Bufu's log - kvalitní objem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 82, 83, 84  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bufu's log - kvalitní objem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Bufu's log - kvalitní objem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BUFU

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.2.2008

DL trénink

- včerejší trénink. Dal sem jen Mrtvý tahy, páč sem prostě chtěl a měl sem na to chuť

-maximálka z předměsícem (když sem DL trénoval pravidelně) = 130 kg

Mrtvý tah
10 * 42,5 kg
8 * 62,5 kg
5 * 82,5 kg
4 * 98,5 kg
3 * 112,5 kg
2 * 122,5 kg
2 * 112,5 kg
10 * 78,5 kg
15 * 58,5 kg

- beze všeho (včetně rukavic), jen u vyšších vah magnézko
- činka pokládána na zem po každém opáčku (respektiva na 2 tenký žíněnky)

-DNES : záda cejtím jen když je zatnu nebo se prohnu - sou takový stuhlý, jinak v poho
BUFU

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

---------------------------------------------------------------
LIMBS WORKOUT

- by Freimen

ROZPIS :
Po - trup
ut - volno
St - končetiny
ct - volno
Pá - trup
so -volno
ne - volno
Po - končetiny..
atd...

TRUP
bench 8 x 3
mt 8 x 3
rozpažky ve stoje 4 x 8
břicho

KONČETINY
dřep 8 x 3
bench na úzko 4 x 8
biceps s VC 4 x 8
výpony na lýtka 4 x 8

-některé cviky z Freiova rozpisu sem vyměnil, hlavní kostra ale zůstala

Freiovi poznámky:
1) cviky s 8 x 3 začít na 75 % vašeho maxima a každý trénink navýšit o 2,5kg
2) cviky s 4 x 8 jet s vaším maximem pro 10 opakování a opět přidávat 1-1,25kg každý trénink
3) vše provádět s absolutní koncentrací na činku, precizní technikou a klást důraz i na negativní fázi (nespouštět to sice 4s jako u GVT, ale prostě to "nepustit ať si to letí"...)
4) všechny série daného tréninku provádět se stejnou zátěží, zátěž se navýší v příštím tréninku
5) dodržovat tempo 90-120s mezi sériemi, žádné 5min vykecávání

Moje poznámky:
1) váha pro cviky s 3x8 vychází z maxek, který sem dal před 2,5 měsícem (určitě se nezvedly, spíš asi tak zhruba odpovídaj). Maxko benche a dřepu sem stáhl o 5 kg
2) cviky s 4x8 : začínám z lehka, abych mohl přidávat. Uvidíme jak to půjde...
3),4),5) sedí

MAXKA z kterých vycházím:
BP: 90 kg
MT: 130 kg
SQ: 105 kg

Váha: kolem 78-79 kg (ráno)
Výška: 180 cm

- návrhy, rady, poznámky vítány
BUFU

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jelikož velice dobře přibírám tuk, tak mi Frei doporučil aerobku. Rozhodl sem se pro běh - zabere málo času. Jelikož sem za poslední 4 roky běhal tak maximálně na vlak/šalinu, tak to pro mě bude trochu nezvyk. Začnu opravdu zlehka, páč po pár metrech funím jak prase a neudejchám to

Neska sem si to byl vyzkoušet...tedy

BĚH : 3:35 minuty (odhadem něco přes 0,5 km, tempo tak akorát)

-nebojte budu zvyšovat, ale pomalu
BUFU

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.3.2008

Bench
8 * 3 * 67,5 kg

Mrtvola
8 * 3 * 97,5 kg

Rozpažky ve stoje s JC
4 * 8 * 6 kg (JC)

Břicho
přes 100 opáček v několika sérkách

-první trénink - super, je to takový jednoduchý, rychlý, stručný. Ale nebyla to teda žádná flákačka (eště nejsou zpátky síly po horách)
BUFU

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.3.2008

BĚH : 4:25 minuty

-delší trasa, delší čas...
BUFU

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.3.2008

Dřep
8 * 3 * 77,5 kg

Úzkej bench
4 * 8 * 40 kg

Biceps s EZ činkou

4 * 8 * 25 kg

Výpony na lýtka
4 * 8 * 80 kg

Krčení ramen s JC
2 * 10 * 26 kg (JC)

- dřepy tak akorát, ale věřím že to půjde lehčejc příště. Zbytek lehkej.
-šecko jedu pomale,technicky...

-jinak asi uberu bílkoviny...
Blackmoon

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
A to proč? Neboj se jíst klidně víc než 2g/kg. To už je vyvrácené, že jich víc tělo nezpracuje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc proboha behas 4 minuty? Neverim ze bys nedal v poklidnym tempu aspon 20 minut..Jinak muzes klidne rict, ze mi do toho nic neni, ale tohle me fakt pride divny..
Freimen

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackmoon napsal:
BUFU napsal:
A to proč? Neboj se jíst klidně víc než 2g/kg. To už je vyvrácené, že jich víc tělo nezpracuje.

safra, jen ne takové názory jako ty tvoje

když jsme u vědy, tak je "prokázané", že navýšení příjmu na 1,3g bílkovin nevede k vyšší proteosyntéze ve svalu (my sportovci o tom víme samozřejmě své, ale pokud je naturál a nemá berutální předsoutěžní tréninky, přes 2g bych nešel, 2g jsou tak akorát)
BUFU

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Blackmoon napsal:
BUFU napsal:

safra, jen ne takové názory jako ty tvoje

když jsme u vědy, tak je "prokázané", že navýšení příjmu na 1,3g bílkovin nevede k vyšší proteosyntéze ve svalu (my sportovci o tom víme samozřejmě své, ale pokud je naturál a nemá berutální předsoutěžní tréninky, přes 2g bych nešel, 2g jsou tak akorát)

Blackmoon: Já se jest nebojím. To spíš naopak. Problém je v tom, že už tak 3 měsíce mám furt řekněme řídkou stolici + občas sračku. Sem tam je to normal, ale převážně, jak říkám.
Frei v jiném topicu napsal...
citace:
pokud máš velké nadýmání, řidší stolici atd., tak OKAMŽITĚ příjem bílkovin sniž, protože to je JEN kontraproduktivní, to že se ti tam rozmohou hnisavé procesy (ve střevě) ovlivní celkové zpracování bílkovin a pak se jich při např. 2,5g vstřevá daleko míň, než kdybys dával jen 1,5g ale tyhle problémy neměl...

Po tom co sem si to přečetl je to pro mě jediný vysvětlení proč tu srajdu mám. Pokud vás napadá jak jinak to vyřešit sem s tím . Už mě to moc nebaví sedávat furt na hajzl. Cpát se a nerůst. Snížení bílkoviny na pár dnů mi přijde jako rozumnej nápad. Jinak samozřejmně žeru Pangamin.
A jiank, jo sem naturál a na soutěž se taky nechystám....

K tomu běhu: začal sem chodit do posilky, páč sem línej a nesnášel sem běhání, ale chtěl sem se nějak hýbat. Ted sem si ale řekl, že mě to třeba začne bavit - člověk se mění. Nejsem zvyklej běhat ! A protože už sem jednou zkoušel začít běhat, tak vím jak by to dopadlo, kdybych hned běžel 20 minut. Šel bych běžet tak 3krát, pak bych se na to vysral. Ted když začínám od posraných 3 minut, tak aspon můžu furt zvyšovat a doufat, že mě to bude bavit (zatím mě to baví). Když po 3 měsících necvičení v posilce do ní přijdeš poprvé taky necvičíš 3 hodiny. Neboj přidávat budu. Občas dám pomalý tempo na dlouho, jindy zase střední atd...
BUFU

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.3.2008

BĚH : 6:00 minut

-delší trasa, zvolil sem pomalejší tempo, běželo se mi líp a nebyl sem tak moc udejchanej. Pohoda....

-sračku mám furt, včera sem bílkoviny ubral na cca 110g, dnes jsem ubral eště víc - něco kolem 50-60 g (dal sem si i čokoládu-prej "zastavuje")

- napadlo mě estli to třeba není málo zeleninou (ovoce), ale myslím, že kdybych jedl víc zeleniny, tak mě to akorát víc pročištuje,ne ? Jinak vitamíny sou snad v poho - žeru mutivitamín. Už mě nenapadá čím to? Možná bych třeba mohl zkusit Smectu, ale nevím estli je dobrý to přelečovat tímhle... pls pokud má někdo ROZUMNEJ nápad sem s ním...
Lameboy

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 7:33 pm    Předmět: Vláknina Odpovědět s citátem

Jíš málo vlákniny, najdi s hodnoty vlákniny na webu a spočítej si, kolik jí denně sníš. Měl bys denně sníst tak 25 g vlákniny. Kup si v lékárně ve vodě rozpustnou vlákninu Psyllium a dávej si to třeba do jogurtů, vloček, atd. To určitě pomůže. Vláknina je základ, abys neměl ve stáří rakovinu tlustého střeva, jak ti tam pořád hnijou ty bílkoviny.
BUFU

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 7:37 pm    Předmět: Re: Vláknina Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
Jíš málo vlákniny, najdi s hodnoty vlákniny na webu a spočítej si, kolik jí denně sníš. Měl bys denně sníst tak 25 g vlákniny. Kup si v lékárně ve vodě rozpustnou vlákninu Psyllium a dávej si to třeba do jogurtů, vloček, atd. To určitě pomůže. Vláknina je základ, abys neměl ve stáří rakovinu tlustého střeva, jak ti tam pořád hnijou ty bílkoviny.

Počkat, není náhodou vláknina spíš proti zácpě atd.? Jinak každý ráno na snídani mám vločky. A průměrně obden tak 300g jogurtu (jak kdy).
Blackmoon

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerad bych ti v tvém topicu vytvářel nějaký flame. Moc hluboko do tajů metabolismu bílkovin nevidím (na medicínu se teprve chystám ), ale vycházím z informací, které jsou zveřejňovány na nepřekonatelné stránce www.t-nation.com. Tam píšou lidi, co o tom opravdu ví hodně a jsou často známí po celém světě. Třeba teď tam mají pojekt Physique Cilinic a lidem, kteří se tam snaží přibrat právě sestavují jídelníčky, které mají hodně bílkovin (přesně jsem to nepočítal, ale od oka je tam rozhodně víc než 2g/kg.) + u mnoha článků máš napsané 2 až 4 g/kg (nejvíc pro ektomorfy).

To dočasné snížení bílkovin ale může být dobrý nápad a sám to možná vyzkouším, protože mívám nadýmání.
BUFU

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackmoon napsal:
Nerad bych ti v tvém topicu vytvářel nějaký flame. Moc hluboko do tajů metabolismu bílkovin nevidím (na medicínu se teprve chystám ), ale vycházím z informací, které jsou zveřejňovány na nepřekonatelné stránce www.t-nation.com. Tam píšou lidi, co o tom opravdu ví hodně a jsou často známí po celém světě. Třeba teď tam mají pojekt Physique Cilinic a lidem, kteří se tam snaží přibrat právě sestavují jídelníčky, které mají hodně bílkovin (přesně jsem to nepočítal, ale od oka je tam rozhodně víc než 2g/kg.) + u mnoha článků máš napsané 2 až 4 g/kg (nejvíc pro ektomorfy).

To dočasné snížení bílkovin ale může být dobrý nápad a sám to možná vyzkouším, protože mívám nadýmání.

Já ale normálně ty 2g a víc/kg žeru. Problém je v tom, že mám skoro furt sračku, což je asi kontraproduktivní. Rád bych žral víc, ale mě je to prostě k hovnu (resp. k sračce ). Sem spíše endo.
Zkusím snížit bílkoviny. Pak zkusím žrát pravidělně víc zeleniny a to Psyllium. Když nic nezabere tak asi tu Smectu. Když ani to ne, tak se na to vykašlu a budu zase žrát jako prase

edit: eště mě napadla Pepsina (light), ta taky pomáhá zažívání,ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bufu's log - kvalitní objem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 82, 83, 84  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: