Boha to jsou čísla :O Dneska jdu zápasit s 42,5kg JR trhem (to bude zhruba moje max pro 3opakování)...těch 70kg je šílenost. Cizo: děláš těžký švihy s JR?
hytuk: svihy asi myslis neco na tenhle zpusob hadam:
to jsem nikdy nezkousel... popravde si ani nejsem jisty jaky je presny ucel, crom toho ze to bude hodne na stred tela a hips
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Přiznam se, že se mi tohle provedení moc nelíbí. Spíš mam na mysli něco ve stylu Rossovo provedení-ve 3:10 tohohle videa
Perfektní průprava pro složitější vzpěračský variace. Spíš slouží jako kondiční cvik, na konec tréninku je to supr. Abych nebyl úplně OT...ve videu Ross nadhazuje a tlačí 55kilovou jednoručku (někde psal, že letos plánuje nadhodit 150liber. To je slušný na ani ne 80 kilovýho člověka :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
včera asi po půlroce bez posilky a zlomenejch prstíkách - přemístění 1x 50 a military press ( jak si vezmu cinku ze stojanu a jedu od ramen nad kebuli - snad sem si to nepoplet) 1x60kg
zkousel sem mrtvolu, ale u ty me ty prsty silene bolej, zajimavy je, ze u tohohle ne. Zkousel jsem jeste jednorucky a to samy, neudrzim vahu nad 10kg :\
docela týpek na tom videu hlavně konec je dobrej
podobnou věc sem u dělal s fiatem tipo když sme zapadly v zimě a to do kopce ale byl sem zapřenej a myslel sem že mi praskne hlava
Tak ja napisu svuj pokus pro rekord, pritahy jednorucky v predklonu se 78kg jednoruckou, nepovedlo se , nadzvednul sem to ze zeme ae nic vic , tak priste
Ja odtaham na pritahy v predklone s jč tak 52ku v poho v seriach po 6 opačiek, poškulujem po 60ke a najväčie železá su u nás 70ky - tých sa sviatočne dotkne nejaký výnimočný borec - takže väčšinou su akurát na lapanie prachu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru