|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
phoenix.16

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | jinak ted jsem si stáhnul far cry 2 a dokonce jsem to rozjel na notebooku a můžu říct, že ta grafika je fakt brutální samozřejmě ve srovnání s tím jak to vypadá u kámoše na pořádném kompu je to uplně jiná hra |
jo taky ho mam na notasu (2GB RAM dvoujádro Geforska 9500 s pamětí 1200 mb ) a grafika fakt šupa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deviator
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
Už vyšel Red Alert 3, no za 1 den jsem ho projel za Sověty, nějaké krátké to bylo. Ale je tam pár dobrých vychytávek, i když celkově jsem čekal víc :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 9:03 pm Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | | Scierx napsal: | jinak ted jsem si stáhnul far cry 2 a dokonce jsem to rozjel na notebooku a můžu říct, že ta grafika je fakt brutální samozřejmě ve srovnání s tím jak to vypadá u kámoše na pořádném kompu je to uplně jiná hra |
jo taky ho mam na notasu (2GB RAM dvoujádro Geforska 9500 s pamětí 1200 mb ) a grafika fakt šupa |
Zasrany Lenovo,notas byl drahej jak kráva a výpočetní výkon kulový
Tož jde si koupit grafiku a nechat si to vyměnit?Nikde v českejch shopech jsem neviděl nic prodávat
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
Nojo, holt noťas.
Jinak grafika u Far Cry 2 neni zas tak světová, Crysis je pořád vrchol.
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Nojo, holt noťas.
Jinak grafika u Far Cry 2 neni zas tak světová, Crysis je pořád vrchol. |
joo ten taky pařim a tam je úplně námrdová
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | phoenix.16 napsal: | | Scierx napsal: | jinak ted jsem si stáhnul far cry 2 a dokonce jsem to rozjel na notebooku a můžu říct, že ta grafika je fakt brutální samozřejmě ve srovnání s tím jak to vypadá u kámoše na pořádném kompu je to uplně jiná hra |
jo taky ho mam na notasu (2GB RAM dvoujádro Geforska 9500 s pamětí 1200 mb ) a grafika fakt šupa |
Zasrany Lenovo,notas byl drahej jak kráva a výpočetní výkon kulový
Tož jde si koupit grafiku a nechat si to vyměnit?Nikde v českejch shopech jsem neviděl nic prodávat |
určitě to pude ale graf. do notebooku sou docela drahý
koukni sem www.alza.cz sou tam docela dobrý ceny a tam sem kupoval ten notas
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 10:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 10:53 pm Předmět: |
|
|
sice sem už do alzy psal ale stejně se zeptátm
mám ten notebook a chtěl sem si ještě rozšířit ram tak sem si koupil další 2gb ram kterou mi doporučili přímo v alze ale je problém v tom že když jí tam dám tak se mi zapne notebook ale nezapne se monitor a nic se neděje (ani nebliká kontrolka že pracuje HDD) a zkoušel sem všechny varianty že sem ty ram prohazoval do obou portů (momentálně jedu na tu novou co sem si dokoupil)
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
mna v poslednej dobe sklamali dva hodne ocakavane kusky
fallout 3....to co je to si mozem uz pustit far cry2 a zazitky su rovnake,po nejakej dobe som sa uklidnil a hram to,ale ked to porovnam so starymi fallout tak
red alert 3...ma chytil trosku viac, "hero" system je az podozrivy warcraftu ale co uz,niektore "manga jednotky"si tiez mohli autory podla mna odpistut,jedine vecie plus su filmecky so sporo ohaknutymi devami
|
|
| nahoru |
|
 |
L@din

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 1:55 pm Předmět: |
|
|
vysla uz pc verzia GTA IV ? ,,,ak nie, tak kedy by mala ? diky ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 2:29 pm Předmět: |
|
|
| L@din napsal: | | vysla uz pc verzia GTA IV ? ,,,ak nie, tak kedy by mala ? diky .. |
Datum bol stanoveny predbezne na 18.11 _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 4:17 pm Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | L@din napsal: | | vysla uz pc verzia GTA IV ? ,,,ak nie, tak kedy by mala ? diky .. |
Datum bol stanoveny predbezne na 18.11 |
ee, GTA4 má vyjsť až neskôr, tu máte odpočítavanie:
http://www.gta4.cz/
Do vydania ostáva 19 dní, už sa na to teším
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 4:45 pm Předmět: |
|
|
dneska o pulnoci vychazi wowko .. cya na zlicine :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 5:50 pm Předmět: |
|
|
a dnes vyšel cod5... nebo včera ?  každopádně já ho už mám projetej :-P _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|