|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| O těchto volbách... |
| ...volit nepůjdu |
|
28% |
[ 22 ] |
| ...volit půjdu (ODS) |
|
32% |
[ 25 ] |
| ...volit půjdu (ČSSD) |
|
15% |
[ 12 ] |
| ...volit půjdu (KDU-ČSL) |
|
0% |
[ 0 ] |
| ...volit půjdu (SZ) |
|
1% |
[ 1 ] |
| ...volit půjdu (jiná strana) |
|
5% |
[ 4 ] |
| ...volit půjdu (ne dle stran, ale dle konkrétních lidí) |
|
7% |
[ 6 ] |
| ...oni jsou volby?:-) |
|
9% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 77 |
|
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
konečně ODS dostala co zasloužila, za tu prasáckou politiku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | konečně ODS dostala co zasloužila, za tu prasáckou politiku... |
danove kolecko

|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
jestli v druhým kole zvolej ČSSD, tak si půjdu vystřelit mozek z hlavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | | jestli v druhým kole zvolej ČSSD, tak si půjdu vystřelit mozek z hlavy. |
všichni doufáme, že se tak stane
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
To je arogantní blb. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
Jsem v soku,takovej zvrat jsem necekal, mafiani z CSSD se strilej do kebuli vypalujou si firmy a lopaty volej CSSD.
I kdyz ta ODS taky dela samy sracky.
Volil jsem Zeleny ale vubec netusim jestli jsem si pomohl......... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
konny
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:35 pm Předmět: |
|
|
Všichni si stěžují na nedostatek politické kultury a pak po takovém skandálu jdou a volí ČSSD, politici nemají motivaci se chovat jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:40 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Psycho napsal: | Jsem v soku,takovej zvrat jsem necekal, mafiani z CSSD se strilej do kebuli vypalujou si firmy a lopaty volej CSSD.
I kdyz ta ODS taky dela samy sracky.
Volil jsem Zeleny ale vubec netusim jestli jsem si pomohl ......... |
Pokud máš na mysli dnešní volby, tak sis rozhodně pomohl....resp. jsi pomohl svému svědomí, že jsi k té urně vůbec došel, z hlediska volebních výsledků jsi klidně mohl zůstat doma . Ale aby ti to nebylo líto, tak já ty lístky taky mohl před barákem hodit do kanálu, a vyšlo by to nastejno
Ale aspoň jsme to zkusili, no..... |
No tak ti dekuju.- ( ( ( Umis potesit _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 11:11 pm Předmět: |
|
|
Zajimalo by me, do jake miry k vitezstvi CSSD prispela jejich urazejici, predrazena reklamni kampan. A taky bych rad vedel, kdy sundaj z vlaku plakaty "Dame sanci detem" - davam jim jeste tyden a pak do nich zacnu rejpat nozikem. _________________ Na starym stroji se nejlip cvici!
Mrtvej tah dobrej tah!
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 11:36 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: |
To je arogantní blb. |
nezlobte se na mě, ten chlap je normální kus kokota. za normálních okolností volím pravici, ale letos jsem to kvůli němu neudělal a popravdě su rád. paroubek je nějakej kus vola, ale tenhle borec prostě vede _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Volit půjdu a volím ODS. I když nejsem současnou vládou zrovna nadšen, ODS je pořád nejmenší zlo.
Když vidím volební slogany ČSSD, začínám se děsit, čeho bychom se opět dočkali... |
ono se stačí podívat, jaké "spektrum" přiznivců má ČSSD... (nezaměstnaní, lidé s nižším vzděláním, zevláci, věční nespokojenci, lidé, kteří se neumí postarat o sebe)
edit: Douglas, přesně tak + když se pozastavíš i nad programem čssd..
Naposledy upravil holu dne ne říjen 19, 2008 8:14 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
Druhe kolo senatnich voleb se me netyka, ale presto me vlastne Paroubek oznacil za stupidniho cloveka: http://zpravy.idnes.cz/jen-stupidni-clovek-by-volil-proti-cssd-burcuje-paroubek-pred-2-kolem-1i7-/domaci.asp?c=A081019_073406_domaci_jan
Jiank opravdu nechapu tu histerii z ODS a reforem, ja mam strach jen z toho ze po pripadnem zvoleni CSSD se tady zase zacne delat "politika ja na brachu, do kapsy a flakacum" a reformy se zase budou odsouvat do nekonecna, protoze s Paroubkovou obsesi verejnym minenim se do toho proste nepusti a radsi zadluzi nasi zemi a deti az do pate generace. ODS se alespon snazi a vubec si nemyslim, ze spatne. A to ani nemusim brat v potaz fakt, ze opozice by mela vladnouci stranu nutit delat seriozni politiku (svym pristupem a kritikou - pokod vim je to jedna z hlavnich funkci opozice), coz nase opozice v cele s demagogy Paroubkem, Rathem a Haskem urcite nedela, ti se omezuji jen na demagopgii, populistickou kritiku a histerii typu tricet korun u lekare. ODS potom nic nenuti delat vecnou politiku, ale muzou se omezit jen na vyvraceni nesmyslnych ataku CSSD. A i presto reformuji a at si rika kdo chce co chce delaji alespon neco a v mire, do jake si tady netroufnul ro neco delat nikdo...
Dokazu pochopit, ze clovek je znechuceny a nedojde k volbam (i kdyz to ho v mych ocich neomlouva), ale volit histerii, demagogii a populismus muze u me prave jen ten Paroubkem zminovany politicky naprosto stupidni clovek. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|