|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Crusher

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | a ja jsem si rikal jak se mi zlepsuje forma kdyz jsem drepnul v pondeli 16x140 |
Myslím, že vzhledem k okolnostem můžeš být s takovým výkonem více než spokojený.
| Tom.K. napsal: | Crushere to je fakt prasárna! To mi hlava nebere. Co takhle infarkt, nechtěl se s Tebou seznamovat? |
Ani ne, aerobka dělá své. Kdybych natáhl pauzy tak na 2,5-3 minuty, tak bych to možná odbouchal ještě jednou, ale to zakyselení bylo fakt slušný. Před tréninkem jsem zvažoval, jestli jet 20x5 nebo 10x10 a jsem rád, že jsem šel do pětek. Ale ten hlad a bolest stehen po tréninku Jsem zvědavej, jak se zítra ráno vys**u
| Black Dragon napsal: |
edit: viz vychytavky stylu 30x10 drepy 100-110kg .. pohoda |
wow, dobrá motivace do dalšího tréninku Tvůj parťák je taky naturál? Já abych se zbytečně nesrovnával s jinou ligou
s.sman: díky, od tebe to obzvlášť potěší _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
Crusher: Prave, ze je natural  .. poctivy treningy, poctiva strava, zadnej alkohol apod.
Ten tvuj vykon je docela tezky komentovat...proste masakr _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
Tak kdyz jsme u tech vyssich poctu opakovani, tak udelam kdykoli 200 hlubokych kliku na bradlech za 15 minut. Nevim jestli je to dost, nemam s kym porovnat, ale myslim ze se nemusim stydet.
Naposledy upravil MalajskyTygr dne čt červenec 31, 2008 8:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 9:45 pm Předmět: |
|
|
Paradni Crushere, to uz se jen tak nevidi. A Cizo, Ty se taky nemas za co stydet, rek bych.
Akorat nechapu, zes to dal v takovymhle hicaku. Ja sem rad, ze si odcvicim jaks taks normalni trenink. Ty vedra mi nedelaj dobre, nemuzu dychat (astma)...
Jinak jsem pred nejakou dobu zkousel 10x10x100kg v drepu pod 15minut a dalo se. A Wygh me tuhle vyhecoval a zkousel sem kolik drepu v kuse dam se 140ti a povedlo se tusimze 25. A pak uz sem mel problem udelat krok zpatky do stojanu... A rozdejchat to :-) _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 6:43 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Ke gratulaci se připojím
A ne že by to nebylo v podstatě jedno...ale myslím, že kdybys chtěl jít fakt čistě do zlepšování času, tak prvních 60 jet po 20 a pak třeba 4x10 .... aspoň u mne by to takhle fungovalo...myslím ke konci postupně snižovat opakování v serii a současně zkracovat přestávky (pokud bych se na to tedy nevys... ) |
Nemuzu souhlasit. Naopak je potreba zvolit naprosto rovnomerne tempo. Je to jako pri behu. Kdyz nekdo prepali zacatek nebo neustale zrychluje a zpomaluje, tak jeko vysledny vykon nebude stat za nic. Overena vec.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 8:46 am Předmět: |
|
|
tak mam taky svuj osobak.... 8x100kg drep. Na to, ze nohy jsem moc necvicil a ted cvicim setym tydnem po vetsi pauzi to snad ujde.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 8:58 am Předmět: |
|
|
BP
10x30kg
8x40kg
8x50kg
6x60kg
6x65kg bez dopomocí ...to potěší
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 10:24 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | ygg napsal: | Ke gratulaci se připojím
A ne že by to nebylo v podstatě jedno...ale myslím, že kdybys chtěl jít fakt čistě do zlepšování času, tak prvních 60 jet po 20 a pak třeba 4x10 .... aspoň u mne by to takhle fungovalo...myslím ke konci postupně snižovat opakování v serii a současně zkracovat přestávky (pokud bych se na to tedy nevys... ) |
Nemuzu souhlasit . Naopak je potreba zvolit naprosto rovnomerne tempo. Je to jako pri behu. Kdyz nekdo prepali zacatek nebo neustale zrychluje a zpomaluje, tak jeko vysledny vykon nebude stat za nic. Overena vec. |
Nemusíš .... napsal jsem svůj názor a co funguje mně, jak jsem v textu zdůraznil .... což vůbec neznamená, že to u ostatních musí být stejné.
BTW....analogie s během je hezká, ale v konkrétním případě poněkud mimo mísu, protože tam se jedná (nebereme li do úvahy intervalový trénink) o nepřetržitý výkon. Možností je obecně vůbec více, konstatní pauzy, pauzy ze začátku kratší a postupně se prodlužující, počet opakování v sérii konstatntní, nebo postupně se snižující se apod. Každý jsme jiný, každému vyhovuje něco jiného, to si musí každý zkusit sám a já to dal jen jako námět, ne jako zaručený recept na cokoli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 10:39 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | BP
10x30kg
8x40kg
8x50kg
6x60kg
6x65kg bez dopomocí ...to potěší |
Silná... Taky bych už takto chtěla benčat...
Já si udělala zase radost na mrtvolce tuto středu, 8x130...
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 10:47 am Předmět: |
|
|
| Monika1 napsal: | | tysonek napsal: | BP
10x30kg
8x40kg
8x50kg
6x60kg
6x65kg bez dopomocí ...to potěší |
Silná... Taky bych už takto chtěla benčat...
Já si udělala zase radost na mrtvolce tuto středu, 8x130... |
tak mrtvolu ti zase můžu závidět já já ji nikdy v životě jseště nejela ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 10:53 am Předmět: |
|
|
No, ale na druhou stranu to byla taková ta bouchaná o zem... A nazvala bych to machrováním...
Tys, co takhle nějakej závod?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 11:06 am Předmět: |
|
|
Tys, to je super. Takhle nezabenčuju ani já. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 11:08 am Předmět: |
|
|
čáu, tak včera 108 kilovej pytel písku jsem dal na rameno. :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|