|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| ... |
| Běh |
|
44% |
[ 30 ] |
| Kolo/Rotoped |
|
29% |
[ 20 ] |
| Švihadlo |
|
1% |
[ 1 ] |
| Crossový trenažer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Stepper |
|
2% |
[ 2 ] |
| Jiné |
|
17% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 68 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:03 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: |
zvyšuje... a je to pozorovatelné zvýšení? resp. zvýšení, které stojí za pozornost? |
a to jak psal kid tady právě asi nevyřešíme, proto můžeme konstatovat, že petr, který ví o čem mluví, to dělá a já také a Luboš, který ví o čem mluví, to nedělá a kouba rovněž ne...ale do cíle jsme dorazli všichni 4, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
to není schizofrenie, já napsal co si o tom myslím, vy jste napsali, jak to vidíte vy, teď už by to bylo věštění z kávové sedliny a já nejsem ve staré "formě", abych vydržel se tu hádat o slovíčka celý den jako dřív...
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:09 pm Předmět: |
|
|
jde taky o to třeba, o kolik si tělo tu teplotu sníží přesto, že jsi nabalenej...
edit.smazal jsem to o té schizofrenii, protože jsem přehlídnul část tvého příspěvku, ale narážel jsem na to, a to jsem ti chtěl taky pak napsat, že na začátku se za to "biješ" a pak uznáváš, že je to zanedbatelné
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:29 pm Předmět: |
|
|
btw : a co říkáte na plavání ? _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 1:00 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi aerobka je ta co se da provozovat s prijemnym pocitem v tele. Behani boli, rotoped muze nudit, veslovani moc unavuje. Takze nam zbyva plavani. A protoze voda ma teplotu mezi 25-27stupnu, tak do toho jeste zapojime termoregulaci na vyrovnani teploty, nesmime ani opomenout pozitivni ucinky na zada a procviceni kloubu bez zbytecneho pretizeni.
Plavani #1. Ale neplavu protoze nemam cas  Boxovani, trenink boxu bych dal jako cislo 2. je to zabava, hromada lidi co se ucastni a je to v intervalech, takze se clovek nenudi.
Frei - Weinlich to ma dozkousene a veri tomu. Jestli to mas odzkousene i Ty a funguje to pro tebe, tak to mozna bude fungovat i pro dalsi lid. Ale taky nemusi, protoze je to jen mentalni zalezitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 1:02 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | jde taky o to třeba, o kolik si tělo tu teplotu sníží přesto, že jsi nabalenej...
edit.smazal jsem to o té schizofrenii, protože jsem přehlídnul část tvého příspěvku, ale narážel jsem na to, a to jsem ti chtěl taky pak napsat, že na začátku se za to "biješ" a pak uznáváš, že je to zanedbatelné |
protože nemám jak papírově dokázat opak a zadruhé říkám, že když už, tak je zanedbatelné oboje (tedy chlad i hadry )
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Qwake napsal: | | btw : a co říkáte na plavání ? | to je taky dobrý, ale jedině ve dvou svetrech |
hodně dobré
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 1:04 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil kouba the man dne st červenec 02, 2008 1:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 1:05 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | Nejlepsi aerobka je ta co se da provozovat s prijemnym pocitem v tele. Behani boli, rotoped muze nudit, veslovani moc unavuje. Takze nam zbyva plavani. A protoze voda ma teplotu mezi 25-27stupnu, tak do toho jeste zapojime termoregulaci na vyrovnani teploty, nesmime ani opomenout pozitivni ucinky na zada a procviceni kloubu bez zbytecneho pretizeni.
Plavani #1. Ale neplavu protoze nemam cas Boxovani, trenink boxu bych dal jako cislo 2. je to zabava, hromada lidi co se ucastni a je to v intervalech, takze se clovek nenudi.
Frei - Weinlich to ma dozkousene a veri tomu. Jestli to mas odzkousene i Ty a funguje to pro tebe, tak to mozna bude fungovat i pro dalsi lid. Ale taky nemusi, protoze je to jen mentalni zalezitost. |
u plavání je právě problém ten, že tělo reflexně zmnožuje zásoby podkožního tuku, aby se tepelně izoloval pro příště, je to způsob adaptace (např. ve STOBu se nedopoučuje obézním vůbec plavat v normálním bazéně pro redukci, ale jen výhradně ve vyhřátém bazéně)...
což tedy u redukční diety je to, co potřebujeme nejméně, aby si tělo drželo adaptačně podkožní tuk...
ale jinak s tebou souhlasím
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | lalala napsal: | jde taky o to třeba, o kolik si tělo tu teplotu sníží přesto, že jsi nabalenej...
edit.smazal jsem to o té schizofrenii, protože jsem přehlídnul část tvého příspěvku, ale narážel jsem na to, a to jsem ti chtěl taky pak napsat, že na začátku se za to "biješ" a pak uznáváš, že je to zanedbatelné |
protože nemám jak papírově dokázat opak a zadruhé říkám, že když už, tak je zanedbatelné oboje (tedy chlad i hadry ) |
Však já jsem neproklamoval chlad... to byla poznámka jen tak mimochodem.
|
|
| nahoru |
|
 |
dexin
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 11:56 am Předmět: aerobka |
|
|
box a thaibox...v mikine a pro hardcore i s 1+ kg opasky na ruce...KO
|
|
| nahoru |
|
 |
Masters
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 1:26 pm Předmět: |
|
|
2x týdně ORBITREC , cca 40 minut nalačno. Za každého počasí. V obýváku před televizí. Před výkonem pořádný kafé.
Cena orbitrecu je momentálně 2600,- . Univerzální na celé tělo.
Při sportovním přenosu v telce , někdy až 1,5 hod. _________________ Uhlí je černé zlato.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|