|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hansiik
|
Zaslal: út duben 22, 2008 6:41 pm Předmět: |
|
|
zkoušel jsem nitrix od bsn.. v té době jsem měl něco pod 80kg a někde jsem četl, že pro tuhle kategorii se doporučuje 2 kapsle na dávku.. a vůbec jsem to necejtil.. možná jsem se měl řídit tim co bylo na obalu, 3-4 kapsle v dávce .. a nebo to prostě na mě nezabírá.. škoda prachů akorát, trhal jsem si vlasy :o) ..takže už nikdy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 22, 2008 7:06 pm Předmět: |
|
|
| hansiik napsal: | | zkoušel jsem nitrix od bsn.. v té době jsem měl něco pod 80kg a někde jsem četl, že pro tuhle kategorii se doporučuje 2 kapsle na dávku.. a vůbec jsem to necejtil.. možná jsem se měl řídit tim co bylo na obalu, 3-4 kapsle v dávce .. a nebo to prostě na mě nezabírá.. škoda prachů akorát, trhal jsem si vlasy :o) ..takže už nikdy | Právě to, co je na obalu je takova nejmírnější a konzervativní dávka. Pokud jsi dal ještě méně, tak ti to sice vydrželo déle, ale účinek ještě menší než normálně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lou Ferigno

|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 5:07 pm Předmět: |
|
|
Nechcem zakladat novy topic a myslim ze tu sa to hodi. Co si myslite o tomto? http://www.bodybuilding.com/store/asn/hum.html mozno to bude zniet blbo ale je to normalne klasicky injekcne podavany HGH? alebo ako mam tomu chapat? vela k tomu tam nie je napisane a ked ano tak asi som to prehliadol
|
|
| nahoru |
|
 |
Lear

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Dan0 napsal: | Nechcem zakladat novy topic a myslim ze tu sa to hodi. Co si myslite o tomto? http://www.bodybuilding.com/store/asn/hum.html mozno to bude zniet blbo ale je to normalne klasicky injekcne podavany HGH? alebo ako mam tomu chapat? vela k tomu tam nie je napisane a ked ano tak asi som to prehliadol |
Je tam vlevo ve slozeni napsano "Homeopathic Growth Hormone".. Cili je to docela draha destilovana voda..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Lear napsal: | | Dan0 napsal: | Nechcem zakladat novy topic a myslim ze tu sa to hodi. Co si myslite o tomto? http://www.bodybuilding.com/store/asn/hum.html mozno to bude zniet blbo ale je to normalne klasicky injekcne podavany HGH? alebo ako mam tomu chapat? vela k tomu tam nie je napisane a ked ano tak asi som to prehliadol |
Je tam vlevo ve slozeni napsano "Homeopathic Growth Hormone".. Cili je to docela draha destilovana voda.. | sorry ale akosi som tomu nepochopil co si tym chcel povedat
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | že je to placebo | aha ok.vela som sa nedozvedel ale ok
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 6:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lear

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Dan0 napsal: | | Lear napsal: |
Je tam vlevo ve slozeni napsano "Homeopathic Growth Hormone".. Cili je to docela draha destilovana voda.. | sorry ale akosi som tomu nepochopil co si tym chcel povedat |
Ze je to homeopatikum, teda ucinna latka (GH) je v nem obsazena v nemeritelne koncentraci.. Takze v tom v podstate GH vubec neni..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Lear napsal: | | Dan0 napsal: | | Lear napsal: |
Je tam vlevo ve slozeni napsano "Homeopathic Growth Hormone".. Cili je to docela draha destilovana voda.. | sorry ale akosi som tomu nepochopil co si tym chcel povedat |
Ze je to homeopatikum, teda ucinna latka (GH) je v nem obsazena v nemeritelne koncentraci.. Takze v tom v podstate GH vubec neni.. | aha dakujem teraz uz chapem
|
|
| nahoru |
|
 |
standa0080

|
Zaslal: po květen 19, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
| hansiik napsal: | | zkoušel jsem nitrix od bsn.. v té době jsem měl něco pod 80kg a někde jsem četl, že pro tuhle kategorii se doporučuje 2 kapsle na dávku.. a vůbec jsem to necejtil.. možná jsem se měl řídit tim co bylo na obalu, 3-4 kapsle v dávce .. a nebo to prostě na mě nezabírá.. škoda prachů akorát, trhal jsem si vlasy :o) ..takže už nikdy |
Jsem rad,ze jsem si to precetl,aspon usetrim korunky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st květen 21, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel někdo brát čistej arginin? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: pá květen 23, 2008 6:18 pm Předmět: Nitrix? |
|
|
Zdravim.
Chtel bych se zeptat jake ma kdo zkusenosti s nitrixem. Chystam se ho koupit ale slysel jsem ze to jsou vyhozene penize. Nekde zase slysim ze je skvelej. Tak nevim jestli nemam radeji zainvestovat do neceho jinyho. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|