Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rondo už je daleko...

Zacharo:Tos měl kliku teda:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Scierx

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Scierx napsal:
čuste, znáte někdo posilovny:

Posilovna Pod hradem, Údolní 3, 602 00 Brno

Veveří 70, Brno, 611 80 -- posilovna - Veveří 70

studuju na MU a mám možnost si dát jako předmět posilování (v rámci celouniverzitního tělocviku) a můžu si vybrat z jedné z těchto dvou...

Pod hradem je to ok, vloni jsem tam měl TV a letos budu mít zas. Sice menší a chybí stojan na dřepy, ale víceméně jsem si tam vždycky zacvičil. O posilovně na Veveří ani neuvažuj, protože je to na právnické fakultě a podle toho to taky vypadá (:

jo dik. už jsem si to registroval jako TV a v pondělí tam byl. Budu tam chodit jenom jednou týdně, tak tam budu asi cvičit hrudník a ruce.. to se tam celkem dá. Jednou týdně pak budu chodit doma (Frýdek-Místek) a jednou ještě v Brně, zatim uvažuju o posilce Průvan - mam to 12 min. tramvají a za 40 Kč to tam nevypadá špatně. Nevíte ještě někdo o nějaké podobné?
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevíte někdo, jestli je u poříčí nějaká dobrá posilka?
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
aaafernando

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
mno kousek do tam je na pionyrsky blue gym...super poska...
YUD

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:

No tam je ta v Rondu, jak sem psal.

Ehm, Fernando, ty seš z Brna? Já jen, že Blue gym je od poříčí "poněkud" vzdálen Pokud teda nejezdíš všude károu jako bazzy, když s klidem navrhnul Golds gym jako posilovnu "kousek od centra"
aaafernando

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
CrazyLom napsal:

Ehm, Fernando, ty seš z Brna? Já jen, že Blue gym je od poříčí "poněkud" vzdálen Pokud teda nejezdíš všude károu jako bazzy, když s klidem navrhnul Golds gym jako posilovnu "kousek od centra"
su z brna mno a autem nejezdim...toz ale porici a pionrska zas tak od sebe daleko neni dyt je to 5 minut cesty od sebe...
YUD

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aaafernando napsal:
YUD napsal:
CrazyLom napsal:

su z brna mno a autem nejezdim...toz ale porici a pionrska zas tak od sebe daleko neni dyt je to 5 minut cesty od sebe...

Asi holt rychle chodíš
caladan

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aaafernando napsal:

2 kiláky vzdušnou čarou.:-)
kouba the man

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaké je v tom rondu vybavení, značka, a kolik chcou za jeden vstup případně? dík za odpověď
Douglas

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba the man napsal:
jaké je v tom rondu vybavení, značka, a kolik chcou za jeden vstup případně? dík za odpověď

Nedokazu odpovedet ani na jednu otazku, ale dovolim si predpovedet, ze se ti tam bude libit, jestli je tam obdobna situace jako pred cca 8 lety. Ja, nemit to tak daleko, bych chodil jen tam. Je to tam trosku svojske, ale treba zase moc fitnessaku tam nepotkas. Majitel mi prisel hodne v pohode, zeleza urcite dost, obcas tam v sezone kaplo ze strechy - je to hold pod ledem, ale treba to je dneska jine.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
aaafernando

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:
aaafernando napsal:

2 kiláky vzdušnou čarou.:-)
mno sednes na 3 nebo 11 vystoupis na moravaku a valis na 1 nebo 6 a ses tam hned...
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2008 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem nejspokojenejsi v Blue Gymu, cvicim tam uz par let vzdy, kdyz jsem v Brne (coz ted uz bude skoro porad doufam) a az na 1 vlastne 2 veci, ktere tu chybi (stroj na hackeny a klasicky leg press a ted se jeste rozbil stroj na tlaky na prsa v sede), tak si nemuzu na nic stezovat - prijemna atmosfera, prijemny personal, dobra lokalita, lidske ceny atd....
Douglas

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Padlo tady posilovna na Veveri, je to jestli se nepletu v budove stavebni fakuly, mohl bych tam jako ne-student taky cvicit? Je to normalni komercni posilovna?
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
useyourhead

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
kouba the man napsal:

Nedokazu odpovedet ani na jednu otazku, ale dovolim si predpovedet, ze se ti tam bude libit, jestli je tam obdobna situace jako pred cca 8 lety. Ja, nemit to tak daleko, bych chodil jen tam. Je to tam trosku svojske, ale treba zase moc fitnessaku tam nepotkas. Majitel mi prisel hodne v pohode, zeleza urcite dost, obcas tam v sezone kaplo ze strechy - je to hold pod ledem, ale treba to je dneska jine.

posilovna u starého kokota... tam se ti určitě nebude líbit. majitel není vůbec v pohodě. možná kolem tebe bude běhat jeho čokl /nějaký bojový plemeno/ když budeš cvičit bench a možná na tebe taky skočí...
JendaXXX

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Padlo tady posilovna na Veveri, je to jestli se nepletu v budove stavebni fakuly, mohl bych tam jako ne-student taky cvicit? Je to normalni komercni posilovna?

Na Veveří si můžeš tak akorát zajezdit na spinneru, posilovna tam stojí za ho... , podle mě je nejlepší Pro Gym na Sokole , studenti za 35kč a je tam skoro furt prázdno (Kounicova 23), nebo Blue Gym na Kotlářské
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: