|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: pá září 26, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | udelal jsem rekord v minach!
zacatecnik - 7s
pokrocily - 52s
expert - 182s
vic uz to asi nestahnu |
To musíš být asi dost namoženej, po takovým výkonu, co? Jaká je doporučená regenerace?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 5:40 pm Předmět: |
|
|
vrh gulou 11.42m
do konca sk. roka 12metrov jak nic
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
| esprit napsal: | vrh gulou 11.42m
do konca sk. roka 12metrov jak nic |
kolik mas roku atd...?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | | flame1 napsal: | | Phenomenom napsal: | | flame1 napsal: | | dnes 100m za 11.21 |
Ty se nato nějak specializuješ..?Já pod 13 nikdy neběžel v těláku |
nene, vůbec, maximálně na hodině telesný výchovy |
tak když jsme u toho těláku tak já mám rekord na 60m 7,65s a myslel sem že mi shořej nohy jak mě pálily a taky mam pěkný rekord asi rok starej ze šplhu na tyči ten je 3,2s a na laně 9s bez přírazu a ze sedu 11s
ale je to díl co sem tohle zkoušel takže nevim jak ted |
ja som na zakladke dal 60ku za 7,5, dokonca som bol potom stvrty v okrese podobne ako v skoku do dialky.Zo stafetou sme vsak vyhrali a na kraji skoncili 3. - jaj rad si zaspominam na tie casy. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 7:04 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | esprit napsal: | vrh gulou 11.42m
do konca sk. roka 12metrov jak nic |
kolik mas roku atd...? |
17rokov. este trosku to chce natrenovat, gulou som vrhal len druhy krat. preto aj dufam v tych 12m
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út říjen 07, 2008 8:41 pm Předmět: |
|
|
tak dneska se mi povidlo za asistence sparinga benchnout 3x150kg - prej to jen hlídal očima, tak snad nekecá
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út říjen 07, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
slušná váha _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: út říjen 07, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | tak dneska se mi povidlo za asistence sparinga benchnout 3x150kg - prej to jen hlídal očima, tak snad nekecá |
ono tato psychicka podpora ti zdvihne kila ako nic, sparing ma ruky na tycke, ale netlaci, ale ty si myslis ze ano.. a potom ti povie, ze si to tlacil uplne sam xD
ale pekna vaha schwaca
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 4:48 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | tak dneska se mi povidlo za asistence sparinga benchnout 3x150kg - prej to jen hlídal očima, tak snad nekecá |
Veľmi dobré. Prezradíš aj drep a mŕtvy ťah a súčasnú telesnú hmotnosť?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
BerryDeMey

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
Dnes BTN jerk 5x 100kg
bw: 102-3kg
Udělalo mi to radost _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
tak jsem si konecne zkusil drep se 120kg a docela dobry, dal jeste pritahy 1RUC 45 kg a taky to celkem slo. Dalsim cilem je zlepsit vse :-), predevsim kozy, ktere jsem predtim zanedbaval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|