|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 7:01 pm Předmět: |
|
|
Zo 5l, záleží ale aj od hmotnosti, fyzickej aktivity, ročného obdobia atď atď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante3000rpm

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 11:55 pm Předmět: |
|
|
Asi ma teraz sprdnete ale uskodi mi ked po 2 mesiacoch cvicenia zacnem brat kreatin pretoze uz mam 2 mesiace otvorenu krabicku a teraz mam este gainer a potom uz asi nebudem mat, a vraj je dobre to brat zaroven s gainerom. Takze mozem ho dobrat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: so březen 08, 2008 1:00 am Předmět: |
|
|
Po 2 mesiacoch cvičenia je kreatín nepotrebný. Ale áno, dávkovanie s gainerom je vhodné.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 8:54 am Předmět: |
|
|
Zdarec,
tak sem do toho prásknul a zkusím Kre - Alkylyn tady tenhle protože ho nemusím platit
Davkovani je napsany 2 kapsle 30-60minut pred treninkem ale tady v clancich sem se dovedel ze 2 rano a 2 pred treninkem coz mi vyhovuje kdyz mam rano nalacno trenink ,tak si je dam spolecne s aminama!
ALE:
Chtel sem se zeptat jestli je dobrej i pro BS ,na vaze mi nejak nezalezi,spis na rozvoji explozivni sily a oddaleni unavy,de to i tak nebo moc ne ?Podle tohodle:
| citace: | | Dobrý den, na hokej Vám tento přípravek mohu jen doporučit, podpoří výbušnost, zvýší sílu a oddálí únavu. |
To bylo napsany v Eshopu by to jit melo,ale tak chci vedet jestli tady stim ma nekdo zkusenosti ?!
Jo jinak ,kafe vynechat nebo ne ?
Jo jeste,budu to kombinovat s dietou takze o nejakym nabrani vahy nemuze byt moc rec ,nic mene sem tady na ronniem cetl ze to de i kombinovat s dietou abych aspon jemne zmensil pokles sily a explozivni sily?
Dikec vsem za kladne odpovedi _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
Naposledy upravil ItachiUchiha dne čt březen 20, 2008 9:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 9:01 am Předmět: :-) |
|
|
Ahoj. Já s tím mám celkem dobrý zkušenosti. Na mě to reagovalo celkem dobře, ale byla hlavně dobrá regenerace. Dávkoval jsme to tak, že jsem si dal 4 kapsle ráno na lačno s proteinem a 2 kapsel před a po téninku. A účiněk byl takovej jakej jsem předpokládal.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 11:25 am Předmět: :-) |
|
|
To je jedině v pořádku, že takto začneš. Já jsem s tím takto taky začínal, ale pak jsem to zvýšil na těch osm.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 1:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 1:11 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Itachi jdi do pichi! |
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
ItachiUchiha:
doporucuju nasledujici davkovani:
sparing s Fedorem: 2 tablety 20 minut pred vykonem
sparing s Bukawem: 4 tablety 30 minut pred vykonem
imaginarni zapas s borcem, styl wing-chun: 1 tableta tesne pred vykonem
poulicni bitka se skupinou ozbrojenych samuraju (3-7 osob): 10 tablet behem vykonu
bezne uzivani: viz etiketa, funguje i v pripade soucasneho podani kofeinu, mel by fungovat i v diete (i pokud budes mlatit imaginarni palici do imaginarni pneumatiky) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
Itachi. Máme tě tady tak rádi, že ti nějaké tablety pošleme. Chceš? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 2:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 2:33 pm Předmět: |
|
|
| ItachiUchiha napsal: | | m4l napsal: | | Itachi jdi do pichi! |
Copak ,copak ?
Pomuzes mi tam m4l?
Daymoone:Adresu mate,muzete mi je prinest i osobne |
Adresu ?
Myslíš falešná 123
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|