KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thomas25 napsal:
Chci se zeptat:Z čeho se vůbec vyrábí kreatin?Když půjdu na odběry krve,bude poznat,že jsem bral kreatin?A v čem je lepší kre-alkalin než monohydrát?

nekde se to tu psalo,ze bys nemel brat kreatin asi 5 tydnu pred odberem krve (ale treba si to blbe pamatuju)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jewix

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2008 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom bych se chtěl zeptat jestli někdo vidíte tady v e-shopu CEE od Vitalmaxu, chtěl jsem si ho objednat, ale najednou tam není.Tak ptám jestli je to jenom nějaká chyba nebo fakt teď není.Díky.

Forza AEK FC:
http://hofyland.cz/?club&klub=31285
Sloty

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2008 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jewix napsal:
Jenom bych se chtěl zeptat jestli někdo vidíte tady v e-shopu CEE od Vitalmaxu, chtěl jsem si ho objednat, ale najednou tam není.Tak ptám jestli je to jenom nějaká chyba nebo fakt teď není.Díky.

ale je https://obchod.ronnie.cz/s-1247-creatin-ethyl-ester.html
jewix

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2008 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:

ale je https://obchod.ronnie.cz/s-1247-creatin-ethyl-ester.html

ty jo díky, ale naskočil mě tam až z tohodle tvýho odkazu.Celej včerejšek jsem ho tam nevyiděl a dneska ráno jsem tam měl taky prázdnou tabulku.Paráda....

Forza AEK FC:
http://hofyland.cz/?club&klub=31285
Sloty

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2008 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neni za co, asi nějaká chyba
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2008 4:00 pm    Předmět: kreatin pyruvat Odpovědět s citátem

Tak jsem právě dobral kreatin pyruvat od Weideru. Musím říct, že výsledkem jsem sklamán. Čtyř týdenní kůra mě vyšla na 1900. Výsledek = ani kg navrh a to po klasickým monohydrátu naberu kolem 5kg. Spíš mi přišlo, že cítím ten pyruvát. Potil sem jak po clembecu. Máteli někdo jiné zkušenosti pište.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2008 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jewix napsal:

Jj, on tam nějakou dobu nebyl, protože byl vyprodaný. Už je to ale ok a je skladem.
https://obchod.ronnie.cz/s-1247-creatin-ethyl-ester.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2008 7:13 pm    Předmět: Re: kreatin pyruvat Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Tak jsem právě dobral kreatin pyruvat od Weideru. Musím říct, že výsledkem jsem sklamán. Čtyř týdenní kůra mě vyšla na 1900. Výsledek = ani kg navrh a to po klasickým monohydrátu naberu kolem 5kg. Spíš mi přišlo, že cítím ten pyruvát. Potil sem jak po clembecu. Máteli někdo jiné zkušenosti pište.

ja beru 3 tyden mohohydrat a slape fakt suprove,dal jsem za nej neco kolem 350 kc (weider)a nelituju....sila sla hodne nahoru,a nabral jsem 5 kg (vody ) snad me po tom taky neco zustane,ale priste kreac na leto brat nebudu,neni to moc prakticke,jsem docela zalitej...ale jinak v posilce je to super!
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2008 8:46 pm    Předmět: Re: kreatin pyruvat Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Rostislaw napsal:

ja beru 3 tyden mohohydrat a slape fakt suprove,dal jsem za nej neco kolem 350 kc (weider)a nelituju....sila sla hodne nahoru,a nabral jsem 5 kg (vody ) snad me po tom taky neco zustane,ale priste kreac na leto brat nebudu,neni to moc prakticke,jsem docela zalitej...ale jinak v posilce je to super!

Tak tak, po všech těch zkušenostech s cee, pyruvatama a ja nevím čím vším, mono je mono. Sice se zaliju jak sud, ale silově mě to pokaždé podpoří.
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sem se tu nekde docet ze kreatin dehydratuje tak se chci zeptat jestli se muze pit alkohol kdyz se bere kreatin .... jako sem tu cet ze se to da vydrzet jako fpoho ale je parba a tak protoze chlast hodne dehydratuje tak jestli si za tu jednu akci nevyradim ledviny

Naposledy upravil Matrixi dne čt červenec 17, 2008 10:13 pm, celkově upraveno 1 krát
JPS

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matrixi napsal:
sem se tu enkde docet ze kreatin dehydratuje tak se chci zeptat jestli se muze pit alkohol kdyz se bere kreatin .... jako sem tuc et ze se tod a vydrzet jako fpohoa le je parba a tka protoze chalst hodne dehydratuje tak jestli si za tu ejdnu akci nevyradim ledviny

schvalne pises jak dement?

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:
Matrixi napsal:
sem se tu nekde docet ze kreatin dehydratuje tak se chci zeptat jestli se muze pit alkohol kdyz se bere kreatin .... jako sem tu cet ze se to da vydrzet jako fpoho ale je parba a tak protoze chlast hodne dehydratuje tak jestli si za tu jednu akci nevyradim ledviny

schvalne pises jak dement?

co? ... narazis na obsah mojeho dotazu nebo na pravopis? uz sem to opravil jestli ti to tak vadi ....
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matrixi napsal:

Za jednu akci si ich nevyradíš, ale nevydržíš mesiac pri kreatíne nechlastať? Keď už musíš tak to pokry aspoň poriadnym množstvom vody, lebo alkohol dehydratuje teda poriadne.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron Lung Power napsal:
Matrixi napsal:

Za jednu akci si ich nevyradíš, ale nevydržíš mesiac pri kreatíne nechlastať? Keď už musíš tak to pokry aspoň poriadnym množstvom vody, lebo alkohol dehydratuje teda poriadne.

Ja si dam denne tak 2 kavy nejmene,obcas se o vikendu vyleju jak dobytek a kreac porad facha jak divej,akorat piju dost vody..to je fakt
Matrixi

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Iron Lung Power napsal:
Matrixi napsal:

Ja si dam denne tak 2 kavy nejmene,obcas se o vikendu vyleju jak dobytek a kreac porad facha jak divej,akorat piju dost vody..to je fakt

tak jo :D mno sice nikam nejdu protoze nechodim (sem nemel tak moc jet ty drepy) ale budu si to pamatovat na priste :D
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: