|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik času průměrně trávíte v posilovně. |
| max 60 minut |
|
17% |
[ 28 ] |
| max 90 minut |
|
50% |
[ 82 ] |
| max 120 minut |
|
24% |
[ 39 ] |
| max 150 minut |
|
8% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 162 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st září 24, 2008 11:00 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | 90 minut idealni... |
to je moc...pro me ani ne 60 minut,udelat nejrychleji co musim a pak uz jen odpocivat a jist | pro me to je idelani nevim jak ty ,ale ja si to tam uzivam,nepatrim mezi lidi co si daj 3 serie drepu 70% zateze , pritahy 3 serie 70%zateze a jit dom , to bych tam nemusel ani chodit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st září 24, 2008 11:19 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | 90 minut idealni... |
to je moc...pro me ani ne 60 minut,udelat nejrychleji co musim a pak uz jen odpocivat a jist | pro me to je idelani nevim jak ty ,ale ja si to tam uzivam,nepatrim mezi lidi co si daj 3 serie drepu 70% zateze , pritahy 3 serie 70%zateze a jit dom , to bych tam nemusel ani chodit |
Kdybych platil 120 kC za vstup,tak bych tam byl taky nejmene 2 hodiny a pak bych se sprchoval nejmene 30 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt září 25, 2008 6:39 am Předmět: |
|
|
No on sacharidáček v tom má vůbec zmatek  Mě spíš přijde,že by rád cvičil na % ale neumí si to spočítat  ,jinak by nepsal takové kraviny
EDIT: Proto trenování do selhání-neselhání a podobně _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: čt září 25, 2008 9:07 am Předmět: Na hodiny nekoukám |
|
|
V posilce sem tak dlouho dokud si neodcvičím to co v ten den mám v plánu. Někdy sem tam skoro dvě hoďky, jindy do hodiny odcházím. Nemyslim si, že hlídat si hodiny a v tu chvíli kdy odbije např. hodina a půl v posilce, odcházet.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 25, 2008 9:15 am Předmět: Re: Na hodiny nekoukám |
|
|
| Pimpy napsal: | | V posilce sem tak dlouho dokud si neodcvičím to co v ten den mám v plánu. Někdy sem tam skoro dvě hoďky, jindy do hodiny odcházím. Nemyslim si, že hlídat si hodiny a v tu chvíli kdy odbije např. hodina a půl v posilce, odcházet. |
to snad ani nikdo nedela... teda pokud zrovna ncecvici ve fitku kde maji to debilni pravidlo ze napriklad nad 90min je priplatek... vetsi nesmysl snad jesne nikdo nevynalezl, to uz muzou rovnou zavest priplatky za prilis hluboke dychani nebo nadmerne poceni _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt září 25, 2008 9:33 am Předmět: Re: Na hodiny nekoukám |
|
|
| Pimpy napsal: | | V posilce sem tak dlouho dokud si neodcvičím to co v ten den mám v plánu. Někdy sem tam skoro dvě hoďky, jindy do hodiny odcházím. Nemyslim si, že hlídat si hodiny a v tu chvíli kdy odbije např. hodina a půl v posilce, odcházet. |
Ale je ti doufam jasne ze trening odcviceny za hodinu je naprosto neco jineho nez stejny trening odcviceny za dve. Ja si cas naopak hlidam velmi peclive.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 25, 2008 9:44 am Předmět: Re: Na hodiny nekoukám |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Pimpy napsal: | | V posilce sem tak dlouho dokud si neodcvičím to co v ten den mám v plánu. Někdy sem tam skoro dvě hoďky, jindy do hodiny odcházím. Nemyslim si, že hlídat si hodiny a v tu chvíli kdy odbije např. hodina a půl v posilce, odcházet. |
Ale je ti doufam jasne ze trening odcviceny za hodinu je naprosto neco jineho nez stejny trening odcviceny za dve. Ja si cas naopak hlidam velmi peclive. | tygre, ty ale motas dve veci dohromady... jsou treninky na hodinu, na dve, na tri... a snazit se stihnou za hodinu trenink urceny na tri hodiny je stejna volovina jako cvicit tri hodiny trenink ktery se ma cvicit hodinu... to snad uznas _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt září 25, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | No on sacharidáček v tom má vůbec zmatek Mě spíš přijde,že by rád cvičil na % ale neumí si to spočítat ,jinak by nepsal takové kraviny
EDIT: Proto trenování do selhání-neselhání a podobně | tak ja to myslel samozrejme ze srandy a ty to moc dobre vis a jen si do me rejes, no a nevim v cem bych mel mit zmatek ja v tom nic slozityho nehledam cvicim si , snazim se jest hodne masa a vic neresim, narozdil od nekterych tady co maj rozpisy jak Cutler pred Olympijou a stejne pri prochazce mestem propadavaj mrizema na kanalech sorry za OT mam dobrou naladu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: čt září 25, 2008 9:50 am Předmět: Re: Na hodiny nekoukám |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Pimpy napsal: | | V posilce sem tak dlouho dokud si neodcvičím to co v ten den mám v plánu. Někdy sem tam skoro dvě hoďky, jindy do hodiny odcházím. Nemyslim si, že hlídat si hodiny a v tu chvíli kdy odbije např. hodina a půl v posilce, odcházet. |
Ale je ti doufam jasne ze trening odcviceny za hodinu je naprosto neco jineho nez stejny trening odcviceny za dve. Ja si cas naopak hlidam velmi peclive. |
To záleží na tom co cvičím, kolik partií chci procvičit. Nevím jak bych měl podle tebe jeden stejný tréning, který je třeba na hoďku, natahovat na dvě? Začít cvičit jinou partii, když ji budu cvičit druhý den? Nevím jestli jsem to napsal správně, ale myslel jsem tím, že podle mě není vhodné cvičit podle toho kolik času jsem zrovna v posilovně. Něco jako - jsem tu jenom hodinu, musim ještě něco dát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt září 25, 2008 10:12 am Předmět: Re: Na hodiny nekoukám |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Pimpy napsal: | | V posilce sem tak dlouho dokud si neodcvičím to co v ten den mám v plánu. Někdy sem tam skoro dvě hoďky, jindy do hodiny odcházím. Nemyslim si, že hlídat si hodiny a v tu chvíli kdy odbije např. hodina a půl v posilce, odcházet. |
Ale je ti doufam jasne ze trening odcviceny za hodinu je naprosto neco jineho nez stejny trening odcviceny za dve. Ja si cas naopak hlidam velmi peclive. | tygre, ty ale motas dve veci dohromady... jsou treninky na hodinu, na dve, na tri... a snazit se stihnou za hodinu trenink urceny na tri hodiny je stejna volovina jako cvicit tri hodiny trenink ktery se ma cvicit hodinu... to snad uznas |
To si me nepochopil, tak to reknu vic nazorne. Pokud mam napriklad naplanovanych 10 serii drepu po 10ti opakovanich se 150kg, v jednom treningu to odjedu za 20 minut a v druhem za 40, tak se jedna o dva naprosto nesrovnatelne vykony. Samozrejme ze to pri cviceni svadi si prestavky mezi seriemi prodluzovat, proto je pro me nutnost si ten cas hlidat.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 25, 2008 10:14 am Předmět: |
|
|
ja bych jel 10x10x150 s rozcvickou tak hodinu takze v tehle dimenzi vubec nepremyslim _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: čt září 25, 2008 11:00 am Předmět: :-)o(-: |
|
|
Nechtělo se mi to tady pročítat, poněvadž se zde budou příspěvky opakovat. Za sebe napíšu, že v tréninku nejsem závislý na čase. To co si odcvičit potřebuju tak si odcvičím. Pauzy dávám podle toho jak se na co cítím. Pro mě není důležitý čas, ale to abych danou svalovou partii dostatečně procvičil a to je také účelem. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|