Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crusher

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
a ja jsem si rikal jak se mi zlepsuje forma kdyz jsem drepnul v pondeli 16x140

Myslím, že vzhledem k okolnostem můžeš být s takovým výkonem více než spokojený.

Tom.K. napsal:
Crushere to je fakt prasárna! To mi hlava nebere. Co takhle infarkt, nechtěl se s Tebou seznamovat?

Ani ne, aerobka dělá své. Kdybych natáhl pauzy tak na 2,5-3 minuty, tak bych to možná odbouchal ještě jednou, ale to zakyselení bylo fakt slušný. Před tréninkem jsem zvažoval, jestli jet 20x5 nebo 10x10 a jsem rád, že jsem šel do pětek. Ale ten hlad a bolest stehen po tréninku Jsem zvědavej, jak se zítra ráno vys**u

Black Dragon napsal:

edit: viz vychytavky stylu 30x10 drepy 100-110kg .. pohoda

wow, dobrá motivace do dalšího tréninku Tvůj parťák je taky naturál? Já abych se zbytečně nesrovnával s jinou ligou

s.sman: díky, od tebe to obzvlášť potěší
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crusher: Prave, ze je natural .. poctivy treningy, poctiva strava, zadnej alkohol apod.

Ten tvuj vykon je docela tezky komentovat...proste masakr
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kdyz jsme u tech vyssich poctu opakovani, tak udelam kdykoli 200 hlubokych kliku na bradlech za 15 minut. Nevim jestli je to dost, nemam s kym porovnat, ale myslim ze se nemusim stydet.

Naposledy upravil MalajskyTygr dne čt červenec 31, 2008 8:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crusher

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Crusher: Prave, ze je natural .. poctivy treningy, poctiva strava, zadnej alkohol apod.

Tak to je moje krevní skupina, jsem na tom stejně, až na tu stravu, tam mám holt pořád ještě rezervy.
Holy

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paradni Crushere, to uz se jen tak nevidi. A Cizo, Ty se taky nemas za co stydet, rek bych.
Akorat nechapu, zes to dal v takovymhle hicaku. Ja sem rad, ze si odcvicim jaks taks normalni trenink. Ty vedra mi nedelaj dobre, nemuzu dychat (astma)...
Jinak jsem pred nejakou dobu zkousel 10x10x100kg v drepu pod 15minut a dalo se. A Wygh me tuhle vyhecoval a zkousel sem kolik drepu v kuse dam se 140ti a povedlo se tusimze 25. A pak uz sem mel problem udelat krok zpatky do stojanu... A rozdejchat to :-)
ygg

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ke gratulaci se připojím

A ne že by to nebylo v podstatě jedno...ale myslím, že kdybys chtěl jít fakt čistě do zlepšování času, tak prvních 60 jet po 20 a pak třeba 4x10 .... aspoň u mne by to takhle fungovalo...myslím ke konci postupně snižovat opakování v serii a současně zkracovat přestávky (pokud bych se na to tedy nevys... )
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2008 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Ke gratulaci se připojím

A ne že by to nebylo v podstatě jedno...ale myslím, že kdybys chtěl jít fakt čistě do zlepšování času, tak prvních 60 jet po 20 a pak třeba 4x10 .... aspoň u mne by to takhle fungovalo...myslím ke konci postupně snižovat opakování v serii a současně zkracovat přestávky (pokud bych se na to tedy nevys... )

Nemuzu souhlasit. Naopak je potreba zvolit naprosto rovnomerne tempo. Je to jako pri behu. Kdyz nekdo prepali zacatek nebo neustale zrychluje a zpomaluje, tak jeko vysledny vykon nebude stat za nic. Overena vec.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2008 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak mam taky svuj osobak.... 8x100kg drep. Na to, ze nohy jsem moc necvicil a ted cvicim setym tydnem po vetsi pauzi to snad ujde.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2008 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BP
10x30kg
8x40kg
8x50kg
6x60kg
6x65kg bez dopomocí ...to potěší
ygg

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2008 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
ygg napsal:
Ke gratulaci se připojím

Nemuzu souhlasit . Naopak je potreba zvolit naprosto rovnomerne tempo. Je to jako pri behu. Kdyz nekdo prepali zacatek nebo neustale zrychluje a zpomaluje, tak jeko vysledny vykon nebude stat za nic. Overena vec.

Nemusíš .... napsal jsem svůj názor a co funguje mně, jak jsem v textu zdůraznil .... což vůbec neznamená, že to u ostatních musí být stejné.

BTW....analogie s během je hezká, ale v konkrétním případě poněkud mimo mísu, protože tam se jedná (nebereme li do úvahy intervalový trénink) o nepřetržitý výkon. Možností je obecně vůbec více, konstatní pauzy, pauzy ze začátku kratší a postupně se prodlužující, počet opakování v sérii konstatntní, nebo postupně se snižující se apod. Každý jsme jiný, každému vyhovuje něco jiného, to si musí každý zkusit sám a já to dal jen jako námět, ne jako zaručený recept na cokoli.
Monika1

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2008 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
BP
10x30kg
8x40kg
8x50kg
6x60kg

Silná... Taky bych už takto chtěla benčat...
Já si udělala zase radost na mrtvolce tuto středu, 8x130...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2008 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Monika1 napsal:
tysonek napsal:
BP
10x30kg
8x40kg
8x50kg
6x60kg

Silná... Taky bych už takto chtěla benčat...
Já si udělala zase radost na mrtvolce tuto středu, 8x130...

tak mrtvolu ti zase můžu závidět já já ji nikdy v životě jseště nejela ...
Monika1

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2008 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ale na druhou stranu to byla taková ta bouchaná o zem... A nazvala bych to machrováním...
Tys, co takhle nějakej závod?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2008 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tys, to je super. Takhle nezabenčuju ani já.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Jarin23

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2008 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čáu, tak včera 108 kilovej pytel písku jsem dal na rameno. :-D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: