KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
FilipDruss

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2008 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jste někdo zkoušel Krea Genic? Jak ho hodnotíte?
https://obchod.ronnie.cz/s-1487-krea-genic.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2008 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipDruss napsal:

dalsi radoby produkty,co maji ze zakazniku tahat prachy
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2008 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Finger napsal:
ono jakoukoliv dobrou značkou nešlápneš vedle. Naposled jsem měl creatin od scitec a dymatize (dívej se po těch micronized) a supr. Weider nechci nějak pomlouvat, ale myslím že jsou lepší značky v poměru ceny a kvality. Ale rozhodně je to dobrá značka.
Jinak Irone, to jsi jako bral 2,5g denně nebo jak?
Já mám nejlepší zkušenosti na 6 týdnů s začátem na 15g, který jsem každej týden zvyšoval až na 25g a poslední 3týdny držel 15g

Nahravaci faze jen 1O g denne ....po tydnu jsem to snizil pouze na 5 denne...nevidim duvod to do sebe ladovat horem dolem co me docela prekvapilo bylo to,ze jsem po tydnu nahravaci faze udelal o 6 shybu na hrazde vice nez normalne a na francouzky tlak jsem dal o 10 kg vice pri stejnem poctu opakovani... sem fakt cumel,perfektni napumpovanost,ze me malem praskly ruce...ja ho bral znova po zhruba 7 letech..nikdy jsem ho od te doby nemel,proto telo asi reaguje i na mnohem mensi davky...jinak si to neumim vysvetlit
Finger

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2008 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně je to individuální, máš štěstí...někteří už svoje zásoby maj vysoký od přírody a na kreatin tolik nereagují...každopádně vyzkoušej vyšší dávkování, třeba to půjde ještě dál..mě to natáhne ty 4-6kg a zhruba 2kg mi z toho zůstanou. Teď se chystám na CEE, tak uvidíme jaký budou výsledky.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2008 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Finger napsal:
Hlavně je to individuální, máš štěstí...někteří už svoje zásoby maj vysoký od přírody a na kreatin tolik nereagují...každopádně vyzkoušej vyšší dávkování, třeba to půjde ještě dál..mě to natáhne ty 4-6kg a zhruba 2kg mi z toho zůstanou. Teď se chystám na CEE, tak uvidíme jaký budou výsledky.

a ted mas monohydrat ne?ja ho budu brat jeste tak 2 tydny a pak vysadim...celkove tedy ho budu brat 4 tydny
Matrixi

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2008 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim je mi 16 roku a chci se jen zeptat jestli je pro me lepsi davkovat ho 1. tyden 20g v 4 davkach a 2-4 tyden udrzovaci 3g denne a nebo lepsi 4-6 tydnu po 5g denne ... nebo mate treba pro em v zavislosti na muj vek pokud je podstatny jine mozne davkovani? a taki se chci zeptat jesti je dobre ho michat do gaineru a vypit spolecne treba po treninku nebo odpoledne a kdyz ne s gainerem tak scim dalsim ..... cet sem neco o džusu tak se chci zeptat jak to je ... dik moc
Finger

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď už jsem kreatin zruba půl roku neměl...ale zatím nejlepší zkušenosti s monohydratem. Kreatin můžeš klidně 6týdnů, ale když 4, tak pak můžeš zas dřív začít

Matrixi: v tvým věku bych s kreatinem počkal...bez něj ti to roste pořád hodně rychle a vyčerpáš si tak "zbraně", který bys použil až ti váha půjde nahoru hůř nebo vůbec
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 5:10 am    Předmět: :-)o(-: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
FilipDruss napsal:

dalsi radoby produkty,co maji ze zakazniku tahat prachy

To je tak okatý až to možný není .
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Matrixi napsal:
zdravim je mi 16 roku a chci se jen zeptat jestli je pro me lepsi davkovat ho 1. tyden 20g v 4 davkach a 2-4 tyden udrzovaci 3g denne a nebo lepsi 4-6 tydnu po 5g denne ... nebo mate treba pro em v zavislosti na muj vek pokud je podstatny jine mozne davkovani? a taki se chci zeptat jesti je dobre ho michat do gaineru a vypit spolecne treba po treninku nebo odpoledne a kdyz ne s gainerem tak scim dalsim ..... cet sem neco o džusu tak se chci zeptat jak to je ... dik moc

jo do gaineru je to v pohode,akorat ses na to jeste moc mladej....pockej par let,jinak jak se bere mas hned na zacatku topicu
Milosek108

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

do dzusu to nedavej je moc kysely,nech to rozpustit ve vode a uzivej spolu s glukozou nebo maltou a nebo jak pise iron.pumping do gaineru
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Matrixi napsal:

jo do gaineru je to v pohode,akorat ses na to jeste moc mladej....pockej par let,jinak jak se bere mas hned na zacatku topicu

mno ja sem si tez rikal ejstli an to nejsem maldy ale trener v posce rikal ze to muzu zkusit ja uz nemuzu pribrat pribral sem za rok 20kilo z 44 na 64 a cu tak na 70 aby to na me zaclo byt konecne videt :D
flipr

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Matrixi napsal:
Iron.Pumping napsal:
Matrixi napsal:

mno ja sem si tez rikal ejstli an to nejsem maldy ale trener v posce rikal ze to muzu zkusit ja uz nemuzu pribrat pribral sem za rok 20kilo z 44 na 64 a cu tak na 70 aby to na me zaclo byt konecne videt :D

ty jsi měl v 15 44Kg?

zkus třeba nějakej trénink hodně rozdílnej než si jel teď
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flipr napsal:
Matrixi napsal:
Iron.Pumping napsal:
Matrixi napsal:

ty jsi měl v 15 44Kg?

zkus třeba nějakej trénink hodně rozdílnej než si jel teď

jj mel nak kolem 45kg nevim presne byl sem maximalne hubeny furt sem sem ektomorf ale ted uz to de
mno prave ze ja sem tedka posledni dobou moc posku nestihal protoze sem chodil do rpace + skola ale te dna prazky to chci zas poradne rozjet tak sem si koupil aji gainer a kreatin ze nejdriv se dostanu zas do formy a pak zkusim pridat kreatin
Matrixi

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bych se chtel jeste zeptat jestli mate nakoë zkusenosti s vyrobkama firmy muskulvit napr. gainer (mass up) a nebo kreatin monohydrat o ten mi ted hlavne de
Thomas25

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci se zeptat:Z čeho se vůbec vyrábí kreatin?Když půjdu na odběry krve,bude poznat,že jsem bral kreatin?A v čem je lepší kre-alkalin než monohydrát?
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: