De to i bez toho???

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - De to i bez toho???  Úvodní stránka -> Začátečníci -> De to i bez toho???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Dá se příbrat svalová hmota i bez suplementace?
ANO
88%
 88%  [ 86 ]
NE
11%
 11%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 97

Autor Zpráva
Thanatos

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:02 pm    Předmět: De to i bez toho??? Odpovědět s citátem

Sem chudý student cvičim cca rok ale nejsou keše takže nemám na proteiny a jemu podobný drahý suplementy. Tak se vás chci otázat jestli se dá přibírat svalová hmota bez suplementů??? *16*

Děkuji za odpovědi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
snoopy

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... jestli mas vyvazenou a hodnotnou stravu po cely den taj priberes i bez suplementu ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Thanatos

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můj jídelníček :

6:30 - Vločky s mlékem
9:30 - Tvaroh
12:30 - kuře/ryba/ přílohy /Brmbory/rýže/těstoviny
15:30 - Piškoty 125 g
18:30 - večeře to samí co oběd
21:00 - Tvaroh

- A co nejlíp dávat za jídlo bez prostředně po tréninku když nemám na sacharidák ???
Zoner

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:16 pm    Předmět: Re: De to i bez toho??? Odpovědět s citátem

Thanatos napsal:
Sem chudý student cvičim cca rok ale nejsou keše takže nemám na proteiny a jemu podobný drahý suplementy. Tak se vás chci otázat jestli se dá přibírat svalová hmota bez suplementů??? *16*

Děkuji za odpovědi

Pokud budes dost jist tak bez problemu. Jenze to zradlo taky neni zadarmo... takze: bez suplementu ano, bez penez ne. Kazdopadne te to jidlo ale bude vychazet levneji nez suplementy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zoner

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thanatos napsal:
- A co nejlíp dávat za jídlo bez prostředně po tréninku když nemám na sacharidák ???

Piskoty - to je to samy co sacharidak, jenze pomer cena/vykon je mnohonasobne lepsi. Nebo treba 4 - 5 bananu.
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jidlo me mozna vychazi stejne draho jako suplementy, podle me si moc nevyberes - bez penez jen tezko priberes - nejlevnejsi objemovej jidelnicek sem tu sice videl asi za 100kc/den, ale asi bych to nechtel ani zkouset
Thanatos

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prachy na jídlo mi matička vždy dá ale nemůžu z ní vytáhnout jednorázově 8 stovek na protein!!
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to ses fpohode, to zmaknes i bez suplementu, jen ji priprav na to, ze toho jidla bude muset kupovat vetsi mnozstvi
Thanatos

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenér v posilce mi chtěl prodat protein co tam skladuju ale já na to nemám keše tak sem mu říkal že to nemůžu koupit že na to nemám ! On mi tvrdil že bez proteinovejch suplementů prostě nepřiberu!! Já osobně si myslim že je to blbost!! Dá se snad přibrat ze 100 % stravy!! Nebo ne?
snoopy

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiste ... viz fedoruv velkovykrm: http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samozrejme ze da, co myslis ze zrali sportovci, predtim nez se narodil pan Weider
fedor

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iste ze da.. ked sa vobjemovke poriadne nazeres, ziadne suplementy nepotrebujes.. rysovacka uz moze byt trocha horsia, ale objemovka je o zrani a ne suplementovani..
Thanatos

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Fedor: Supr článek dlouho sem se tak nepobavil krásně a hlavně srozumitelně napsáno (žádný velký odborný žvásty)

A mohu vás ještě poprosit o zhodnocení svého jídelníčku co sem napsal výše?? Je to na objem málo?? Mám na tom jídle ještě přitlačit (mám trošku strach o žaludek a by ty kvanta jídla utáh *16* )

Ps: To Fedor doufám že ti tu nobelovu cenu daj
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thanatos napsal:
On mi tvrdil že bez proteinovejch suplementů prostě nepřiberu!!

Chce vydělat, ber to tak. Přibírat se dá i z kvalitního žrádla, akorát že se suplementy to půjde snáze a rychleji
Ondřej1

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vůbec se toho neboj, jde to vpohodě i bez suplementů. Místo sachariďáku si kup obyč. glukopur (glukóza), koupíš buď v obchodě, pokud ale u vás nemaj, tak zkus lékárnu, to je po tréninku nejlepší. Balení 250g stojí 20Kč, po tréninku dej 40-50g, je to nejlevnější způsob. Já třeba suplementy kupuju (hlavně protein), přeci jen je to trochu pohodlnější, ale třeba kámoš z posilky na to kašle, říká že lepší je pořádnej kus masa, že protejňáky jsou na h**** a roste neuvěřitelně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - De to i bez toho??? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: