LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prej tam sou pěkně hnusný štětky, říkal mi kámoš (s bordelama asi nemá moc zkušeností nikdo z nás, takže sem taky byl zaskočenej, když mi to popisoval ), že musel - když se opili s klukama a chtěli nějaký netradiční vzrůšo - objet v Brně 3 bordely, než našli aspoň jednu slušnou holku co nevypadala jako tlustá školačka po nepovedeným peelingu xichtu ... a tři litry za číslo - tak kde sme, to teda bych za to radši opil pět holek v Karibiku a pronajal si soukromej bazén v XXL (ten novej klub místo Alienu, pronájem bazénu tam stojí dva litry) ...
MOOG

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty woe, metrakovej eldzej, to si nedokazu predstavit
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink A poslední
tlaky s JR na šikmé 8x10x26kg
MT sumo 3x80kg, 3x105kg, 1x125kg, 1x145kg, 1x165kg, 1x180kg miss
tlaky na stroji na prsa 10x40kg, 10x45kg, 10x50kg

Poslední trénink z krátkého objemového období, přibude aerobka a novej tréninkovej plán. Zkusil sem zatáhnout bez přípravy apofisův novej rekord na MT, odlepil sem to, ale pak už došla síla, takže snad příště .

Jinak se nějakej debil přišel se mnou střídat na tlaky s JR a po 6 opakováních to zabalil s šel cvičit jinej cvik, takže docela dobrá střídačka .

Na četné žádosti v mé soukromé poště přidávám dvě aktuální fotky, jedna z posilovny, druhá z mé práce (málokdo ví, že se živím jako učitel literatury na gymnáziu, ale jednou to prasknout muselo.. ).

klasicky debilně vyfoceno

ve škole
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

libi se mi jak ses skaredej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: po listopad 03, 2008 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy: čím sem starší - rozuměj tlustší, zarostlejší a škaredší - tím víc se dívím i já, že se to někomu může líbit . Nevím jestli to je trikem Barneyho z How I met your mother (chodím do klubu s kravatou ), nebo tím že opilej začnu vždycky přehnaně utrácet za alkohol pro ostatní lidi , ale doufám že to bude s věkem ještě lepší ...
Bazzy

PříspěvekZaslal: po listopad 03, 2008 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

barney je nejlepsi vole my sme si s kamosem dali cil vypadat co nejskaradeji ale nejde nam to protoze sme strasne krasni proste a me nerostou chlupy na kozach moc

LJ

PříspěvekZaslal: po listopad 03, 2008 12:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně rostou chlupy i v nose a klidně si to s tebou vyměním .
LJ

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel, jen sympaťáci umírají mladí. Začalo to Kočkou a dnes sem to málem odnesl já. Pod tíhou nového duševního poznání se po dnešní noci dívám na svět úplně jinak.

Všechno to začalo zákeřnou nabídkou v báru, kde byl kapitán Morgen v akci za 33 Kč. Vyústilo to v mé drobné zaváhání, kdy jsem taxikáře poslal kvůli odvozu dívky místo na Barrandov do Rajské zahrady. Nevím jak může někdo slyšet místo Barrandov Rajská zahrada, ale co vím jistě, že hodina ježdění na okruhu kolem Prahy za 1400 je docela drahá (ve skutečnosti si jen spletl řidič ulici a já mu potvrdil směr černý most, protože nikdy nevím, kde co v Praze je ) .

V 6 jsem si lehl do postele a těšil se na tři vydatné hodiny spánku. Bohužel, jak jsem tento příběh uvedl, tak nastal zlom, v 8.00 pode mnou postel praskla (postel v hostelu, stěhuju se koncem týdne do nového bytu...).

Pod tíhou tohoto poznání opravdu radikálně zvažuji, že si přestanu do kina kupovat M&M's... Abych si spravil náladu, koupil jsem si dnes pro přenos apartních plavek a elasťáků do období diety nový kožený model unisex kabelky Puma a k tomu i pár rebelských polobotek, jen ať v práci vidí, kdo má prachy na vyhazování za sračky .

king style

killuh
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Unisex kabelka neexistuje ty vyzrany metroprase
LJ

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Unisex kabelka neexistuje ty vyzrany metroprase
To víš že existuje, i unisex sukně a unisex kalhotky . Kabelka má rozměry hokejový tašky, neboj .
Bazzy

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boty sou nigga ale ta kabelka je pekne tepla
LJ

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prodavač říkal, že takovou by bral taky, ale že nechodí (narozdíl ode mě ) do posilovny a když cestuje, tak si chce vždycky nabalit tolik tričínek, že se mu tam nevejdou a tak musí ještě nosit ještě větší hokejovou...tak jaká teplá!!
LJ

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi říkají, jak je život učitele určitě nudnej, že musím chodit do práce upravenej, ale třeba takový třídní schůzky, to je kolikrát zábavy, že druhej den se jednomu ani nechce vstávat ráno z postele...třeba jako včera

večer začal nenápadně, ztratila se paní Apofisová a musel jsem ji hledat na chodbě, kde bylo málo světla

holky z 2.C se se mnou nutně potřebovaly vyfotografovat, proč u toho byly převlečený za parfém, to nevím

nalezená paní Apofisová mě pozvala na domácí pálenku ... proč ne

pravda je, že mám občas trošku problém se zákazem styku se studentkama

a taky mám problém, že tohle je to poslední, co si většinou pamatuju, rozmazanej obličej a dívka beze jména

A tak to máme prosím ve škole pořád ...tak jakápak nuda!
coala

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
A tak to máme prosím ve škole pořád ...tak jakápak nuda!

ak si chcel pobaviť tak sa ti to podarilo
[b:b5c7639489][i:b5c7639489][color=#00008B:b5c7639489][size=9:b5c7639489]Život sa nemeria počtom nádychov a výdychov, ale chvíľami, ktoré nám vzali dych![/size:b5c7639489][/color:b5c7639489][/i:b5c7639489][/b:b5c7639489]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2008 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ricochet
45 minut hry, kondička relativně ušla, pár her jsem vyhrál (TH 104kg vs TH 75kg není férovej souboj ), líbí se mi hlavně, jak je kurt menší než na squashi, tak se člověk tolik nenaběhá

Fitko, bazén, whirpoolka, sauna
1,5 hodiny, ve fitku jen lehký protažení, pak hlavně odpočinek.

Hejbal sem se po týdnu večírků a nicnedělání, zítra si to zopáknu, mohl by to být začátek nových zítřků (nebo konce roku ).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: