|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: st září 24, 2008 11:16 am Předmět: |
|
|
Rondo už je daleko...
Zacharo:Tos měl kliku teda:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Scierx

|
Zaslal: čt září 25, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Scierx napsal: | čuste, znáte někdo posilovny:
Posilovna Pod hradem, Údolní 3, 602 00 Brno
Veveří 70, Brno, 611 80 -- posilovna - Veveří 70
studuju na MU a mám možnost si dát jako předmět posilování (v rámci celouniverzitního tělocviku) a můžu si vybrat z jedné z těchto dvou... |
Pod hradem je to ok, vloni jsem tam měl TV a letos budu mít zas. Sice menší a chybí stojan na dřepy, ale víceméně jsem si tam vždycky zacvičil. O posilovně na Veveří ani neuvažuj, protože je to na právnické fakultě a podle toho to taky vypadá (: |
jo dik. už jsem si to registroval jako TV a v pondělí tam byl. Budu tam chodit jenom jednou týdně, tak tam budu asi cvičit hrudník a ruce.. to se tam celkem dá. Jednou týdně pak budu chodit doma (Frýdek-Místek) a jednou ještě v Brně, zatim uvažuju o posilce Průvan - mam to 12 min. tramvají a za 40 Kč to tam nevypadá špatně. Nevíte ještě někdo o nějaké podobné? _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt září 25, 2008 2:37 pm Předmět: |
|
|
nevíte někdo, jestli je u poříčí nějaká dobrá posilka? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
aaafernando

|
Zaslal: čt září 25, 2008 3:39 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | nevíte někdo, jestli je u poříčí nějaká dobrá posilka? | mno kousek do tam je na pionyrsky blue gym...super poska... _________________ jednou budu velký...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt září 25, 2008 3:52 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | nevíte někdo, jestli je u poříčí nějaká dobrá posilka? |
No tam je ta v Rondu, jak sem psal.
Ehm, Fernando, ty seš z Brna? Já jen, že Blue gym je od poříčí "poněkud" vzdálen Pokud teda nejezdíš všude károu jako bazzy, když s klidem navrhnul Golds gym jako posilovnu "kousek od centra"
|
|
| nahoru |
|
 |
aaafernando

|
Zaslal: čt září 25, 2008 3:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt září 25, 2008 4:22 pm Předmět: |
|
|
| aaafernando napsal: | | YUD napsal: | | CrazyLom napsal: | | nevíte někdo, jestli je u poříčí nějaká dobrá posilka? |
No tam je ta v Rondu, jak sem psal.
Ehm, Fernando, ty seš z Brna? Já jen, že Blue gym je od poříčí "poněkud" vzdálen Pokud teda nejezdíš všude károu jako bazzy, když s klidem navrhnul Golds gym jako posilovnu "kousek od centra" | su z brna mno a autem nejezdim...toz ale porici a pionrska zas tak od sebe daleko neni dyt je to 5 minut cesty od sebe... |
Asi holt rychle chodíš
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: čt září 25, 2008 5:03 pm Předmět: |
|
|
| aaafernando napsal: | su z brna mno a autem nejezdim...toz ale porici a pionrska zas tak od sebe daleko neni dyt je to 5 minut cesty od sebe... |
2 kiláky vzdušnou čarou.:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: čt září 25, 2008 6:43 pm Předmět: |
|
|
jaké je v tom rondu vybavení, značka, a kolik chcou za jeden vstup případně? dík za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt září 25, 2008 7:41 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | jaké je v tom rondu vybavení, značka, a kolik chcou za jeden vstup případně? dík za odpověď |
Nedokazu odpovedet ani na jednu otazku, ale dovolim si predpovedet, ze se ti tam bude libit, jestli je tam obdobna situace jako pred cca 8 lety. Ja, nemit to tak daleko, bych chodil jen tam. Je to tam trosku svojske, ale treba zase moc fitnessaku tam nepotkas. Majitel mi prisel hodne v pohode, zeleza urcite dost, obcas tam v sezone kaplo ze strechy - je to hold pod ledem, ale treba to je dneska jine. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
aaafernando

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 26, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
Ja jsem nejspokojenejsi v Blue Gymu, cvicim tam uz par let vzdy, kdyz jsem v Brne (coz ted uz bude skoro porad doufam) a az na 1 vlastne 2 veci, ktere tu chybi (stroj na hackeny a klasicky leg press a ted se jeste rozbil stroj na tlaky na prsa v sede), tak si nemuzu na nic stezovat - prijemna atmosfera, prijemny personal, dobra lokalita, lidske ceny atd....
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
Padlo tady posilovna na Veveri, je to jestli se nepletu v budove stavebni fakuly, mohl bych tam jako ne-student taky cvicit? Je to normalni komercni posilovna? _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | kouba the man napsal: | | jaké je v tom rondu vybavení, značka, a kolik chcou za jeden vstup případně? dík za odpověď |
Nedokazu odpovedet ani na jednu otazku, ale dovolim si predpovedet, ze se ti tam bude libit, jestli je tam obdobna situace jako pred cca 8 lety. Ja, nemit to tak daleko, bych chodil jen tam. Je to tam trosku svojske, ale treba zase moc fitnessaku tam nepotkas. Majitel mi prisel hodne v pohode, zeleza urcite dost, obcas tam v sezone kaplo ze strechy - je to hold pod ledem, ale treba to je dneska jine. |
posilovna u starého kokota... tam se ti určitě nebude líbit. majitel není vůbec v pohodě. možná kolem tebe bude běhat jeho čokl /nějaký bojový plemeno/ když budeš cvičit bench a možná na tebe taky skočí... _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
JendaXXX
|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Padlo tady posilovna na Veveri, je to jestli se nepletu v budove stavebni fakuly, mohl bych tam jako ne-student taky cvicit? Je to normalni komercni posilovna? |
Na Veveří si můžeš tak akorát zajezdit na spinneru, posilovna tam stojí za ho... , podle mě je nejlepší Pro Gym na Sokole , studenti za 35kč a je tam skoro furt prázdno (Kounicova 23), nebo Blue Gym na Kotlářské
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|