|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michoo
|
Zaslal: so červen 28, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
Co rikate na amina ST 2300 od biotechu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FilipDruss

|
Zaslal: ne červen 29, 2008 8:53 am Předmět: |
|
|
Od Biotechu beru delší dobu více věci a spokojenost. Solidní firma. Dobre proteiny i sacharidy, nenadymaj, dobra chut. Aminy taky dobry.
|
|
| nahoru |
|
 |
Netor

|
Zaslal: ne červen 29, 2008 11:44 am Předmět: |
|
|
[quote="VelkyBratr :)[/quote]
Konecene nekdo nekde s kym se mohu s Nitrixem ztotoznit. Beru ho, pomaha mi nejen cpat co potrebuji do svalu, ale mohl jsem vypustit diky nemu prasky na snizeni tlaku po bobkach a to skutecne po ukonceni vyroby Catapresanu, ktery nejen tlak snizoval, ale take uvolnoval vlastni sth, fakt vitam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 5:56 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dneska prines domu nitrix. Budu ho brat spolu s protejnem a gainerem. Mel bych dotaz jestli je zbytecny pridat i krealkalyn. Vim ze by v nitrixu nejakej ten kreatin mel bejt, ale podle me ho tam neni dostatecene.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 6:56 pm Předmět: |
|
|
neni to zbytecny estli mas prachy ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
Mozna jo,ale uz to mam vsechno doma, zas tak hodne me to nestalo sehnal jsem to dost levne. Tak bych tedka potreboval poradit jak to nadavkovat. Premejslel jsem ze bych bral nitrix a az pak krealkalyn...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
Sacharidacek: Myslis to ironicky vid?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 10:44 pm Předmět: |
|
|
jak ironicky ti rikam ze bych to bral dohromady by to melo podporit jedno druhy nevim co resis ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 10:48 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | neni to zbytecny estli mas prachy .. |
pokavad bych to dostal zadarmo,proc ne.... ale sam od sebe bych to nekoupil ani nahodou,to bych radsi ty same prachy investoval do jidla
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 8:03 am Předmět: |
|
|
asi je zbytecny nitrix + no explode :d ... lepsi by bylo celmass + no explode ju?
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 8:43 am Předmět: |
|
|
Sacharidacek: tak promin, myslel jsem ze si ze me delas srandu kdyz jsi tam napsal abych to davkoval podle navodu, pac na ceskych navodech jsou vzdycyky smesny davky a jestes za to hodil mrkaciho smajla
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
lada666
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:03 am Předmět: |
|
|
brat trikrat dene Nitrix na lacno v objemu je utopie,proto taky vetsine nezabyra , ja ho beru rano pred snidani tam je jistota a pak pred treninkem a funguje (lepsí trenink,neustale napumpovany )a 5kilo ktera po vysazeni hned zmizy zustane jenom to ceho dosahnu kvalitni stravou ,proteinem a kreatinem .podle me je Nitrix k rustu uplne k nicemu je to jenom o pocitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
erwin
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 8:43 am Předmět: |
|
|
Nevítě někdo proč se u nás neprodává Axis-ht a Atro-phex od BSN ? Pokud někdo znáte nějaký e-shop,kde to prodávaj, budu rád, když sem hodíte odkaz.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|