Jaká aerobka je nej ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaká aerobka je nej ?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jaká aerobka je nej ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

...
Běh
44%
 44%  [ 30 ]
Kolo/Rotoped
29%
 29%  [ 20 ]
Švihadlo
1%
 1%  [ 1 ]
Crossový trenažer
4%
 4%  [ 3 ]
Stepper
2%
 2%  [ 2 ]
Jiné
17%
 17%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 68

Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:

zvyšuje... a je to pozorovatelné zvýšení? resp. zvýšení, které stojí za pozornost?

a to jak psal kid tady právě asi nevyřešíme, proto můžeme konstatovat, že petr, který ví o čem mluví, to dělá a já také a Luboš, který ví o čem mluví, to nedělá a kouba rovněž ne...ale do cíle jsme dorazli všichni 4, ne?
Freimen

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to není schizofrenie, já napsal co si o tom myslím, vy jste napsali, jak to vidíte vy, teď už by to bylo věštění z kávové sedliny a já nejsem ve staré "formě", abych vydržel se tu hádat o slovíčka celý den jako dřív...
lalala

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jde taky o to třeba, o kolik si tělo tu teplotu sníží přesto, že jsi nabalenej...
edit.smazal jsem to o té schizofrenii, protože jsem přehlídnul část tvého příspěvku, ale narážel jsem na to, a to jsem ti chtěl taky pak napsat, že na začátku se za to "biješ" a pak uznáváš, že je to zanedbatelné
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Qwake

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

btw : a co říkáte na plavání ?

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Ondřej1

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Qwake napsal:
to je taky dobrý, ale jedině ve dvou svetrech

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Mathaus

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepsi aerobka je ta co se da provozovat s prijemnym pocitem v tele. Behani boli, rotoped muze nudit, veslovani moc unavuje. Takze nam zbyva plavani. A protoze voda ma teplotu mezi 25-27stupnu, tak do toho jeste zapojime termoregulaci na vyrovnani teploty, nesmime ani opomenout pozitivni ucinky na zada a procviceni kloubu bez zbytecneho pretizeni.

Plavani #1. Ale neplavu protoze nemam cas Boxovani, trenink boxu bych dal jako cislo 2. je to zabava, hromada lidi co se ucastni a je to v intervalech, takze se clovek nenudi.

Frei - Weinlich to ma dozkousene a veri tomu. Jestli to mas odzkousene i Ty a funguje to pro tebe, tak to mozna bude fungovat i pro dalsi lid. Ale taky nemusi, protoze je to jen mentalni zalezitost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Freimen

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
jde taky o to třeba, o kolik si tělo tu teplotu sníží přesto, že jsi nabalenej...
edit.smazal jsem to o té schizofrenii, protože jsem přehlídnul část tvého příspěvku, ale narážel jsem na to, a to jsem ti chtěl taky pak napsat, že na začátku se za to "biješ" a pak uznáváš, že je to zanedbatelné

protože nemám jak papírově dokázat opak a zadruhé říkám, že když už, tak je zanedbatelné oboje (tedy chlad i hadry )
Freimen

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Qwake napsal:

hodně dobré
kouba the man

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
lalala napsal:

protože nemám jak papírově dokázat opak a zadruhé říkám, že když už, tak je zanedbatelné oboje (tedy chlad i hadry )

gratuluju! konečně přišla i pro mne uspokojivá odpověď. teď už jen se domluvit na tom že to nebudeš radit ostatním

edit: stejně jsi mi kompletně proti srsti

Naposledy upravil kouba the man dne st červenec 02, 2008 1:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Ondřej1

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Ondřej napsal:
Qwake napsal:

hodně dobré
mně to funguje, protože jak mě ty mokré svetry táhnou ke dnu, tak spaluju mnohem víc a to ani nemluvím o termoregulaci

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Freimen

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
Nejlepsi aerobka je ta co se da provozovat s prijemnym pocitem v tele. Behani boli, rotoped muze nudit, veslovani moc unavuje. Takze nam zbyva plavani. A protoze voda ma teplotu mezi 25-27stupnu, tak do toho jeste zapojime termoregulaci na vyrovnani teploty, nesmime ani opomenout pozitivni ucinky na zada a procviceni kloubu bez zbytecneho pretizeni.

Plavani #1. Ale neplavu protoze nemam cas Boxovani, trenink boxu bych dal jako cislo 2. je to zabava, hromada lidi co se ucastni a je to v intervalech, takze se clovek nenudi.

Frei - Weinlich to ma dozkousene a veri tomu. Jestli to mas odzkousene i Ty a funguje to pro tebe, tak to mozna bude fungovat i pro dalsi lid. Ale taky nemusi, protoze je to jen mentalni zalezitost.

u plavání je právě problém ten, že tělo reflexně zmnožuje zásoby podkožního tuku, aby se tepelně izoloval pro příště, je to způsob adaptace (např. ve STOBu se nedopoučuje obézním vůbec plavat v normálním bazéně pro redukci, ale jen výhradně ve vyhřátém bazéně)...

což tedy u redukční diety je to, co potřebujeme nejméně, aby si tělo drželo adaptačně podkožní tuk...

ale jinak s tebou souhlasím
lalala

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
lalala napsal:

Však já jsem neproklamoval chlad... to byla poznámka jen tak mimochodem.
dexin

PříspěvekZaslal: po červenec 21, 2008 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já provozuji běh, s sebou si beru MP3 přehrávač a poslouchám hudbu, lahoda.
sqip

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2008 11:56 am    Předmět: aerobka Odpovědět s citátem

box a thaibox...v mikine a pro hardcore i s 1+ kg opasky na ruce...KO
Masters

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2008 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2x týdně ORBITREC , cca 40 minut nalačno. Za každého počasí. V obýváku před televizí. Před výkonem pořádný kafé.
Cena orbitrecu je momentálně 2600,- . Univerzální na celé tělo.
Při sportovním přenosu v telce , někdy až 1,5 hod.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jaká aerobka je nej ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: