Maximálka na mrtvý tah bez cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximálka na mrtvý tah bez cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT?
méně než 50kg
11%
 11%  [ 32 ]
50 - 75kg
26%
 26%  [ 75 ]
75 - 100kg
28%
 28%  [ 79 ]
100 - 125kg
12%
 12%  [ 34 ]
125 - 150kg
8%
 8%  [ 25 ]
150 - 175kg
3%
 3%  [ 10 ]
175 - 200kg
1%
 1%  [ 5 ]
200 - 250kg
1%
 1%  [ 4 ]
250 - 300kg
1%
 1%  [ 3 ]
více než 300kg
3%
 3%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 278

Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
ale zase na druhu stranu jak ta sousedka zveda viac ako venca tak ma pravo ho kritizovat..
Pokud zvedá kýbl s vodou a ještě s hadrem na schodech, tak na beton.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Me to popravde rek i tata ze cvicit mrtvej tah nemam a ten taky nejakej patek posiloval

tak to je spravny, s tim nemuzu nez souhlasit, taky jsem poslouchal rodice kdyz jsem byl malej a myslim ze by to tak melo byt... navic kdyz tata cvicil tak neni co resit!

Derek Poundstone
kid

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venca je bez debat kus (čeho, to si doplňte jak chcete), ale jediná chyba je v tom, že na něj reagujete. Problém není ani tak v něm, ale v tom, že ho nedokážete vydýchat... Když mne někdo nebaví, tak ho prostě ignoruji. A řešením není, že tu po sobě začnete plivat nadávky. Chce to trochu štábní kultury...
poldi

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Venca je bez debat kus (čeho, to si doplňte jak chcete), ale jediná chyba je v tom, že na něj reagujete. Problém není ani tak v něm, ale v tom, že ho nedokážete vydýchat... Když mne někdo nebaví, tak ho prostě ignoruji. A řešením není, že tu po sobě začnete plivat nadávky. Chce to trochu štábní kultury...

lenze napr mna to bavi..clovek sa vecer na nete aspon zasmeje..
kid

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč ne, proti gustu žádný dišputát... když to jde bez nadávek...
poldi

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Proč ne, proti gustu žádný dišputát... když to jde bez nadávek...

nepamatam si ze by som ja niekomu nadaval a u ostatnych som to tiez nepostrehol..no ak sa stalo tak to bolo v zapale boja

edit:no ako pozeram tak by PeITeeR sa nevie trosku ovladat..
Coregonus

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

quote]
At si zveda klidne 99.9% vic nez ja, ja posiluju hlavne pro zabavu ,jenom jednou sem si chtel zkusit soutez a zjistil sem ze bych ve svoji kategorii vyhral a to mi staci, vic vedet nemusim. quote]

ako mozes mliet take sprostosti?
Ako mozes vediet ze by si vyhral?Co keby ti nevysiel den, forma, alebo by sa stalo hocico ine, co by ta dorazilo?Napr. fakt, ze na sutazi va benchi neuznavaju boardpressy, hoc len imaginarne??
Prosim ta, aby si sa uz nevyjadroval k veciam o ktorych nic nevies...tzn.-prestan pisat na toto forum.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jsem poprvy v zivote delal mrtvej tah (pamatuju si, ze to bylo u kamarada ve sklepe v jeho private fitku), tak jsem udelal 5 opakovani s 90kga to ve 4 seriich a celej druhej den jsem se nemohl skoro hejbat
venca.v

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coregonus napsal:
quote]
At si zveda klidne 99.9% vic nez ja, ja posiluju hlavne pro zabavu ,jenom jednou sem si chtel zkusit soutez a zjistil sem ze bych ve svoji kategorii vyhral a to mi staci, vic vedet nemusim. quote]

Ako mozes vediet ze by si vyhral?Co keby ti nevysiel den, forma, alebo by sa stalo hocico ine, co by ta dorazilo?Napr. fakt, ze na sutazi va benchi neuznavaju boardpressy, hoc len imaginarne??
Prosim ta, aby si sa uz nevyjadroval k veciam o ktorych nic nevies...tzn.-prestan pisat na toto forum.

No jelikoz mi na vyhru stacilo asi 112 kg a to uz sem zvednul v ty dobe asi 3x s dotykem hrudniku tak nevidim duvod proc bych nevyhral, me uz se hodne dlouho nestalo ze bych na benchi nezved tolik kolik si tam dam, a 112 si myslim ze by fakt nebyl problem , ale mohlo by se stat cokoli, co ja vim
JPS

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Coregonus napsal:
quote]

No jelikoz mi na vyhru stacilo asi 112 kg a to uz sem zvednul v ty dobe asi 3x s dotykem hrudniku tak nevidim duvod proc bych nevyhral, me uz se hodne dlouho nestalo ze bych na benchi nezved tolik kolik si tam dam, a 112 si myslim ze by fakt nebyl problem , ale mohlo by se stat cokoli, co ja vim

Proc teda nezavodis hrdino?

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
venca.v

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
daymoon napsal:
Venco, ještě že ti do cvičení nekecá ještě sousedka, protože ta by mrtvý tah pokládala jistě za odstraňování oběti a stop z místa činu a to se fakt nedělá

ale zase na druhu stranu jak ta sousedka zveda viac ako venca tak ma pravo ho kritizovat..

Ty me docela dostavas jak se mi smejes, podivej se na sebe , myslim ze ty se tady muzes smat maximalne sobe, vzhledem k tomu jak vypadas a jaky mas vykony , a to ze cvicis 2 mesice? tak prave proto bys mel drzet hubu a krok a neotvitrat si tu hubu. Smej se az budes nejak vypadat
venca.v

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:
venca.v napsal:
Coregonus napsal:
quote]

Proc teda nezavodis hrdino?

Nevim, mozna se k tomu ted nekdy dostanu, planoval sem to az dam 140 ze pujdu, ale stve me jak se o tech soutezich nevi do posledni chvile a vetsinou je to ode me 100 a vic km
poldi

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
poldi napsal:
daymoon napsal:
Venco, ještě že ti do cvičení nekecá ještě sousedka, protože ta by mrtvý tah pokládala jistě za odstraňování oběti a stop z místa činu a to se fakt nedělá

Ty me docela dostavas jak se mi smejes, podivej se na sebe , myslim ze ty se tady muzes smat maximalne sobe, vzhledem k tomu jak vypadas a jaky mas vykony , a to ze cvicis 2 mesice? tak prave proto bys mel drzet hubu a krok a neotvitrat si tu hubu. Smej se az budes nejak vypadat

no pred operaciou to boli este 2roky..ale pocas pobytu v nemocnici som zhodil vsetko co som za ten cas pribral..a zacal som az teraz znovu..preto pisem ze 2mesiace..ale to je jedno..
viem ze som velmi chudy a treba mi este vela vela odcvicit a vela vela odjest aby som mohol niekoho schopneho kritizovat..a smiat sa mu to uz vobec nie..
nesmejem sa tomu ako vyzeras aj ked povedzme si pravdu
venco myslis ze nejak vyzeras?..si jedna velka slacha..je jedno kolko dvihas..su od teba milionkrat lepsi..kym mas nazory ake mas..
smejem sa tvojej nekonecnej hluposti..
venca.v

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to me zajima proc ty necvicis MT?
venca.v

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak co??? mas furt keci tak odpovez

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: