|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
trénink A poslední
tlaky s JR na šikmé 8x10x26kg
MT sumo 3x80kg, 3x105kg, 1x125kg, 1x145kg, 1x165kg, 1x180kg miss
tlaky na stroji na prsa 10x40kg, 10x45kg, 10x50kg
Poslední trénink z krátkého objemového období, přibude aerobka a novej tréninkovej plán. Zkusil sem zatáhnout bez přípravy apofisův novej rekord na MT, odlepil sem to, ale pak už došla síla, takže snad příště  .
Jinak se nějakej debil přišel se mnou střídat na tlaky s JR a po 6 opakováních to zabalil s šel cvičit jinej cvik, takže docela dobrá střídačka  .
Na četné žádosti v mé soukromé poště přidávám dvě aktuální fotky, jedna z posilovny, druhá z mé práce (málokdo ví, že se živím jako učitel literatury na gymnáziu, ale jednou to prasknout muselo..  ).
klasicky debilně vyfoceno
ve škole
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 12:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
Bohužel, jen sympaťáci umírají mladí. Začalo to Kočkou a dnes sem to málem odnesl já. Pod tíhou nového duševního poznání se po dnešní noci dívám na svět úplně jinak.
Všechno to začalo zákeřnou nabídkou v báru, kde byl kapitán Morgen v akci za 33 Kč. Vyústilo to v mé drobné zaváhání, kdy jsem taxikáře poslal kvůli odvozu dívky místo na Barrandov do Rajské zahrady. Nevím jak může někdo slyšet místo Barrandov Rajská zahrada, ale co vím jistě, že hodina ježdění na okruhu kolem Prahy za 1400 je docela drahá  (ve skutečnosti si jen spletl řidič ulici a já mu potvrdil směr černý most, protože nikdy nevím, kde co v Praze je  ) .
V 6 jsem si lehl do postele a těšil se na tři vydatné hodiny spánku. Bohužel, jak jsem tento příběh uvedl, tak nastal zlom, v 8.00 pode mnou postel praskla  (postel v hostelu, stěhuju se koncem týdne do nového bytu...).
Pod tíhou tohoto poznání opravdu radikálně zvažuji, že si přestanu do kina kupovat M&M's...  Abych si spravil náladu, koupil jsem si dnes pro přenos apartních plavek a elasťáků do období diety nový kožený model unisex kabelky Puma a k tomu i pár rebelských polobotek, jen ať v práci vidí, kdo má prachy na vyhazování za sračky  .
king style
killuh
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Unisex kabelka neexistuje ty vyzrany metroprase | To víš že existuje, i unisex sukně a unisex kalhotky . Kabelka má rozměry hokejový tašky, neboj .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 5:19 pm Předmět: |
|
|
Lidi říkají, jak je život učitele určitě nudnej, že musím chodit do práce upravenej, ale třeba takový třídní schůzky, to je kolikrát zábavy, že druhej den se jednomu ani nechce vstávat ráno z postele...třeba jako včera
večer začal nenápadně, ztratila se paní Apofisová a musel jsem ji hledat na chodbě, kde bylo málo světla
holky z 2.C se se mnou nutně potřebovaly vyfotografovat, proč u toho byly převlečený za parfém, to nevím
nalezená paní Apofisová mě pozvala na domácí pálenku ... proč ne
pravda je, že mám občas trošku problém se zákazem styku se studentkama
a taky mám problém, že tohle je to poslední, co si většinou pamatuju, rozmazanej obličej a dívka beze jména
A tak to máme prosím ve škole pořád  ...tak jakápak nuda!
|
|
| nahoru |
|
 |
coala

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 12:28 am Předmět: |
|
|
Ricochet
45 minut hry, kondička relativně ušla, pár her jsem vyhrál (TH 104kg vs TH 75kg není férovej souboj  ), líbí se mi hlavně, jak je kurt menší než na squashi, tak se člověk tolik nenaběhá
Fitko, bazén, whirpoolka, sauna
1,5 hodiny, ve fitku jen lehký protažení, pak hlavně odpočinek.
Hejbal sem se po týdnu večírků a nicnedělání, zítra si to zopáknu, mohl by to být začátek nových zítřků (nebo konce roku  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|