|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 11:47 pm Předmět: |
|
|
Ty schyby jsou parádní výkon!
Taky s tim mam problém - lýtka spíš mě jako bolí od kosti hold si zvyknout na novou váhu tělesnou asi _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: po březen 24, 2008 4:09 pm Předmět: |
|
|
Kluci, já sem jako pírko, mám kolem 80 kg. V poslední době sem nějak moc nepřibral, max tak 2 kg/ měsíc když hodně. Víc určo ne.
Já si spíš zvykám na běhání jako takový  .
Ke shybům: zase tak parádní výkon to není, já cvičíval většinou shyby nadhmatem a na široko a vždycky jen občas. Jenže ty moje bicály stojí fakt za hovno, tak sem si řek, že je zkusím trochu víc pocvičit. Na klasický bicepsový cviky sem celkem slabej a ty shyby podhmatem mě celkem potěšili, tomu sem ani moc nevěřil _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út březen 25, 2008 6:58 pm Předmět: |
|
|
25.3.2008
Dřepy
8 * 3 * 87,5 kg
Výpony
20 * 60 kg
3 * 8 * 110 kg
+polechtání břicha
- dneska jen krátkej trénink, páč bych chtěl jít i zítra... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st březen 26, 2008 8:05 pm Předmět: |
|
|
26.3.2008
Bench
8 * 3 * 80 kg
Mrtvola
8 * 3 * 110 kg
- neska sem se vůbec necítil, asi sem bál těch vah nebo co. Nakonec sem to ale odjel všecko korektně, sám a s pauzama do 2 minut (jen u DL v posledních pár sérkách sem radši dal 2,5 min, páč mi to nějak padalo z ruk  )
- tohle byl poslední trénink benchu a mrtvoly v LIMBS trainingu, zbývaj dřepy (asi v sobotu)
Přemýšlím co dát dál za trénink, chce to něco na 3* týdně, hromadí se mi škola (odevzdání milion protokolů, uzavírání známek, referáty, praktický maturity a čj, a ustní maturitka, je toho dost). Taky by to chtělo trénink tak na hodinku a asi spíš silovku. Nevím, napadl mě Korte, ale toho sem jel nedávno, tak aby mě bavil aspon. Nějaký návrhy ? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá březen 28, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
28.3.2008
Shyby podhmatem
5 * já
3 * 5 * já+10 kg
6 * já
Něco mezi incline benchem a tlakama na ramena na MP
10 * 40 kg
10 * 50 kg
10 * 60 kg
6 * 70 kg
Přítahy EZty k bradě
2 * 10 * 30 kg
Rozpažky ve stoje s JC
2 * 8 * 8 kg
Bicepsový zdvihy s JC (každá ruka)
10 * 14 kg
8 * 14 kg
8 * 14 kg
Francouzský tlaky
2 * 10 * 30 kg
9 * 30 kg
Tricepsový kliky mezi lavičkama
3 * 15 * já
-dneska trénink doplnku (bicál,tricál,ramena), byl sem unavenej a slabej jak svina, ted su eště víc _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so březen 29, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
29.3.2008
Dřepy
8 * 3 * 90 kg
Legpress (na protažení)
3 * 10 * 100 kg
-pokaždé jiná poloha chodidel
Výpony
15 * 70 kg
4 * 5 * 140 kg
Břicho
- paráda, dokonce neska byla i energie, asi těma včerejšíma pivkama  Dřepy opět podle "pravidel". Sem rád, že sem zvládl regulérně odjet celej trénink.
- v pondělí to nějak zhodnotím a rozhodnu se co pojedu dál, asi to vypadá na zkoušení maximálek a nebo budu pokračovat v podobném schéma o něco mín sérek a nějaký to opáčko víc...uvidím (návrhy klidně pište ;) )
KONEC LIMBs TRAININGU _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po březen 31, 2008 6:44 pm Předmět: |
|
|
31.3.2008
CORE and LIMBS training
CORE - prsa, záda, ramena, břicho
Bench
nějaký to rozvičení do 90 kg, pak 1* 90 kg, 95 kg (f poho), 100 kg (zasekl sem se a kur.a, dopi.e a dal to neslo. Pak mi do toho kámoš drbnul a dotlačil sem to, ale sám sem to nedal  ) Kua
pak eště 10 * 70 kg (to mě naopak potěšilo, šlo to lehoučce, ani sem nečekal že dám tolik opáček  )
Incline tlaky s JC
3 (nebo 4?) * 10 * 24 kg
Mrtvý tahy
4 * 4 * 110 kg
-použil sem váhu z posledního limbs tréninku, zvedl o opáčko a o polovinu sérek min
Přítahy v předklonu podhmatem
3 * 12 * 50 kg
Rozpažky ve stoje s JC
3 * 10 * 8 kg (opáček na každou ruku; 8 kg v 1 ruce)
Předpažování
10 * 8 kg (opáček na každou ruku; 8 kg v 1 ruce)
břicho
Míry :
Takže po Limbovi sem přibral 2 kila (samozřejmně špek a vodu  )
Na hrudníku : + 1,5 cm
V pase : + 2 cm
Stehno : +1 cm
-zbytek zanedbatelnej
Takže takový smíšený pocity, na jednu stranu si přijdu silnější a větší ale ve skutečnosti sem slabej a špekatej  Ještě, že mě to cvičení baví, jinak bych se na to vysral _________________ Mám velký průhledný svaly !
Naposledy upravil BUFU dne so duben 05, 2008 5:04 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út duben 01, 2008 6:35 pm Předmět: |
|
|
1.4.2008
BĚH : 12:00 - 2 km (8. strom za zatáčkou - orientační bod)
-po týdnu zase běh..... stejná trasa jako naposled, čas klasika
-opět brutálně pumplá dolní část noh, nevíte jestli se to aspon zlepší ? Nebo to tak bude furt? _________________ Mám velký průhledný svaly !
Naposledy upravil BUFU dne út květen 13, 2008 11:20 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:33 pm Předmět: |
|
|
2.4.2008
LIMBS - nohy, biceps, triceps, lýtka
Shyby podhmatem
3 * 8 * já
4 * já+10 kg
Bench na úzko
10 * 50 kg
2 * 10 * 55 kg
Dřepy
4 * 4 * 90 kg
6 * 105 kg (takový ty čtvrtinový dřepy, jak je jezdí každej druhej  )
Předkopávání (  )
3 * 10 * 5 cihliček - s 1 sekundovou stopkou (  )
Bicepsovej zdvih s VC
8 * 30 kg
3 * 8-10 * 40 kg
-cheating, dopomoc a další "zakázané" věcičky (  )
Biceps s JC s opřeným loktem o lavičku ve stoje (to je aspon název  )
2 * 10 * 8 kg
Tricepsový kliky mezi 2 lavičkama
10 * já
10 * já+25 kg
12 * já+45 kg
8 * já+10 kg + 75kilovej kámoš
6 * já+10 kg + 75kilovej kámoš
- tak tohle byl nářez jako prase, ýýýýýýýýý
Výpony na lýtka
3 * 15 * 90 kg
- dneska spíš takovej kulturistickej trénink,teda až na ty dřepy na začátku. Jako mazec no _________________ Mám velký průhledný svaly !
Naposledy upravil BUFU dne so duben 05, 2008 5:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá duben 04, 2008 4:50 pm Předmět: |
|
|
4.4.2008
CORE - prsa, záda, ramena, břicho
---ve škole---
2 minuty - švihadlo, na max... + fotbálek
---------------
Bench
4 * 4 * 80 kg
Tlaky na kozy s JC, incline
12, 10, 8 * 22 kg
Mrtvola
4 * 4 * 110 kg
Přítahy v předklonu - podhmatem
12 * 50 kg
2 * 10 * 50 kg
Rozpažky ve stoje s JC
3 * 10 * 8 kg
Rozpažky v sedě v předklonu s JC
3 * 10 * 6 kg
+ zlehoučka břicho
Time : 65 minut
- u benchu pauzy 2 minuty, u mrtvol něco mezi 2-3 min. Zbytek taky kolem těch 2 minutek. Bylo to rychlý a krásný, zpocenej jak děvka (a to se mi ani ze začátku nechtělo... ) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne duben 06, 2008 2:53 pm Předmět: |
|
|
6.4.2008
KOLO : 10 minutek
BŘICHO
-jen aby se neřeklo, že se úplně flákám... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: ne duben 06, 2008 3:21 pm Předmět: |
|
|
Pěkně jedeš. Hele ty holeně, či lýtka. Nevim kolik vážíš, ale jestli jsi něco přibral, tak osobně mám potom problém běhat, takže neběhám, ale jezdim na kole  . Časem se to zlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne duben 06, 2008 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | Pěkně jedeš. Hele ty holeně, či lýtka. Nevim kolik vážíš, ale jestli jsi něco přibral, tak osobně mám potom problém běhat, takže neběhám, ale jezdim na kole . Časem se to zlepší. |
Díky. Jinak váhu sem psal, něco kolem 80 kg ráno, odpoledne, tak 82. To je fuk, něco sem přibral, ale ne moc. Jezdit na kole budu, až bude teplejc a bude víc času, takže asi až po maturitě. Na to běhání by třeba mohly pomoct i lepší boty, že? Běhám totiž v klasickejch streetovejch A taky budu co nejvíc běhat po trávníku, na něm se ty nohy pumpují o něco mín. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po duben 07, 2008 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|