|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Dá se příbrat svalová hmota i bez suplementace? |
| ANO |
|
88% |
[ 86 ] |
| NE |
|
11% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
Jirka
|
Zaslal: pá březen 26, 2004 11:52 am Předmět: |
|
|
Vidím, že papání pro studenty se uchytlo ! Ještě nezapomeňte na sunar !
Jo a vepřové koleno na úpony , šlachy a křupavky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gibbon

|
Zaslal: pá březen 26, 2004 1:36 pm Předmět: |
|
|
A hovězí na sílu,
a slazené kondenzované mlíko na objem
|
|
| nahoru |
|
 |
Valentino

|
|
| nahoru |
|
 |
jimird

|
Zaslal: út březen 30, 2004 7:45 pm Předmět: |
|
|
Makat mužeš,ale tělo musí z něčeho stavět.Jezdil sem před pul rokem na kole a vážil 75kg.Ted už nejezdím a každý (skoro) den v posilce už 2 měsice (před tím nic).Beru Creati (2krát 5g),abych vydržel každy den posilovat.Dobrý je si zrychlit metabolismus,že jíš až 7krát denně.Já žeru ovoce,maso (salámy,uzený),litr popdmáslí...a hodně piju vodu (min.3l)  A momentálně mám 87kg a okolo bicepsu 36cm,měřím 187cm.  To čumíte.
|
|
| nahoru |
|
 |
jimird

|
Zaslal: út březen 30, 2004 7:48 pm Předmět: |
|
|
| jimird napsal: | Makat mužeš,ale tělo musí z něčeho stavět.Jezdil sem před pul rokem na kole a vážil 75kg.Ted už nejezdím a každý (skoro) den v posilce už 2 měsice (před tím nic).Beru Creati (2krát 5g),abych vydržel každy den posilovat.Dobrý je si zrychlit metabolismus,že jíš až 7krát denně.Já žeru ovoce,maso (salámy,uzený),litr popdmáslí...a hodně piju vodu (min.3l) A momentálně mám 87kg a okolo bicepsu 36cm,měřím 187cm. To čumíte. | Creati=Creatin Monohydrate
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 30, 2004 8:02 pm Předmět: |
|
|
| jimird napsal: | Makat mužeš,ale tělo musí z něčeho stavět.Jezdil sem před pul rokem na kole a vážil 75kg.Ted už nejezdím a každý (skoro) den v posilce už 2 měsice (před tím nic).Beru Creati (2krát 5g),abych vydržel každy den posilovat.Dobrý je si zrychlit metabolismus,že jíš až 7krát denně.Já žeru ovoce,maso (salámy,uzený),litr popdmáslí...a hodně piju vodu (min.3l) A momentálně mám 87kg a okolo bicepsu 36cm,měřím 187cm. To čumíte. | dobrej joke. I když bych se skoro bál že to joke není. Z ovoce nenarosteš, to sou cukry a vitamíny. Salám není maso, salám pokud neříkáš tak šunce je 90 procent tuků a sraček kolem, odřezků z kopyt a takovejch válů a je to ten největší humus co de jest.
3l vody denně není hodně, to je dávka pro nesportovce. Jest "až" 7x denně...HMM, děkujeme za radu , myslím že je tu pár lidí co jí "až" 7x denně . Kreatin ti nabere vodu do svalů, zvýší sílu a urychlí regeneraci když to dobře de, ale že bys jen díky němu mohl 7x tejdně kvalitně posilovat, nemyslím.
Další bonus, pokud stopneš vysoce zátěžovou aerobní činnost jako je jízda na kole, logicky tělo má najednou energii nazbyt a začneš přibírat. A to žes nabral za 2 měsíce 10kg, z toho něco vodu a věštinu tuk, to se dá pak docela i čekat kór když začneš víc jest. Ale jinak docela čumím .
|
|
| nahoru |
|
 |
inzer

|
Zaslal: čt duben 01, 2004 5:00 pm Předmět: |
|
|
| jimird napsal: | Makat mužeš,ale tělo musí z něčeho stavět.Jezdil sem před pul rokem na kole a vážil 75kg.Ted už nejezdím a každý (skoro) den v posilce už 2 měsice (před tím nic).Beru Creati (2krát 5g),abych vydržel každy den posilovat.Dobrý je si zrychlit metabolismus,že jíš až 7krát denně.Já žeru ovoce,maso (salámy,uzený),litr popdmáslí...a hodně piju vodu (min.3l) A momentálně mám 87kg a okolo bicepsu 36cm,měřím 187cm. To čumíte. | No to teda cumime.
|
|
| nahoru |
|
 |
jimird

|
|
| nahoru |
|
 |
jimird

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt duben 01, 2004 6:00 pm Předmět: |
|
|
| jimird napsal: | Chutná mo hodně podmáslí a chi vědět,co mi to přinese,když piju každý den 1litr.Nepište,že sračku,tu mám jen ,když vypiju mléko. | A co by ti to jako mělo přinýst??? To je trochu mimo, ne? Přečti si z čeho je to tvoje podmáslí udělaný a kolik čeho obsahuje, ale mám pocit že na obalu asi nepíšou "co ti to přinese" .
|
|
| nahoru |
|
 |
jimird

|
|
| nahoru |
|
 |
walk3r

|
Zaslal: pá duben 09, 2004 12:37 am Předmět: |
|
|
| Thanatos napsal: | ok promiň mám v tom trochu bordel! Tak co je teda lepší bezprostředně po tréninku piškoty mebo glukopur a nebo voboje?? |
ja treba davam banan a mliko (nebo radsi dva) a tak po cca hodine poradny zradlo. je to celkem OK . Nekdo jeste treba dava myslitycku nebo neco podobnyho
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá duben 09, 2004 3:25 am Předmět: |
|
|
| jimird napsal: | Tak se koukni na obal,až budeš nakupovat a dočteš se tam uplný.....O složení je tam jen , že obsahuje nějaké bakterie.Taky záleží asi na výrobci,protože ty moje krabice kupuju v Kauflandu,kde stojí 11kč za litr. | Jo, přiznám se na obal se koukám a když nejsou schopni na něj natisknout složení tak to fakuju, protože je jasný že stojí za howno, navíc mám tucha že ze zákona to složení tam být musí a poměr B/S/T tam k tom taky bývá, ale většinou ve spárech kde bys to nehledal apod. Co já si pamatuju, tak sem z 0,5l mlík na způsob zákysu měl 15gB a 25gS a nějaký drobný tuky když to bylo hodně dobrý, jinak míň...
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.Nemo

|
Zaslal: pá duben 09, 2004 10:28 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | jimird napsal: | Makat mužeš,ale tělo musí z něčeho stavět.Jezdil sem před pul rokem na kole a vážil 75kg.Ted už nejezdím a každý (skoro) den v posilce už 2 měsice (před tím nic).Beru Creati (2krát 5g),abych vydržel každy den posilovat.Dobrý je si zrychlit metabolismus,že jíš až 7krát denně.Já žeru ovoce,maso (salámy,uzený),litr popdmáslí...a hodně piju vodu (min.3l) A momentálně mám 87kg a okolo bicepsu 36cm,měřím 187cm. To čumíte. | dobrej joke. I když bych se skoro bál že to joke není. Z ovoce nenarosteš, to sou cukry a vitamíny. Salám není maso, salám pokud neříkáš tak šunce je 90 procent tuků a sraček kolem, odřezků z kopyt a takovejch válů a je to ten největší humus co de jest.
3l vody denně není hodně, to je dávka pro nesportovce. Jest "až" 7x denně...HMM, děkujeme za radu , myslím že je tu pár lidí co jí "až" 7x denně . Kreatin ti nabere vodu do svalů, zvýší sílu a urychlí regeneraci když to dobře de, ale že bys jen díky němu mohl 7x tejdně kvalitně posilovat, nemyslím.
Další bonus, pokud stopneš vysoce zátěžovou aerobní činnost jako je jízda na kole, logicky tělo má najednou energii nazbyt a začneš přibírat. A to žes nabral za 2 měsíce 10kg, z toho něco vodu a věštinu tuk, to se dá pak docela i čekat kór když začneš víc jest. Ale jinak docela čumím . |
chlape ty mi mluvit z duse
jinak k tomu podmaslí z mejch tabulek sem vycet toto:
Podmáslí: 3,4gB : 0,65gT : 4,38S
ale bral bych to trochu orientacne
|
|
| nahoru |
|
 |
Igi
|
Zaslal: so duben 10, 2004 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | Thanatos napsal: | Takže nasypat glukopur do proteinu a vypít přímo v posilovně?? |
Uff,tak ještě jednou:
PŘED posilováním-NIC!!krev bude potřeba někde jinde...
V PRUBĚHU-NIC nebo malý dávky sacharidů (glukoza,maltoza) co nejrovnoměrněji rozdělené-čím delší a náročnější tr.-tím je to potřebnější
IHNED PO TR.-můžeš dát něco málo cukrů- glukozy/maltozy,ale radši bych počkal na větší porci až ve fázi "CHVÍLI PO TR."
CHVÍLI PO TR. (tj.cca 30-45 min.)-protejňák (nejlépe vysokosyrovátkový) + pokuď si nedal cukry ihned po tr.tak teď už o něco více cukrů (cca0,4-1g/KG tvojí hmotnosti)-ideálně maltodextrin nebo glukoza/maltoza
HODINU A PUL PO PROTEINU-žer jak by řekl Fedor: "jak diva swiňa" bílkoviny+sacharidy
To je můj rozpis.... |
Zdárek,
tak jse z toho nějakej zmatenej, omlouvám se, jestli jsem nečetl dost pozorně. Píšeš, že ihned po tréninku malé množství sacharidů a další velkou dávku za 30 min s proteinem. Je tedy špatně poslat tam gainer ihned po odcvičení? Jakej má důvod těch 30 min?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|