Maximálka na mrtvý tah bez cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximálka na mrtvý tah bez cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT?
méně než 50kg
11%
 11%  [ 32 ]
50 - 75kg
26%
 26%  [ 75 ]
75 - 100kg
28%
 28%  [ 79 ]
100 - 125kg
12%
 12%  [ 34 ]
125 - 150kg
8%
 8%  [ 25 ]
150 - 175kg
3%
 3%  [ 10 ]
175 - 200kg
1%
 1%  [ 5 ]
200 - 250kg
1%
 1%  [ 4 ]
250 - 300kg
1%
 1%  [ 3 ]
více než 300kg
3%
 3%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 278

Autor Zpráva
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvolu jsem zkousel poprve asi az ve 20, to uz jsem mel par let cviceni za sebou.. jel jsem ji s natazenejma nohama jako cvik na hamstringy, zacal jsem asi na 100kg, po trech treninkach jsem tam uz mel asi 130-140 v seriich po 8..
venca.v

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
venca.v napsal:
Ja necvicim MT i kvuli tomu, ze bych pak chtel zvednout vic a vic, a nehlidal bych si techniku, ja popravde ani neznam nikoho kdo dela mrtvej tah v seriich , teda aspon myslim, ale v mojim veku se mrtvej tah delat nema s jakoukoli vybornou technikou, je to strasne velkej tlak na pater i kdybych to delal treba s 50ti kilama, a clovek se nazveda mrtvyho tahu v normalnim zivote i bez posilovani , A schvalne kdo napise ze to neni tlak na pater se spravnou technikou , proste v 17ti se cvicit nema prej vubec, natoz MT ,a ja delam chybu i s benchem a svelkyma vahama, ale uz se stalo

boze ty kde cvicis?kde zijes?..to ste tam vsetci ako ty vidlaci co vedia o cviceni rit a chodia si honit delfinov na polobenchpressoch??

No ja cvicim jenom ve skole a tam je fakt ze moc lidi neni, ale chodili tam i takovy co vzpirali 100kg v seriichpo x opakovanich, drepy na MP s 150, Hackeny 200 a , biceps s EZ se 70 a tak, ale ja je moc nesledoval, jenom kolik zvedaj a to neni tim prostredim kde cvicim, ale vsichni tyhle mt necvicili, protoze z toho proste neroste skoro nic, jenom se namaha pater, a nemyslim si ze ty si zrovna z tech kdo mi muze nejak extra moc radit , protoze ja si necham poradit jenom od tech co jsou silnejsi, je to kravina, ale je to tak, sem se ptal segry kluka kolik zvedne na bench a prej ze 160, tak se ho chytnu a uvidi se jak to dopadne, a ten je jako ja 2x zvetsenej s namakanyma nohama , tak ten mozna i presvedci cvicit nohy, jo, tak kdybych jednou vypadal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Soorbso

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
ale vsichni tyhle mt necvicili, protoze z toho proste neroste skoro nic, jenom se namaha pater

jasne, z cvicenia mrtvol ziadne svaly mat nebudes ... venca, ty si taky debil, ze je pe mna normalne zahada, ze vies vobec pisat a citat
JPS

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
poldi napsal:
venca.v napsal:
Ja necvicim MT i kvuli tomu, ze bych pak chtel zvednout vic a vic, a nehlidal bych si techniku, ja popravde ani neznam nikoho kdo dela mrtvej tah v seriich , teda aspon myslim, ale v mojim veku se mrtvej tah delat nema s jakoukoli vybornou technikou, je to strasne velkej tlak na pater i kdybych to delal treba s 50ti kilama, a clovek se nazveda mrtvyho tahu v normalnim zivote i bez posilovani , A schvalne kdo napise ze to neni tlak na pater se spravnou technikou , proste v 17ti se cvicit nema prej vubec, natoz MT ,a ja delam chybu i s benchem a svelkyma vahama, ale uz se stalo

boze ty kde cvicis?kde zijes?..to ste tam vsetci ako ty vidlaci co vedia o cviceni rit a chodia si honit delfinov na polobenchpressoch??

No ja cvicim jenom ve skole a tam je fakt ze moc lidi neni, ale chodili tam i takovy co vzpirali 100kg v seriichpo x opakovanich, drepy na MP s 150, Hackeny 200 a , biceps s EZ se 70 a tak, ale ja je moc nesledoval, jenom kolik zvedaj a to neni tim prostredim kde cvicim, ale vsichni tyhle mt necvicili, protoze z toho proste neroste skoro nic, jenom se namaha pater, a nemyslim si ze ty si zrovna z tech kdo mi muze nejak extra moc radit , protoze ja si necham poradit jenom od tech co jsou silnejsi, je to kravina, ale je to tak, sem se ptal segry kluka kolik zvedne na bench a prej ze 160, tak se ho chytnu a uvidi se jak to dopadne, a ten je jako ja 2x zvetsenej s namakanyma nohama , tak ten mozna i presvedci cvicit nohy, jo, tak kdybych jednou vypadal

Ty ses tak neskutecna pica, buranska , prosim at te zabanujou!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
venca.v

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Soorbso napsal:
venca.v napsal:
ale vsichni tyhle mt necvicili, protoze z toho proste neroste skoro nic, jenom se namaha pater

jasne, z cvicenia mrtvol ziadne svaly mat nebudes ... venca, ty si taky debil, ze je pe mna normalne zahada, ze vies vobec pisat a citat

Ja nerek ze z toho svaly mit nebudes, ale nestoji mi to za cenu zniceni patere, jasny, 20ti a vic to uz muze bejt mozna i k necemu dobry, ale v 17 ti je to jenom na skodu
JPS

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Soorbso napsal:
venca.v napsal:

Ja nerek ze z toho svaly mit nebudes, ale nestoji mi to za cenu zniceni patere, jasny, 20ti a vic to uz muze bejt mozna i k necemu dobry, ale v 17 ti je to jenom na skodu

Ze ty jsi pichal ovce?

by PeITeeR

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
.........ale vsichni tyhle mt necvicili, protoze z toho proste neroste skoro nic, jenom se namaha pater...........

Delas si ze me kozy co ?? !!

twe ja jdu radsi spat....blou
venca.v

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:
venca.v napsal:
poldi napsal:
venca.v napsal:

Ty ses tak neskutecna pica, buranska , prosim at te zabanujou!!!

UUUUUUž? za co, ja tu sice pisu kraviny, ale komu to vadi , je zvlastni jak ja dokazu cloveka nastvat bez jediny nadavky, a nekdo to nedokaze ani kdyz nepise nic nez nadavky
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 Venca : ve ctvrtek jsem daval serie s 200kg a sundal jsem triko a malem mi vypadli oci kdyz jsem videl jakou mapu cesky republiky (zily) mam na trapezach a ramenou ci v okolni oblasti....tak mi rekni jak z toho nemuze nic rust ,kdyz tam v tu chvili musi bejt takovy krve ze nevim nevim,lol...
JPS

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedivil bych se kdyby vencuv idol byl itachi...

Tom.K.

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
ale vsichni tyhle mt necvicili, protoze z toho proste neroste skoro nic

venco, všichni tyhle MT necvičili spíš z důvodu, že maj stejně blbej názor jako Ty. MT je nejkomplexnější cvik vůbec a abych pravdu řekl, dnes už si nedovedu trénink bez tahů představit a to neříkám jen proto, že dělám lift. Můj názor je takový, že na maximální růst hmoty jsou nejlepší právě ty nejzákladnější a nejkomplexnější cviky jako jsou právě tahy, dřepy a benč.
venca.v

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

by PeITeeR napsal:
2 Venca : ve ctvrtek jsem daval serie s 200kg a sundal jsem triko a malem mi vypadli oci kdyz jsem videl jakou mapu cesky republiky (zily) mam na trapezach a ramenou ci v okolni oblasti....tak mi rekni jak z toho nemuze nic rust ,kdyz tam v tu chvili musi bejt takovy krve ze nevim nevim,lol...

A ja dneska cvicil biceps s jednoruckama ve stoje a mel sem nabehly zily na ramenou, a co jako? Hale me rostou brisni svaly kdyz je necvicim, taky zajimavy, co? , Ja vim ze z mrtvyho tahu neco roste!!! to snad z kazdyho cviku, ale tenhle cvik se da i nejak obejit, a me to zatim vychazi a cvicit ho "zatim" nebudu
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
........nejlepší právě ty nejzákladnější a nejkomplexnější cviky jako jsou právě tahy, dřepy a benč........

moe rec znamenite
venca.v

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
venca.v napsal:
ale vsichni tyhle mt necvicili, protoze z toho proste neroste skoro nic

venco, všichni tyhle MT necvičili spíš z důvodu, že maj stejně blbej názor jako Ty. MT je nejkomplexnější cvik vůbec a abych pravdu řekl, dnes už si nedovedu trénink bez tahů představit a to neříkám jen proto, že dělám lift. Můj názor je takový, že na maximální růst hmoty jsou nejlepší právě ty nejzákladnější a nejkomplexnější cviky jako jsou právě tahy, dřepy a benč.

Ja to beru, ale proste rikam ze v 17ti to neni dobry, kdyz se mi jeste vyviji telo, nic vic
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venca : *ROFL* ochuzujes sam sebe .... nebo jsi asi holcicka co se boji mrtvyho tahu a o svoje detsky telicko....

edit : cvicil bych ho aspon preventivne teda...s nejakou relativne mensi vahou...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: