|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
jo taky jsem hledal a na cz webech jsem nasel velky ... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:40 pm Předmět: |
|
|
axis - ht na ******* maju tam vyborny vyber i animal, komplet m.a.p musle asylum project, muscletech, dynamitaze atd.
edit - viz pravidla fora _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 12:30 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | axis - ht na ******* maju tam vyborny vyber i animal, komplet m.a.p musle asylum project, muscletech, dynamitaze atd. |
No jaký perly tam člověk nenajde - Anabolic Deca stack
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 12:44 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Turakam napsal: | | axis - ht na *******maju tam vyborny vyber i animal, komplet m.a.p musle asylum project, muscletech, dynamitaze atd. |
No jaký perly tam člověk nenajde - Anabolic Deca stack |
A DYNAMITAZE bude asi taky BOMBA
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 6:50 pm Předmět: |
|
|
Tak napisem svoju skusenost po mesacnom brani noveho modreho energized expandu. Treba uznat, ze tento mesiac som mal znatelne lepsiu aj stravu a doplnal som deficit bielkovin proteinami (champion, six star, sci - tec), myslim vsak, ze s ucinokom tohto nočka možem byť spokojny, čo potvrdilo aj okolie, kedže v relativne kratkom čase sa mi podarilo vahu ustaliť a navýšiť asi tak o realnych 3 - 4kg v relativne obstojnej kvalite, pričom treningove maxima sa posunuli temer vo všetkých cvikoch a trningy mali spravny drive i znatelne vacsie napumpovanie. Bol som skepticky pri kupe, ale chcel som nieco z tej vlny no doplnkov skusit a da sa povedat, ze expand si mozem pochvalit.
Bral som 6 tebliet 30 min pred trenalom a a 3 po, v netreningovy 2 tablety 3 x denne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st září 03, 2008 6:50 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Tak napisem svoju skusenost po mesacnom brani noveho modreho energized expandu. Treba uznat, ze tento mesiac som mal znatelne lepsiu aj stravu a doplnal som deficit bielkovin proteinami (champion, six star, sci - tec), myslim vsak, ze s ucinokom tohto nočka možem byť spokojny, čo potvrdilo aj okolie, kedže v relativne kratkom čase sa mi podarilo vahu ustaliť a navýšiť asi tak o realnych 3 - 4kg v relativne obstojnej kvalite, pričom treningove maxima sa posunuli temer vo všetkých cvikoch a trningy mali spravny drive i znatelne vacsie napumpovanie. Bol som skepticky pri kupe, ale chcel som nieco z tej vlny no doplnkov skusit a da sa povedat, ze expand si mozem pochvalit.
Bral som 6 tebliet 30 min pred trenalom a a 3 po, v netreningovy 2 tablety 3 x denne. |
A toto nevidis? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st září 03, 2008 8:06 am Předmět: nitrix |
|
|
Asi před 14 dny jsem si tak z hecu koupil nitrix. Doma jsem se mlátil do hlavy, co jsem si zase koupil za p.....u. No ale hned po prvním tréninku jsem změnil názor. Po všech těch x pandech, boostrech a já nevím čím vším, je nitrix převyšuje o třídu. Svaly napumpované k prasknutí ještě dlouho po tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prsatej muž

|
Zaslal: st září 10, 2008 1:05 pm Předmět: Myostim |
|
|
Zdravim,
nemáte někdo zkušenosti s doplňkem Myostim od Champion Nutrition?
Myslím, že v ČR se neprodává. Četl jsem o něm samé bomba věci...
Díky za jakýkoliv info!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
jelikoz jsem se jakozto velky skeptik v oblasti ruznych NO doplnku rozhodl jeden otestovat, konkretne nitrix, napisu nejake resume po cca 4 tydnech uzivani...
- davam 15-20 tablet denne, 5 tablet v jedne davce (dodelavam prvni velky baleni, pak dojedu jeste jedno)
- davkovani nalacno s jednoduchyma cukrama (dzus), postupne jsem pridaval jeste cca 5-10g monohydratu denne (podavany spolu s nitrixem)
- hromada kalorii, bla... proste u me standartni postup "sezer kolik se toho do tebe vejde" , nic zvlastniho
co pozoruju:
- svaly jsou permanentne hezky nafoukle
- napumpovani pri treninku je velke, chvilemi az omezujici
- energie na treninku vetsi, staci kratsi pauzy
- mirny narust sily (na moje pomery, na to kolik mam aktualne natrenovano)
- tohle je spis vedlejsi efekt - je mi neustale vedro, resp. ja na zimu citlivy nejsem ale posledni 4 tydny je to extrem
takze abych to rekl strucne - dobre se na tom cvici, psychologicky efekt z napumpovanych svalu je bezpochyby prijemny, stejne jako jakykoliv jiny kreatin zvysuje do urcite miry vykonnost na treninku
nejaky vetsi shrnuti udelam za dalsich 5 tydnu az dojedu treninkovej minicyklus _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 5:38 pm Předmět: |
|
|
Není nad osobní zkušenost. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mercury
|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | Nitrix je super ,az na to dafkovani nalacno.Rano kvuli tomu vstavat min 40 min pred snidanou a pak jeste odpopedne nalacno a vecer nalacno je to fakt opruz |
Byt tebou tak to tam flusnu v noci když se du vyčůrat a mám to z krku
|
|
| nahoru |
|
 |
Netro
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
Nazdišš
na objemovku je lepšie jest pred spanim a dat si 30g kazeinu,
alebo račey nejest a dat si len 30g kazeinu.
Ale zasa nechcem zbytočne priberat tuky. Tak pred spanim račey len ten kazein? Ale ked si nedam jedlo mam pocit hladu to moc vadi?
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|