|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT? |
| méně než 50kg |
|
11% |
[ 32 ] |
| 50 - 75kg |
|
26% |
[ 75 ] |
| 75 - 100kg |
|
28% |
[ 79 ] |
| 100 - 125kg |
|
12% |
[ 34 ] |
| 125 - 150kg |
|
8% |
[ 25 ] |
| 150 - 175kg |
|
3% |
[ 10 ] |
| 175 - 200kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| 200 - 250kg |
|
1% |
[ 4 ] |
| 250 - 300kg |
|
1% |
[ 3 ] |
| více než 300kg |
|
3% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 278 |
|
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 8:48 am Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | ale zase na druhu stranu jak ta sousedka zveda viac ako venca tak ma pravo ho kritizovat.. | Pokud zvedá kýbl s vodou a ještě s hadrem na schodech, tak na beton. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 12:27 pm Předmět: |
|
|
Proč ne, proti gustu žádný dišputát... když to jde bez nadávek...
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 12:44 pm Předmět: |
|
|
quote]
At si zveda klidne 99.9% vic nez ja, ja posiluju hlavne pro zabavu ,jenom jednou sem si chtel zkusit soutez a zjistil sem ze bych ve svoji kategorii vyhral a to mi staci, vic vedet nemusim. quote]
ako mozes mliet take sprostosti?
Ako mozes vediet ze by si vyhral?Co keby ti nevysiel den, forma, alebo by sa stalo hocico ine, co by ta dorazilo?Napr. fakt, ze na sutazi va benchi neuznavaju boardpressy, hoc len imaginarne??
Prosim ta, aby si sa uz nevyjadroval k veciam o ktorych nic nevies...tzn.-prestan pisat na toto forum. _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Coregonus napsal: | quote]
At si zveda klidne 99.9% vic nez ja, ja posiluju hlavne pro zabavu ,jenom jednou sem si chtel zkusit soutez a zjistil sem ze bych ve svoji kategorii vyhral a to mi staci, vic vedet nemusim. quote]
Ako mozes vediet ze by si vyhral?Co keby ti nevysiel den, forma, alebo by sa stalo hocico ine, co by ta dorazilo?Napr. fakt, ze na sutazi va benchi neuznavaju boardpressy, hoc len imaginarne??
Prosim ta, aby si sa uz nevyjadroval k veciam o ktorych nic nevies...tzn.-prestan pisat na toto forum. |
No jelikoz mi na vyhru stacilo asi 112 kg a to uz sem zvednul v ty dobe asi 3x s dotykem hrudniku tak nevidim duvod proc bych nevyhral, me uz se hodne dlouho nestalo ze bych na benchi nezved tolik kolik si tam dam, a 112 si myslim ze by fakt nebyl problem , ale mohlo by se stat cokoli, co ja vim
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:11 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | Coregonus napsal: | quote]
Prosim ta, aby si sa uz nevyjadroval k veciam o ktorych nic nevies...tzn.-prestan pisat na toto forum. |
No jelikoz mi na vyhru stacilo asi 112 kg a to uz sem zvednul v ty dobe asi 3x s dotykem hrudniku tak nevidim duvod proc bych nevyhral, me uz se hodne dlouho nestalo ze bych na benchi nezved tolik kolik si tam dam, a 112 si myslim ze by fakt nebyl problem , ale mohlo by se stat cokoli, co ja vim |
Proc teda nezavodis hrdino?
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:15 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | daymoon napsal: | Venco, ještě že ti do cvičení nekecá ještě sousedka, protože ta by mrtvý tah pokládala jistě za odstraňování oběti a stop z místa činu a to se fakt nedělá |
ale zase na druhu stranu jak ta sousedka zveda viac ako venca tak ma pravo ho kritizovat.. |
Ty me docela dostavas jak se mi smejes, podivej se na sebe , myslim ze ty se tady muzes smat maximalne sobe, vzhledem k tomu jak vypadas a jaky mas vykony , a to ze cvicis 2 mesice? tak prave proto bys mel drzet hubu a krok a neotvitrat si tu hubu. Smej se az budes nejak vypadat
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:16 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | venca.v napsal: | | Coregonus napsal: | quote]
No jelikoz mi na vyhru stacilo asi 112 kg a to uz sem zvednul v ty dobe asi 3x s dotykem hrudniku tak nevidim duvod proc bych nevyhral, me uz se hodne dlouho nestalo ze bych na benchi nezved tolik kolik si tam dam, a 112 si myslim ze by fakt nebyl problem , ale mohlo by se stat cokoli, co ja vim |
Proc teda nezavodis hrdino? |
Nevim, mozna se k tomu ted nekdy dostanu, planoval sem to az dam 140 ze pujdu, ale stve me jak se o tech soutezich nevi do posledni chvile a vetsinou je to ode me 100 a vic km
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 3:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 7:19 pm Předmět: |
|
|
A to me zajima proc ty necvicis MT?
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
tak co??? mas furt keci tak odpovez
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|