|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:47 pm Předmět: |
|
|
Už dlouho ne, já už píšu jen na klávesnici. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 7:10 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | Dnes mě potěšili bicepsové zdvihy ve stoji s EZ - 115kg pro čtyři opakování v poslední šesté sérii. |
Pěknej výkon.Jel jsi to dobrou technikou?Kolik vážíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 7:18 pm Předmět: |
|
|
Samozřejně lehčí cheating tam byl,při pohybu nahoru a dolů to šlo pěkně pomalu. Jinak mám 139kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Samozřejně lehčí cheating tam byl,při pohybu nahoru a dolů to šlo pěkně pomalu. Jinak mám 139kg. |
rekni to rovnou ze Venca styl
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 7:35 pm Předmět: |
|
|
to s.sman
Lukasi je videt, ze pro strongmansky souteze si perfektne stavenej
 moc pekny vykon.
Udelal si 4x opakovani s moji vahou
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 9:09 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | maria napsal: | niet nad pravidelné cvičenie, robí zázraky | Přesně moje řeč. Já už půl roku pravidelně cvičím zadržování ranní moči a dnes poprvé jsem ji udržel. Není nad pravidelné cvičení |
Gratuluji daymoone! Snad budu jednou jako ty. Zatím to jistí igelitový prostěradlo
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 9:11 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | s.sman napsal: | | Samozřejně lehčí cheating tam byl,při pohybu nahoru a dolů to šlo pěkně pomalu. Jinak mám 139kg. |
rekni to rovnou ze Venca styl |
Jeste me nikdy nikdo z vas nevidel delat biceps s EZ a uz vite jak to delam, zajimavy
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 9:17 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | m4l napsal: | | s.sman napsal: | | Samozřejně lehčí cheating tam byl,při pohybu nahoru a dolů to šlo pěkně pomalu. Jinak mám 139kg. |
rekni to rovnou ze Venca styl |
Jeste me nikdy nikdo z vas nevidel delat biceps s EZ a uz vite jak to delam, zajimavy |
Vasu picu sem taky nevidel a verim, ze ju mate
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | s.sman napsal: | Dnes mě potěšili bicepsové zdvihy ve stoji s EZ - 115kg pro čtyři opakování v poslední šesté sérii. |
moc hezký!
v létě bude další ročník Plzeňského silového víkendu a jedna z disciplýn je i bicepsový zdvih s velkou činkou. Vloni si odnesl cenu za absolutku kluk za 130 kg. Odnesl si DVD a spoustu dalších hezkých cen. Myslím, že bys na tom mohl být dobře. Cheating povolen v neomezeném množství. |
Tak to by mohlo byt pro Lukase, jak delany. Taky bych jel mrknout, tohle muzou byt dost zajimavy souteze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 9:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|