|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne září 02, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | slug napsal: | | Freimen napsal: | | babovka napsal: |
Já ten článek četl a konkrétně mi přišlo na hlavu postavené toto : " Příště tedy zařaďte do redukčního jídelníčku mléčné produkty (tvarohy, sýry - např.eidam, proteinové nápoje) a to ve velkém množství . "
| |
| babovka napsal: |
Trošku jsem to študoval a máš pravdu. Mně bylo divné, že po velkém jogurtu mám hlad, že bych sežral tank. Ano, v takovém případě - že mléčné výrobky podporují vylučování insulínu - je hloupost dávat si je do diety. |
Jogurt si dávám akorát tak do vloček, ale to je vždy mimo dietu (zatím jednom 2). Nenapadlo by mě ho dávat do diety a ani v tom článku o něm není zmínka |
jogurt jsem napsal jako příklad. Obecně se uvádí, že všechny mléčné výrobky mají vysoký insulínový index . Proto je nesmysl si je dávat do diety. |
no ale to je blbost _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Conan

|
Zaslal: ne září 02, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
| holota napsal: | | ma nejakou cenu priplacet si za pomalejsi maltodextrin DE-6 oproti beznejsimu DE 18-20, pri uziti jako pred a potreninkovy napoj? |
predpokladam ze nepraktikujes vytrvalostni treninky, takze to smysl nema.
naopak bych do ty obycejny malty jeste pridal napul Glukopur kvuli lepsi inzulinove odezve po treninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 02, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
ne, nevyplatí...klasický maltodextrin by měl mít uměle spojených 5 molekul Glc, tzn. je to 100% oligosacharid, ne to polysacharid!!! Pokud to nevyrábějí z nějakého pšeničného škrobu
Každopádně je to šumák, já kupoval nejraději od Sirixu...
|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 3:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: čt červen 26, 2008 5:23 pm Předmět: |
|
|
20 az 0 minut pred cvicenim, vstreba se to rychle.
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 11:46 pm Předmět: |
|
|
| FilipDruss napsal: | Tohle je moje potréninkový pití, 60g sacharidů za rozumnou cenu a jsem spokojenej. Jen co dojedu domů následuje večeře.
|
ja to taky obcas mel,ale idealni mi to neprijde...ale porad lepsi nez nic
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 3:25 pm Předmět: |
|
|
Jako nouzovka naprosto dostačující.
Nyní je více peněz tak už si chrochtám a sacharidáku s vyšším obsahem proteinů.
|
|
| nahoru |
|
 |
mitch.b
|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 4:49 pm Předmět: |
|
|
Malej dotaz:když chci přibírat kvalitně s minimem tuku,mám dávat před a po maltodextr.??Trocha jednod.cukrů před a po tréninku by snad neměla vadit... _________________ mitch.b
|
|
| nahoru |
|
 |
flipr
|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 5:55 pm Předmět: |
|
|
rychlý cukry se před/po tréninku nedávaj za účelem přibrání tuků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
| flipr napsal: | | rychlý cukry se před/po tréninku nedávaj za účelem přibrání tuků. | tak tomuto nerozumím
|
|
| nahoru |
|
 |
BerryDeMey

|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
| flipr napsal: | | rychlý cukry se před/po tréninku nedávaj za účelem přibrání tuků. |
A já si myslel, že se rychlý cukry (glukopur) dávají speciálně před sportovním výkonem pro dodání "rychlé" energie a po výkonu k pokrytí energetického deficitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 6:32 pm Předmět: |
|
|
| FilipDruss napsal: | Jako nouzovka naprosto dostačující.
Nyní je více peněz tak už si chrochtám a sacharidáku s vyšším obsahem proteinů. |
souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
já dávám teď delší dobu po tréninku tak 90-100g piškotů s vodou a jako nepoznávám rozdíl (v efektu) oproti časům, co sem dával 35g proteinu a 60g glukopuru
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
| oakus napsal: | | já dávám teď delší dobu po tréninku tak 90-100g piškotů s vodou a jako nepoznávám rozdíl (v efektu) oproti časům, co sem dával 35g proteinu a 60g glukopuru |
ucel to splni taky,neni treba si nejak nad tim lamat hlavu..pokavad mas kvalitni stravu,regeneraci ..tak se v tom doplnky typu protein strati...protoze vse dela strava,ne doplnky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|