Volby do senátů a do krajů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Volby do senátů a do krajů  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Volby do senátů a do krajů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

O těchto volbách...
...volit nepůjdu
28%
 28%  [ 22 ]
...volit půjdu (ODS)
32%
 32%  [ 25 ]
...volit půjdu (ČSSD)
15%
 15%  [ 12 ]
...volit půjdu (KDU-ČSL)
0%
 0%  [ 0 ]
...volit půjdu (SZ)
1%
 1%  [ 1 ]
...volit půjdu (jiná strana)
5%
 5%  [ 4 ]
...volit půjdu (ne dle stran, ale dle konkrétních lidí)
7%
 7%  [ 6 ]
...oni jsou volby?:-)
9%
 9%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 77

Autor Zpráva
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

konečně ODS dostala co zasloužila, za tu prasáckou politiku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
konečně ODS dostala co zasloužila, za tu prasáckou politiku...

danove kolecko
Raynor
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli v druhým kole zvolej ČSSD, tak si půjdu vystřelit mozek z hlavy.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raynor napsal:
jestli v druhým kole zvolej ČSSD, tak si půjdu vystřelit mozek z hlavy.

všichni doufáme, že se tak stane
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomu se říká skutečně konstruktivní sebereflexe .....

http://aktualne.centrum.cz/domaci/podzimni-volby-2008/clanek.phtml?id=619702

Triton

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

To je arogantní blb.
Psycho

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem v soku,takovej zvrat jsem necekal, mafiani z CSSD se strilej do kebuli vypalujou si firmy a lopaty volej CSSD.
I kdyz ta ODS taky dela samy sracky.
Volil jsem Zeleny ale vubec netusim jestli jsem si pomohl.........
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Jsem v soku,takovej zvrat jsem necekal, mafiani z CSSD se strilej do kebuli vypalujou si firmy a lopaty volej CSSD.
Volil jsem Zeleny ale vubec netusim jestli jsem si pomohl .........

Pokud máš na mysli dnešní volby, tak sis rozhodně pomohl....resp. jsi pomohl svému svědomí, že jsi k té urně vůbec došel, z hlediska volebních výsledků jsi klidně mohl zůstat doma . Ale aby ti to nebylo líto, tak já ty lístky taky mohl před barákem hodit do kanálu, a vyšlo by to nastejno

Ale aspoň jsme to zkusili, no.....
konny

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všichni si stěžují na nedostatek politické kultury a pak po takovém skandálu jdou a volí ČSSD, politici nemají motivaci se chovat jinak.
Psycho

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Psycho napsal:
Volil jsem Zeleny ale vubec netusim jestli jsem si pomohl .........

Pokud máš na mysli dnešní volby, tak sis rozhodně pomohl....resp. jsi pomohl svému svědomí, že jsi k té urně vůbec došel, z hlediska volebních výsledků jsi klidně mohl zůstat doma . Ale aby ti to nebylo líto, tak já ty lístky taky mohl před barákem hodit do kanálu, a vyšlo by to nastejno

Ale aspoň jsme to zkusili, no.....

No tak ti dekuju.- ( ( ( Umis potesit
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

konny napsal:
Všichni si stěžují na nedostatek politické kultury a pak po takovém skandálu jdou a volí ČSSD, politici nemají motivaci se chovat jinak.

Který ze skandálů posledních týdnů máš na mysli....já už začínám ztrácet přehled
Juice2

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimalo by me, do jake miry k vitezstvi CSSD prispela jejich urazejici, predrazena reklamni kampan. A taky bych rad vedel, kdy sundaj z vlaku plakaty "Dame sanci detem" - davam jim jeste tyden a pak do nich zacnu rejpat nozikem.

Mrtvej tah dobrej tah!
CrazyLom

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
ygg napsal:

To je arogantní blb.

nezlobte se na mě, ten chlap je normální kus kokota. za normálních okolností volím pravici, ale letos jsem to kvůli němu neudělal a popravdě su rád. paroubek je nějakej kus vola, ale tenhle borec prostě vede
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
holu

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2008 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Volit půjdu a volím ODS. I když nejsem současnou vládou zrovna nadšen, ODS je pořád nejmenší zlo.

Když vidím volební slogany ČSSD, začínám se děsit, čeho bychom se opět dočkali...

ono se stačí podívat, jaké "spektrum" přiznivců má ČSSD... (nezaměstnaní, lidé s nižším vzděláním, zevláci, věční nespokojenci, lidé, kteří se neumí postarat o sebe)

edit: Douglas, přesně tak + když se pozastavíš i nad programem čssd..

Naposledy upravil holu dne ne říjen 19, 2008 8:14 am, celkově upraveno 1 krát
Douglas

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2008 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Druhe kolo senatnich voleb se me netyka, ale presto me vlastne Paroubek oznacil za stupidniho cloveka: http://zpravy.idnes.cz/jen-stupidni-clovek-by-volil-proti-cssd-burcuje-paroubek-pred-2-kolem-1i7-/domaci.asp?c=A081019_073406_domaci_jan

Jiank opravdu nechapu tu histerii z ODS a reforem, ja mam strach jen z toho ze po pripadnem zvoleni CSSD se tady zase zacne delat "politika ja na brachu, do kapsy a flakacum" a reformy se zase budou odsouvat do nekonecna, protoze s Paroubkovou obsesi verejnym minenim se do toho proste nepusti a radsi zadluzi nasi zemi a deti az do pate generace. ODS se alespon snazi a vubec si nemyslim, ze spatne. A to ani nemusim brat v potaz fakt, ze opozice by mela vladnouci stranu nutit delat seriozni politiku (svym pristupem a kritikou - pokod vim je to jedna z hlavnich funkci opozice), coz nase opozice v cele s demagogy Paroubkem, Rathem a Haskem urcite nedela, ti se omezuji jen na demagopgii, populistickou kritiku a histerii typu tricet korun u lekare. ODS potom nic nenuti delat vecnou politiku, ale muzou se omezit jen na vyvraceni nesmyslnych ataku CSSD. A i presto reformuji a at si rika kdo chce co chce delaji alespon neco a v mire, do jake si tady netroufnul ro neco delat nikdo...
Dokazu pochopit, ze clovek je znechuceny a nedojde k volbam (i kdyz to ho v mych ocich neomlouva), ale volit histerii, demagogii a populismus muze u me prave jen ten Paroubkem zminovany politicky naprosto stupidni clovek.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Volby do senátů a do krajů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: