|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
mmks
|
Zaslal: st únor 27, 2008 3:11 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | Veď je aj káva bez kofeínu. Hovorím, nemusí to vadiť, pri CEE myslím že určite nevadí...to by ti musel niekto skúsenejší napísať.
Tak cvičenie nie je sranda, najmä ak nemáš genetiku. Ale ak vydržíš a potom ťa niekto pochváli, že dobre vyzeráš...pocit na nezaplatenie |
no cvičím už cca 16 let (i když to není vidět). Blbé dotazy dávám, protože jsme nikdy nic nebral (myšleno suplementy - to druhé už vůbec ne).
Tu kávu zkusím omezit alespoň ráno, kdy budu brát ten alkalyn.
Dík za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante3000rpm

|
Zaslal: so březen 01, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
mam kreatin tieto tablety protein.sk/creatine-tablety-biotech-p-118.html
otvoril som ich hned na zaciatku januara, ale potom som ich prestal brat lebo som chcel este trosku pocvicit bez nich, teraz v marci by som ho chcel zacat brat, na baleni nieje pisane do kedy ho mam spotrebovat, myslite ze po tych 2 mesiacoch je uz "nefunkcny"?
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: so březen 01, 2008 6:57 pm Předmět: |
|
|
já myslím, že v tabletách (pokud jsou to takové ty z želetinového "pouzdra") by se tomu nemělo nic stát. Voda by se tam snad dostat neměla.
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: so březen 01, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | mam kreatin tieto tablety protein.sk/creatine-tablety-biotech-p-118.html
otvoril som ich hned na zaciatku januara, ale potom som ich prestal brat lebo som chcel este trosku pocvicit bez nich, teraz v marci by som ho chcel zacat brat, na baleni nieje pisane do kedy ho mam spotrebovat, myslite ze po tych 2 mesiacoch je uz "nefunkcny"? |
proč by měl být nefunkční?? kreatin se znehodnocuje jen když je určitou dobu v tekutině-pak se přemění na kreatinin...ale pokud ho jen otevřeš tak je jedno jestli ho dobereš za týden nebo za měsíc nebo třeba za půl roku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: so březen 01, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
ok,diky. a este jedna vec, vela prispevkov som cital ale este stale mi nieje jasne ci po dobrati kreatinu sa objem vrati na povodne hodnoty alebo ostane vacsi?
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: so březen 01, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | ok,diky. a este jedna vec, vela prispevkov som cital ale este stale mi nieje jasne ci po dobrati kreatinu sa objem vrati na povodne hodnoty alebo ostane vacsi? |
no, ono je to hlavně dost přitažený za vlasy-ten "objem" ani nepostřehneš ...pokud tím vůbec něco nabereš, tak spíš trochu vody při používání velkých denních dávek klasickýho monohydrátu a po vysazení ti ta voda zase po nějaké době "odteče"...ale jak říkám jsou to zanedbatelný přírůstky na objemu...po kreatinu budeš mít spíš trošku větší sílu a svalovou vytrvalost...možná se teď na mě někdo vrhne a bude tvrdit, že po kreatinu nabral kila hmoty ...ale já vyzkoušel snad všechno možný a snad jediný co stojí za to je protein nebo gainer
a samozřejmě kvalitní strava-bez té nepůjde nic...pořádně jes a dávej ten gainer, pořádnej trénál a budeš nabírat mnohem líp a rychleji než po nějakým kreatinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 1:00 am Předmět: |
|
|
trin: Ako to môžeš tvrdiť? Kreatín, najmä monohydrát je osvedčený a prírastky svalov sú po "kúre" znateľné u väčšiny jedincov, navyše ak už sú tak určite ostanú aj po vysadení. Teda pri normálnych podmienkach, t.j. ak pokračuješ v cvičení so stravou.
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 9:15 am Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | trin: Ako to môžeš tvrdiť? Kreatín, najmä monohydrát je osvedčený a prírastky svalov sú po "kúre" znateľné u väčšiny jedincov, navyše ak už sú tak určite ostanú aj po vysadení. Teda pri normálnych podmienkach, t.j. ak pokračuješ v cvičení so stravou. |
na mě nezabírají reklamní akce a "studie" ...já to mám vyzkoušený sám a říkám jak to je...a jediný co jsem kdy zaznamenal, tak maximálně nepatrně lepší výdrž při cvičení a u vyššího dávkování monohydrátu trochu natáhnuté vody do svalu-ale úplně nepatrně...takže říkám jak to je, aby zbytečně nevrážel prachy do něčeho co mu stejně k ničemu nebude ...leda, že by to byl jeden z tech zázračných jedinců, kterým rostou svaly i po vitamínu C, když si o tom přečtou v nějaké moudré studii... ...ono se nesmí všemu tak věřit víš?...a pokud mi někdo řekne, že po kreatinu nabral kila hmoty, tak mu řeknu jen to, že to nenabral z kreatinu, ale z jídla...
a jinak-svaly po vysazení kreatinu samozřejmě zůstanou...já mluvil o vodě, která je kreatinem vázaná do svalů...ta samozřejmě nezůstane
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 9:39 am Předmět: |
|
|
Ja všetkému neverím, buď si istý. Ale veci ako je monohydrát+glukóza sa už veriť dá. Nemôžeš generalizovať svoj názor, pretože vychádza zo skúsenosti 1 osoby. Monohydrát už možno označiť za osvedčený suplement a najlepší z legálnych.
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 10:08 am Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Ja všetkému neverím, buď si istý. Ale veci ako je monohydrát+glukóza sa už veriť dá. Nemôžeš generalizovať svoj názor, pretože vychádza zo skúsenosti 1 osoby. Monohydrát už možno označiť za osvedčený suplement a najlepší z legálnych. |
no, však ten nejlepší suplement klidně ber... věřit je polovička úspěchu ...to já si raději dám každej den pořádnou stravu a je to pak určitě lepší...a ty přírůstky budu mít stejný jako kdybych bral onen zázračnej kreatin...
ale abych na kreatin pořád jen neplival, tak přiznávám, že když kreatin byl žhavou novinkou a v každým časopise byla spousta zázračných studií (za 4 týdny 1,5 cm v obvodu paže atd.), tak jsem tehdy ještě jako naivní 17ti letej kluk taky kreatin kupoval a říkal si jak to šlape...psychika je hold nejlepší suplement
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 2:42 pm Předmět: |
|
|
dávkuju 2 tabelty (alkalyn) ráno a poté ještě 2 asi hodinu před cvičením. Jak to ale řešit, pokud cvičím dopoledne a jdu cvičit 1-2 hodinu po vzbuzení. Mám dodržovat stejný režim i za cenu, že tabelty budu brát 1/2 hodiny po sobě, nebo je vzít raději až po tréninku, nebo před spaním?
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 3:07 pm Předmět: |
|
|
| mmks napsal: | | dávkuju 2 tabelty (alkalyn) ráno a poté ještě 2 asi hodinu před cvičením. Jak to ale řešit, pokud cvičím dopoledne a jdu cvičit 1-2 hodinu po vzbuzení. Mám dodržovat stejný režim i za cenu, že tabelty budu brát 1/2 hodiny po sobě, nebo je vzít raději až po tréninku, nebo před spaním? |
ber to ve dnech kdy cvičíš 2 před cvičením a 2 po cvičení a ve dnech, kdy necvičíš 2 ráno
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 4:25 pm Předmět: |
|
|
trin: Somarina na somarinu. Mal by to brať pred tréningom a niekedy poobede, v netréningový deň doobeda a poobede. Inak s tým kreatínom si trin riadne vedľa.
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | trin: Somarina na somarinu. Mal by to brať pred tréningom a niekedy poobede, v netréningový deň doobeda a poobede. Inak s tým kreatínom si trin riadne vedľa. |
bože to jsou ale kraviny!!! ...tak si o tom třeba aspoň něco pročti než tady začneš psát něco takovýho....s takovým dávkováním to bude jen drahá moč
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
eh, trine, mozna by bylo dobre uvest z jakych zdroju cerpas a tak _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|