|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 1:36 am Předmět: |
|
|
Dohrál jsem nedávno Quaka 4, hodně krátký, ale je to rychta. Ted o dovolený jsem hrál Half-life 2, opět skvělý příběh a propracovanost jako u jedničky, ale nedohrál jsem, uvažuju si na to najít v nejbližší době čas, protože to stojí za to...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 4:58 pm Předmět: |
|
|
Mno tak diky piratebay si už pár dnů vesele jedu Fallout 3 a jako pro mě nářez.Moc se mi to líbí.Piplání postavy,atmosféra,výbava ... no prostě fallout.Pro skalní fanoušky F1 a 2 a pohledu ze shora nevim nevim,ale když se to překousne tak myslim že minimálně kvalitní zábava _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 10:54 pm Předmět: |
|
|
Ja hrám jedine MMORPG. Odkedy som s tým začal mi singleplayer príde absolútne nudný. A to čo hrám sa volá Entropia Universe, je to hra, kde sa dá zarobiť reálne peniaze. Viac to rozoberať nebudem, je to téma na dlho. Pre zvedavcov oficiálna stránka: www.entropiauniverse.com
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 11:32 pm Předmět: |
|
|
nejlepší internetová hra je webgame.cz, nechci dělat reklamu, ale narozdíl od sra**k typu travian, divoké kmeny a nevim co ještě, tahle hra opravdu neomrzí a sam ji hraju vic než rok, ze začátku je trochu těžké se do toho dostat a naučit se to, ale pak je to fakt závislost _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 12:40 am Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | nejlepší internetová hra je webgame.cz, nechci dělat reklamu, ale narozdíl od sra**k typu travian, divoké kmeny a nevim co ještě, tahle hra opravdu neomrzí a sam ji hraju vic než rok, ze začátku je trochu těžké se do toho dostat a naučit se to, ale pak je to fakt závislost |
hele prosím tě když ty nehraješ travian tak aspon neřikej že je to sračka já taky nehraju webgame a neřikám že je to sračka
to je jako říct že kuřecí řízek nejim tak je to sračka největší (miluju ho)
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 12:49 am Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | | Scierx napsal: | nejlepší internetová hra je webgame.cz, nechci dělat reklamu, ale narozdíl od sra**k typu travian, divoké kmeny a nevim co ještě, tahle hra opravdu neomrzí a sam ji hraju vic než rok, ze začátku je trochu těžké se do toho dostat a naučit se to, ale pak je to fakt závislost |
hele prosím tě když ty nehraješ travian tak aspon neřikej že je to sračka já taky nehraju webgame a neřikám že je to sračka
to je jako říct že kuřecí řízek nejim tak je to sračka největší (miluju ho) |
Travian je pičovina , webgame je pičovina ,wowko je pičovina ,lineage je pičovina ,csko je pičovina ....všechno je to pičovina , hlavne ze to bavi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 12:49 am Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | nejlepší internetová hra je webgame.cz, nechci dělat reklamu, ale narozdíl od sra**k typu travian, divoké kmeny a nevim co ještě, tahle hra opravdu neomrzí a sam ji hraju vic než rok, ze začátku je trochu těžké se do toho dostat a naučit se to, ale pak je to fakt závislost |
webgame sem hral od 04-06 a muzu ti rict, ze za 10-20veku te to omrzi. Byl sem i v ALi THOR nebo WG-Elite (ktera uz asi ani neexistuje, ale muzes se zkusit podivat) se kterou sme vyhrali vek jako ALiance (jako jedinec jsem nevyhral nikdy). Jka si jednou projedes vsechny statni zrizeni a ruzny konecny strategie veku na jidlo/prachy/tovarny (btw na jidlo se osvedcilo jako top a jde z toho vykempit za posledni 3 dny veku 4mil prestiz nahoru). Pak te prestane bavit hrat na zebricek a na klasicky pravidla, ale uz si jen vytipujes nejaky chudaky, kterejm zkazis hru z nudy. A Az te i to prestane bavit, tak je konec
Pokud chces naky tipy jak skoncit vek v TOP40 tak pm, neni to slozity jak jednou pochopis system,d avas to za cokoliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
Tak teď jsem kouknul na jisté stránky a vidim že už tam je Red Alert 3 :) Takže po F3 mam pořád co hrát až se budu nudit _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
BerryDeMey

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 5:16 pm Předmět: |
|
|
Hraju klasické NHL už od roku 2000 a žádná jiná hra mě nikdy tak nezaujala a nezaměstnala, jako NHL od EA Sports.
Vytvořil jsem si vlastní tým, udělal vlastní dresy, brankáře a vyhrál s nimi NHL.
Teď jsem si objednal NHL09 a pojedu vše znovu
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 5:26 pm Předmět: |
|
|
Hey hey kde se dá sehnat ten RA3..?Moc mě bavila dvojka......klidně pm díky...!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 5:49 pm Předmět: ,.... |
|
|
Hraje tu nekdo AGE OF EMPIRES II ? dal bych si s nim pres hamachi,age2 je klasika, kam se hrabe AGE3....
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 5:58 pm Předmět: Re: ,.... |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Hraje tu nekdo AGE OF EMPIRES II ? dal bych si s nim pres hamachi,age2 je klasika, kam se hrabe AGE3.... |
hrával jsem, ale na XPéčkách mi dvojka nepaří... Mám teď teda nainstalovanou trojku, ale souhlasím s tebou, dvojka mi taky přišla mnohem lepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 6:09 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | | Scierx napsal: | nejlepší internetová hra je webgame.cz, nechci dělat reklamu, ale narozdíl od sra**k typu travian, divoké kmeny a nevim co ještě, tahle hra opravdu neomrzí a sam ji hraju vic než rok, ze začátku je trochu těžké se do toho dostat a naučit se to, ale pak je to fakt závislost |
webgame sem hral od 04-06 a muzu ti rict, ze za 10-20veku te to omrzi. Byl sem i v ALi THOR nebo WG-Elite (ktera uz asi ani neexistuje, ale muzes se zkusit podivat) se kterou sme vyhrali vek jako ALiance (jako jedinec jsem nevyhral nikdy). Jka si jednou projedes vsechny statni zrizeni a ruzny konecny strategie veku na jidlo/prachy/tovarny (btw na jidlo se osvedcilo jako top a jde z toho vykempit za posledni 3 dny veku 4mil prestiz nahoru). Pak te prestane bavit hrat na zebricek a na klasicky pravidla, ale uz si jen vytipujes nejaky chudaky, kterejm zkazis hru z nudy. A Az te i to prestane bavit, tak je konec
Pokud chces naky tipy jak skoncit vek v TOP40 tak pm, neni to slozity jak jednou pochopis system,d avas to za cokoliv. |
v top40 se mi už podařilo skončit a farmil jsem s většinou zřízení se kterými to jde, ted jsem ve fázi kdy jedu na hodnost a sundávám ostatní, hodnost 14 jsem ale ještě nedal, ale bavi mě to pořád _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
jinak ted jsem si stáhnul far cry 2 a dokonce jsem to rozjel na notebooku a můžu říct, že ta grafika je fakt brutální  samozřejmě ve srovnání s tím jak to vypadá u kámoše na pořádném kompu je to uplně jiná hra _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
Som dnes o cca jednej rano dohral half life 2: episode 2. Super hra. Uz sa tesim na Episode 3. :) Som zvedavy kolko bude stat :- ( Episode 2 som mal na DVD Orange Box a to bola skvela kupa. 5 hier na jednom mediu :-) _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|