3x
Swing + Clean and Jerk + 1arm front squat + Snatch - po 8mi op. na ruku
kratkej, ale pomerne vycerpavajici trenink...mam to natoceny a pripraveny hodit sem, ale mam dneska nejaky problemy s netem, tak nemuzu uploadovat video na youtube
- mam z toho pekne dojebany ruce, ikdyz sem to jel v rukavicich..mozna by neskodilo koupit si magnezko
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Videjko z vcerejsiho treninku, je sice nekvalitni, ale pro predstavu, jak nektery cviky s kettlebellem vypadaj by melo stacit.
Jak je to zrychleny, tak to trochu vypada jako nejaka stara groteska
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Skoro 2dny sem nebyl vubec doma, takze zase pauza 3dny . Zejtra uz neco urcite dam. Jediny co sem trochu cvicil bylo u babky ruzny cviky s pouzitim toho fitness mice..je to docela zajimava vec, na protazeni skvela! Jak uz sem psal, tak ho mozna zkusim napustit vodou a vyrobit z nej tzv. waterbag...no uvidi se jeste.
´´Bench´´ - 12x, 10x, 8x
tlaky na ramena - 9x, 7x, 5x
Overhead 1 arm squat 4x, 3x, 2x - to sem zkousel prvne, je to dost narocny na udrzeni tela ve spravny poloze, svadi to k vsemoznymu krouceni se do stran atd..pro me HODNE tezkej cvik
+Par pokusu vyskoku z kolen..chtel sem si to trochu vyzkouset, abych vedel, jak to do budoucna vyuzit..zkusil sem i se zatezi, a nakonec i s kettlebellem v rukou pred sebou...to uz sem bohuzel nezvladl a natahl sem se na podlahu
+ 30 kliku na zaver
´´Bench´´ - 12x, 10x, 8x
tlaky na ramena - 9x, 7x, 5x
[b]Overhead 1 arm squat [/b]4x, 3x, 2x - to sem zkousel prvne, je to dost narocny na udrzeni tela ve spravny poloze, svadi to k vsemoznymu krouceni se do stran atd..pro me HODNE tezkej cvik
+Par pokusu vyskoku z kolen..chtel sem si to trochu vyzkouset, abych vedel, jak to do budoucna vyuzit..zkusil sem i se zatezi, a nakonec i s kettlebellem v rukou pred sebou...to uz sem bohuzel nezvladl a natahl sem se na podlahu
+ 30 kliku na zaver
Mně se osvědčilo držet při 1ruč overhead dřepu zátěž (činku) i v druhý ruce, v připažení...čili jen volně podél těla. Tahle činka by měla být ideálně těžší než ta, kterou máš nad hlavou. Cvik ti to rozhodně neulehčí, napětí napříč tělem zůstává, jen se vyhneš tomuhle všelijakýmu kroucení atd....zkrátka je to pocitově příjemnější. Tenhle trik není z mý hlavy, četl jsem to kdysi na t-nation. Mám ale pocit, že ty tu druhou činku či KB stejně nemáš tak je to jedno a budeš se muset mořit dál :)
Kliky 60x za 2min.
Drepy 100x za 2min.
Zkracovacky 60x za 2min.
Stinovani 2x5min.
Moje hodnoceni: kliky - strasna bida s nouzi...tady by bylo ideal dat aspon 80
drepy - docela spokojenost
zkracovacky - stejne jako u kliku..chtelo by to dat aspon 80
Nastesti to byla jenom jednodenni zalezitost..mozna si to dam jeste pristi tejden, ale neumim si predstavit, jak nekdo muze takle celej den drit a pak si da jeste trenink Napr. treba TY! Asi sem nakej mekej, ale bolej me z toho i nehty o spodnich zadech ani nemluvim
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru