|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik času průměrně trávíte v posilovně. |
| max 60 minut |
|
17% |
[ 28 ] |
| max 90 minut |
|
50% |
[ 82 ] |
| max 120 minut |
|
24% |
[ 39 ] |
| max 150 minut |
|
8% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 162 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: ne srpen 17, 2008 9:44 am Předmět: |
|
|
ze začátku to bylo okolo 2,5 hodiny :) teď je to podle toho co trénuju ale okolo 60 minut maxímálně 75 teď jsem si oblíbil kratší ale intenzivní tréninky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 17, 2008 10:04 am Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | ze začátku to bylo okolo 2,5 hodiny :) teď je to podle toho co trénuju ale okolo 60 minut maxímálně 75 teď jsem si oblíbil kratší ale intenzivní tréninky |
vsak ty jsou nejlepsi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 17, 2008 10:13 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | Proste nic ako idealny treningovy cas neexistuje . |
Přesně tak
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
Zaslal: ne srpen 17, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
dneska vyjímčně něco kolem 4 hodin. Jednak jsme ke konci dost prokecli, ale i tak, když se nedaří, musím shodit a jít od znovu, rozkouskovat to, a pak to zase dát dohromady a dostat se na váhu podle rozpisu. Navíc špatným pokusem se nekončí. Nepřišlo mi, že by ten trenink nebyl intenzivní.
Chodím běhat a to je kolem těch 20 minut. Popoběhnu tak 5 min a 15 se dávám dohromady
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: ne srpen 17, 2008 2:34 pm Předmět: |
|
|
| začátečnikova napsal: | dneska vyjímčně něco kolem 4 hodin. Jednak jsme ke konci dost prokecli, ale i tak, když se nedaří, musím shodit a jít od znovu, rozkouskovat to, a pak to zase dát dohromady a dostat se na váhu podle rozpisu. Navíc špatným pokusem se nekončí. Nepřišlo mi, že by ten trenink nebyl intenzivní.
Chodím běhat a to je kolem těch 20 minut. Popoběhnu tak 5 min a 15 se dávám dohromady |
Přesně, já jsem jednou trhal, a 4x jsem shazoval a znovu šel nahoru (zabrala to přes 2,5 hodiny :-) ), vůbec mi to nešlo, ale nakonec jsem dal osobák - takhle neměl žádnou váhu, ale stejně...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 17, 2008 4:25 pm Předmět: |
|
|
Já cvičím se vším všudy většinou do 75 minut. Ale nemám žádnou výkonnost a žádné úspěchy, to je nutno dodat _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 9:34 am Předmět: |
|
|
vetsinou do 60 min... zalezi jestli kecam, mam chut a nebo zda se k tomu dostanu hned :D . Pauzy tak 30-60 s
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
vacsinou mi to vychadza tak 70min +/- 10
bez aero _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
Ja som cvicil full body treningy tak 1,5 hodiny - 5 cvikov
Ale bolo to prilis vycerpavajuce v tom horku , tak teraz cvicim protilahle svaly napr kozy + chrbat , biceps + triceps - tak 1,5 h , ramena cvicievam doma tak hodinu je to vacsi hardcore doma v pivnici ...
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 11:09 am Předmět: |
|
|
Cvičím podle nálady.V současné době 20-30 min/den,5-7×týdně.
V létě sílu hodně flákám :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: út srpen 19, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou chodím většinou sám a jezdím full body, takže většinou včetně rozcvičky se do těch 45ti minut vejdu... Většinou jsem byl zvyklej tam bejt tak hoďku a půl a většinu z toho prokecat a musím říct, že zkrátit trénink na polovinu, ale jet s krátkejma pauzama je velice příjemná změna _________________ Čeho nedosáhneš silou, toho dosáhneš ještě větší silou, čeho nedosáhneš ještě větší silou, toho dosáhneš kladivem!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
Treba dneska tak 40 min ,jelikoz jsem opravdu nestihal...omg ,byl to docela fofr ,az me bolela hlava,jel jsem drepy,predkopavani a lytka a nejaky ty tuny jsem nazvedal no ,tak se nemuzu divit...
Jinak normlaka pohodovy tempo tak 60~90 min
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
trénujem 7 rokov _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|