OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
idoktor

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2008 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlásim pozitivní zkušenosti s tímhle:

Teda tribulus je tribulus ale ten RhodiForce na mě funguje před tréninkem líp jak efko. Taková jiná energie, velká chuť do tréninku... 5 tablet zapít kafem a trénink nemá chybu. Jinak na mě nefunguje nic, kreatin jsem necítil, švagrovi jsem chodil na jakýsi NO doplněk a nic. Takže doporučuju za těch pár kaček k vyzkoušení, hlavně pro lidi s nechutí do tréninku, kteří potřebují nakopnout.
SnakeSoft

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má tu někdo zkušenosti s High Voltage od firmy MVP Nutrition ?
The_Masterpiece

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ktera z kombinaci je podle vás nejlepší?
nitrix + matrix
xpand+matrix
aleterd state + matrix
??z ajímá mě váš názor

http://www.youtube.com/watch?v=S-YooXe0wKU
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mára

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím pochválit před tréninkovou kombinaci od fy. UNIVERSAL - PUMP a M-STAK. Sice není to nejlevnější, ale hodně kvalitní. Možnost, zakoupit u Ronnieho v shopu.
Mára

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The_Masterpiece napsal:
ktera z kombinaci je podle vás nejlepší?
nitrix + matrix
xpand+matrix
aleterd state + matrix
??z ajímá mě váš názor

Pokud jsi ješte něměl Nitrix. Doporučuji vyzkoušet jej, za cenu co dáš za Altred budeš mít minimálně balení 360tbl., a dávkoval bych min. 3 x 4-5tbl. před hlavnímí jídly... No, a uvidíš, zatím koho znám a měl poprvé Nitrix byl spokojen. + Pokud přidáš k tomu protein, zmiňuješ Matrix... tak super volba!

Jinak řeč o Altered State, není špatný, ale není zas takový skok od Nitrixu, za další z mé zkušenosti se po něm vyrážka... a docela velké zrudnutí kůže.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto mi neda... mel to nekdo? Jen by me zajimalo, zda to vubec fakci. https://obchod.ronnie.cz/s-1741-plasmavol.html
agnez

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Toto mi neda... mel to nekdo? Jen by me zajimalo, zda to vubec fakci. https://obchod.ronnie.cz/s-1741-plasmavol.html

Já jo a nic sem necítil.Něáké žíly potom to je nesmysl.Měl sem to v balení Anabolik pack.
Quattro

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja s Nitrixom nemam zatial ziadne prakticke ani teoreticke skusenosti, ale funguje to na nejakom dusikovom principe asi? z toho nazvu Kamos vravel ze nejaky jeho kamos to bral, a ked prestal tak mu spľasla koza a vyzera teraz hrozne tak neviem...
SnakeSoft

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Quattro napsal:
Ja s Nitrixom nemam zatial ziadne prakticke ani teoreticke skusenosti, ale funguje to na nejakom dusikovom principe asi? z toho nazvu Kamos vravel ze nejaky jeho kamos to bral, a ked prestal tak mu spľasla koza a vyzera teraz hrozne tak neviem...

tak to je blábol, mě to skvěle napumpovalo. Když to pak přestaneš brát, nejseš už tak nafouklej, to je samozžejmé, ale nějaký úbytky nebo svešený svaly .... vubec Asi nemá zrovna příkladnej jídelníček
Netro

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 10:25 pm    Předmět: Anabolic Halo Odpovědět s citátem

prosim Vás viete niečo o Anabolic Halo? čo na to hovorite? máte s tým skusenosti?

Dikyyyy
SnakeSoft

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2008 9:00 pm    Předmět: Re: Anabolic Halo Odpovědět s citátem

Netro napsal:
prosim Vás viete niečo o Anabolic Halo? čo na to hovorite? máte s tým skusenosti?

Dikyyyy

https://forum.ronnie.cz/anabolic-halo-t20681.html
Netro

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2008 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ludia pls mam celkom dobru stravu ne same maso ale s proteinmy to dam nječo cez 2 gramy bielkovin na kg hmotnosti za den:P mam 96 kg a 196 cm. davam aj sacharidy a mam ich okolo 5g na kg. už asi 3 mesiace nemožem pribrat davam momentalne už 4 tyžden kreatin od aminostaru cee ale nepomohlo davam každy den aj multivitamin s mineralmi potom rhodi force to je stimulant. Pred treningom si davam aminokyseliny. Čo by som mal skusit aby som pribral? Cvičim už skoro rok:P prosiiiiiiim
Dakujem
BUFU

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2008 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netro napsal:
ludia pls mam celkom dobru stravu ne same maso ale s proteinmy to dam nječo cez 2 gramy bielkovin na kg hmotnosti za den:P mam 96 kg a 196 cm. davam aj sacharidy a mam ich okolo 5g na kg. už asi 3 mesiace nemožem pribrat davam momentalne už 4 tyžden kreatin od aminostaru cee ale nepomohlo davam každy den aj multivitamin s mineralmi potom rhodi force to je stimulant. Pred treningom si davam aminokyseliny. Čo by som mal skusit aby som pribral? Cvičim už skoro rok:P prosiiiiiiim
Dakujem

žer víc
Netro

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2008 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Netro napsal:
Dakujem

žer víc

žerem 7 krat denne njekedy aj vjac
total-magor

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2008 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemůžu si pomoci, ale po x letech trenálu a zkoušení všeho možného (spíš nemožného) mi příjde že základ hmoty je jen jídlo, spousta rýže a ještě víc masa, a pokud už nemůžeš anebo máš před trenálém, tak proteiňák.

Jinak myslím, vyhozené prachy.
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: