OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to taky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RockyB

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm

Naposledy upravil RockyB dne st únor 13, 2008 4:00 pm, celkově upraveno 2 krát
RockyB

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
v 17ti se na tribulus vyser...kup maso,uděláš líp

citace:
ale jinak v 17ti bude tribulus opravdu k nicemu, kdyz uz neco tak protein a kreatin... to budou lip investovany penize

Mmm diky za rady... (protein i kreat. beru) maso bude asi fakt lepsi
Me je jasny ze je to sracka,ae docela me zajima co to s clovekem udela ...?
C.u.t.l.e.r

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v 17ti nic...maximalne z toho budeš mít jebaky
usd07

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čus, mě teda tribulus pomoch překonat stagnaci, koupil jsem si ten od weidera a nemůžu si ho vynachválit, síla a hmota jdou nahoru, samozřejmě že to neberu samotný, pořádný jídlo a protejn k tomu, kreatin sem bral taky a nějak mi nepomoch, každej reaguje prostě na něco jinýho
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
michal-k1

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:35 am    Předmět: NO Odpovědět s citátem

Ja som cez vianoce daval Dymatize Expand praskovy a bola to bomba, ale proteiny si drzim tak 2-3 g/kg...treba to vyskusat...nitrix som este neskusal..
dablin

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2008 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jakej je nejlepsi protein (fyrma druh atd..) v pomeru cena - (nárust svalové hmoty) nebo je lepsi kreatin ??
trin

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2008 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dablin napsal:
jakej je nejlepsi protein (fyrma druh atd..) v pomeru cena - (nárust svalové hmoty) nebo je lepsi kreatin ??

no, řekl bych, že jsi asi dost mladej a teprve začínáš...takže kreatin má ještě čas...nejdřív začni pořádně jíst a pak k tomu přidej protejn nebo gainer-podle toho, jakej typ postavy máš...pokud nabíráš hodně tuku nebo chceš hubnout tak dej protejn...pokud obtížně nabíráš tak gainer...
jinak nedá se říct, že po některé značce nabereš víc jak po jiné...prostě pokud chceš mít něco kvalitnějšího tak doporučuju Champion nutrition nebo Dymatize...
dablin

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no je mi 18 zhubnou vubec nepotrebuju to spis hoodne nabrat jim "správne" nekde na netu jsem nasel co na posilovani (kure atd) s tim problemy nejsou no snazil jsem se neco vykoumat na netu ale vsechno to byly jen reklamy na ty jejich vyrobky ze zrovna ty jejich ucinkujou a tech druhych ne (nitrix atd) potom sem se snazil neco od kluku v posilce tak tam mi poradily tribulus asi mne nemaj radi protoze tohle bych si nikdy nevzal potom sem nasel tuhle stranku a tady to je zas samej kreatin . Jinak jsem se dival na ten protein gainer je to dost slusna cena a pokud to bude fungovat tak by to bylo dost dobry
trin

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dablin napsal:
no je mi 18 zhubnou vubec nepotrebuju to spis hoodne nabrat jim "správne" nekde na netu jsem nasel co na posilovani (kure atd) s tim problemy nejsou no snazil jsem se neco vykoumat na netu ale vsechno to byly jen reklamy na ty jejich vyrobky ze zrovna ty jejich ucinkujou a tech druhych ne (nitrix atd) potom sem se snazil neco od kluku v posilce tak tam mi poradily tribulus asi mne nemaj radi protoze tohle bych si nikdy nevzal potom sem nasel tuhle stranku a tady to je zas samej kreatin . Jinak jsem se dival na ten protein gainer je to dost slusna cena a pokud to bude fungovat tak by to bylo dost dobry

tribulus ti v ničem nepomůže-ne ve tvým věku...kreatin je ti taky zatím na nic a o nitrixu ani nemluvím...takže pokus si myslíš, že jíš dobře (i když vždycky to může být i lepší ), tak si kup gainer....ber ho každej den ráno nebo dopoledne a ve dnech kdy budeš cvičit taky po cvičení...dávej cca 100 g do vody nebo mlíka (některý se do mlíka nedoporučujou-podle toho jakej koupíš)...já nedám dopustit na Muscle juice !!!... super chuť i složení, poměrně levnej a dobře se po něm nabírá
dablin

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zrovna ted jsem si vsiml ze krupicova kase ma 10g bilkovin na 100 ml to je dost dobry a jeste k tomu je mrte dobra, rozhodne ji tvrde zaradim do jidelnicku jinak dik za rady
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dablin napsal:
zrovna ted jsem si vsiml ze krupicova kase ma 10g bilkovin na 100 ml to je dost dobry a jeste k tomu je mrte dobra, rozhodne ji tvrde zaradim do jidelnicku jinak dik za rady

no, člověče, možná to není tak špatnej nápad...ale raději ráno nebo dopoledne ...a kdybys ji nechal vychladnout a nakrájel na to banán a místo granka to posypal čokoládovým protejnem, tak by to mohlo být dobrý ...ale asi fakt radši za studena, protože klasickej protejňák se asi teplem znehodnocuje...
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dablin napsal:

a vsecko sou to BCAA ze
dablin

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
dablin napsal:

a vsecko sou to BCAA ze

jsem jsi rikal kdy na to nekdo upozorni no dobry uz koncim prinejhorsim se to muze promazat
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2008 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkousel nekdo z vas nejake vyrobky od firmy Nutrex? ... treba Mass XXPlosion ??
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: