Maximálka na mrtvý tah bez cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximálka na mrtvý tah bez cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT?
méně než 50kg
11%
 11%  [ 32 ]
50 - 75kg
26%
 26%  [ 75 ]
75 - 100kg
28%
 28%  [ 79 ]
100 - 125kg
12%
 12%  [ 34 ]
125 - 150kg
8%
 8%  [ 25 ]
150 - 175kg
3%
 3%  [ 10 ]
175 - 200kg
1%
 1%  [ 5 ]
200 - 250kg
1%
 1%  [ 4 ]
250 - 300kg
1%
 1%  [ 3 ]
více než 300kg
3%
 3%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 278

Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

by PeITeeR

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teda Freimene ty bodujes ,tak ted se mi bude usinat naramne,thX
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
venca.v

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ze ti to zato stoji, kdybys u toho aspon nedelal takovy drzky, nebo to nedelas???

Nemel si am i ze je herza pica? Napis si tam JA SEM NEJLEPSI a nezapomen ke kazdy fotce napsat ze si pul roku po naky ty svy soutezi a celej pulrok si necvicil, coz se tu objevovalo u kazdy tvoji fotky
Phenomenom

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Freimen napsal:
venca.v napsal:
Freimen napsal:
venca.v napsal:

Tak jdu po trech dnech odpovidat. Ja si stojim proste za tim nazorem, ze kdyz chces nekoho presvedcit jak ma co delat, tak si radsi necham poradit od nakyho zkusenyho, co ma hodne dobry vysledky a je to na nem videt, nerikam ze nevis o posilovani nic, to nevim ja, protoze me teorie nezajima, ale vim uz za tech par let co je pro me dobry, co z ceho roste a tak. A mrtvej tah mi je jenom na skodu, a i s malou vahou je to obrovskej tlak na pater, i kdyz tam mam 20 nebo 50kg, a v mojim veku se to proste cvicit nema. tecka.

tak to bude hustý večer dneska

Ty jsi naprosto mimo

Vis treba jekej je tlak na pater kdyz zvedas bednu piva z kufru auta?, ja tomu taky neveril, ale je to 160kg, a kolik to si bude pri zvedani cinky az od zeme, treba i s hodne malou vahou

a teď si představ když od země odlepím 170kg, to je tlak na páteř 1700kg

To bys mel vedet ty , ja netusim kolik to je, ale rozhodne ne malo, a na neco co se vyvyji jeste vykonavat zatez mi pride jako blbost, ale myslete si co chcete, az mi nakej doktor doporuci abych delal mrtvy tahy tak o tom zapremejslim, ale kdyz mi to tady pisou lidi co neznam a v zivote sem je nevidel, tak tem fakt verit nebudu. A pochybuju ze rozumis rustu a vyvoji lidskyho tela vic nez doktor s 20 a vic letou praxi, at si vyhral kdovijaky souteze. Me rikal at necvicim vubec, a kdybych mi bylo znova 15 tak uz posilovat nebudu,, az od 18ti, protoze si myslim ze mam kvuli tomu jenom 172-173cm, ale mozna je to jenom domenka

No asi tys radši ani do tý školy nechodil..To bys měl tedka jiný iq,yle to je jenom spekulace
poldi

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
ze ti to zato stoji, kdybys u toho aspon nedelal takovy drzky, nebo to nedelas???

Nemel si am i ze je herza pica? Napis si tam JA SEM NEJLEPSI a nezapomen ke kazdy fotce napsat ze si pul roku po naky ty svy soutezi a celej pulrok si necvicil, coz se tu objevovalo u kazdy tvoji fotky

chlapce ty si proste nekonecny..
CIZO

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele, venco, jak to teda je? nechas si radit od doktoru? vzdyt nezvedaji vic nez ty nebo tam mate u vas na dedine takovy nabity doktory?

a nebo si teda nechas poradit od tech co zvedaji vic nez ty? coz bude v pripade mrtvyho tahu zhruba 90% fora vcetne vetsiny zen?

Derek Poundstone
Freimen

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:

a nemyslíš, že to bylo náhodou z tohodle důvodu
http://kulturistika.ronnie.cz/c-3463-me-junioru-bez-lukase-roubika-.html
venca.v

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
hele, venco, jak to teda je? nechas si radit od doktoru? vzdyt nezvedaji vic nez ty nebo tam mate u vas na dedine takovy nabity doktory?

a nebo si teda nechas poradit od tech co zvedaji vic nez ty? coz bude v pripade mrtvyho tahu zhruba 90% fora vcetne vetsiny zen?

At si zveda klidne 99.9% vic nez ja, ja posiluju hlavne pro zabavu ,jenom jednou sem si chtel zkusit soutez a zjistil sem ze bych ve svoji kategorii vyhral a to mi staci, vic vedet nemusim. A jsem taky zvedavej na ty co zvedaj nekolikanasobne vic nez ja, jak na tom budou treba v 50ti, ja pocitam s tim ze me taky bude lecos bolet, ale bolest zad a ramen je mozna to nejhorsi co je, a dopomahat si k tomu mrtvym tahem se mi nechce. Me to popravde rek i tata ze cvicit mrtvej tah nemam a ten taky nejakej patek posiloval
venca.v

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
venca.v napsal:

a nemyslíš, že to bylo náhodou z tohodle důvodu
http://kulturistika.ronnie.cz/c-3463-me-junioru-bez-lukase-roubika-.html

No jiste ze to vim, ale prislo mi zbytecny to psat ke kazdy fotce, kdyz to stejne kazdej vedel
smetak

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
CIZOPASNIK napsal:

At si zveda klidne 99.9% vic nez ja, ja posiluju hlavne pro zabavu ,jenom jednou sem si chtel zkusit soutez a zjistil sem ze bych ve svoji kategorii vyhral a to mi staci, vic vedet nemusim. A jsem taky zvedavej na ty co zvedaj nekolikanasobne vic nez ja, jak na tom budou treba v 50ti, ja pocitam s tim ze me taky bude lecos bolet, ale bolest zad a ramen je mozna to nejhorsi co je, a dopomahat si k tomu mrtvym tahem se mi nechce. Me to popravde rek i tata ze cvicit mrtvej tah nemam a ten taky nejakej patek posiloval

Nejhorší sou zuby.
YUD

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venco, kolik je ti let?
ursus.

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

preco mu vobec tie deadlifty radite, ved ako ho pozname, ta by sa asi zabil a zlomil v pase
poldi

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
CIZOPASNIK napsal:

hned po ranu takato rana medzi oci ..ty mi davas venco
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venco, ještě že ti do cvičení nekecá ještě sousedka, protože ta by mrtvý tah pokládala jistě za odstraňování oběti a stop z místa činu a to se fakt nedělá

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
poldi

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Venco, ještě že ti do cvičení nekecá ještě sousedka, protože ta by mrtvý tah pokládala jistě za odstraňování oběti a stop z místa činu a to se fakt nedělá

ale zase na druhu stranu jak ta sousedka zveda viac ako venca tak ma pravo ho kritizovat..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: