|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT? |
| méně než 50kg |
|
11% |
[ 32 ] |
| 50 - 75kg |
|
26% |
[ 75 ] |
| 75 - 100kg |
|
28% |
[ 79 ] |
| 100 - 125kg |
|
12% |
[ 34 ] |
| 125 - 150kg |
|
8% |
[ 25 ] |
| 150 - 175kg |
|
3% |
[ 10 ] |
| 175 - 200kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| 200 - 250kg |
|
1% |
[ 4 ] |
| 250 - 300kg |
|
1% |
[ 3 ] |
| více než 300kg |
|
3% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 278 |
|
| Autor |
Zpráva |
poldi

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | A to me zajima proc ty necvicis MT? |
som po operacii..v oblasti slabin..nemozem robit nic v predklone..nieco ti na tom vadi?
edit: tiez nemozem pouzivat ziadne tazsie vahy.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
secret78

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | venca.v napsal: | | A to me zajima proc ty necvicis MT? |
som po operacii..v oblasti slabin..nemozem robit nic v predklone..nieco ti na tom vadi?
edit: tiez nemozem pouzivat ziadne tazsie vahy.. |
ako dlho si po operacii??
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | poldi napsal: | | venca.v napsal: | | A to me zajima proc ty necvicis MT? |
ako dlho si po operacii?? |
operovali ma 30oktobra..
cize 5 mesiacov _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | secret78 napsal: | | poldi napsal: | | venca.v napsal: | | A to me zajima proc ty necvicis MT? |
operovali ma 30oktobra..
cize 5 mesiacov |
nooo to uz by si mohol byt v pohode nie?? kamos isiel tiez na taku operaciu vo februari a teraz uz naplno zarezava....
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | poldi napsal: | | secret78 napsal: | | poldi napsal: | | venca.v napsal: | | A to me zajima proc ty necvicis MT? |
operovali ma 30oktobra..
cize 5 mesiacov |
nooo to uz by si mohol byt v pohode nie?? kamos isiel tiez na taku operaciu vo februari a teraz uz naplno zarezava.... |
ide o to ze ja mam oficialne zakazane posilnovat..
a skusal som zacinat aj s pritahmi ale zacalo ma pichat v tom mieste tak som ich docasne opustil..mam to aj logu..planujem vsak casom zaradit aj pritahy a mrtvy tah ak bude vsetko v poriadku..co zatial neni.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
hytuk
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | tak co??? mas furt keci tak odpovez |
Venco málokdy se v písemnym projevu uchyluju k těmhle výrazům, ale: Drž už hubu!
edit: koukam, že jsem zareagoval na trochu starší příspěvek, ale to nic nemění
Naposledy upravil hytuk dne pá březen 28, 2008 9:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Blasta1
(ban)
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
Venco, ty seš hrozná slečinka. Dej se radši na šachy, pokud nejseš schopnej překonávat bolest.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 9:17 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | Ja taky nemuzu kvuli svejm zadum delat nic v predklone protoze me z toho boli, kvuli ty skolijoze, nebo cemu, a mozna se tu najde blbec kterej mi poradi at cvicim MT, ze mi to srovna zada |
venco ty ani nevis jakou mas diagnozu, zjevne s tim nic nedelas (mysleno nejaky napravny a kompenzacni cviceni) ale blbci jsou vsichni okolo? no, mam pro tebe jednu radu:
"pokud se ti zda ze jsou vsichni kolem tebe blbci, je nacase se zamyslet jestli nahodou nejsi sam blbec" _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Blasta1 napsal: | | Venco, ty seš hrozná slečinka. Dej se radši na šachy, pokud nejseš schopnej překonávat bolest. |
dyt sem to rikal, kdyz mam krivi zada, tak si je budu jeste vic nemahat mrtvym tahem a krivit jeste vic, strasne logicky, ja nechapu jak nekdo muze bejt takhle b..... , to neni o prekonavani bolesti ty s prominutim pako.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | venca.v napsal: | Ja taky nemuzu kvuli svejm zadum delat nic v predklone protoze me z toho boli, kvuli ty skolijoze, nebo cemu, a mozna se tu najde blbec kterej mi poradi at cvicim MT, ze mi to srovna zada |
venco ty ani nevis jakou mas diagnozu, zjevne s tim nic nedelas (mysleno nejaky napravny a kompenzacni cviceni) ale blbci jsou vsichni okolo? no, mam pro tebe jednu radu:
"pokud se ti zda ze jsou vsichni kolem tebe blbci, je nacase se zamyslet jestli nahodou nejsi sam blbec" |
Kde jsem rek ze blbci jsou vsichni okolo?????????
|
|
| nahoru |
|
 |
Blasta1
(ban)
|
Zaslal: so březen 29, 2008 10:06 am Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | Blasta1 napsal: | | Venco, ty seš hrozná slečinka. Dej se radši na šachy, pokud nejseš schopnej překonávat bolest. |
dyt sem to rikal, kdyz mam krivi zada, tak si je budu jeste vic nemahat mrtvym tahem a krivit jeste vic, strasne logicky, ja nechapu jak nekdo muze bejt takhle b..... , to neni o prekonavani bolesti ty s prominutim pako. |
No myslím že mrtvola by ti prospěla mnohem více než to tvoje křivení se pod benchem..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|