|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bazzy

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 7:41 pm Předmět: |
|
|
mel sem weider krome toho ze stal jednou tolik jak ty "horsi" znacky tam nebyl zadnej rozdil
nemyslim si ze by nekomu pomohl CEE kdyz mu neslape monohydrat a taky si nemyslim ze je blbost to nebrat kdyz ti to neslape nekdo rika ze to bere na lepsi rege nebo k tomu aby ho to nutilo k tomu aby lip dbal na stravu kdyz uz bere kreac, nekdo aby ho bolela hlava a nemusel to delat se starou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st listopad 12, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | mel sem weider krome toho ze stal jednou tolik jak ty "horsi" znacky tam nebyl zadnej rozdil |
neni o moc drazssi nez ostatni..skoro vubec ne a je to ten nejcistsi kreac co se da koupit..od stejnyho vyrobce bere treba Smartlabs...pokud kreac tak jedine od stejneho vyrobce..ostatni jsou take dobre,ale ten nemeckej je na spici ledovce
Naposledy upravil Iron.Pumping dne st listopad 12, 2008 7:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st listopad 12, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:51 pm Předmět: Weider |
|
|
No je to OT, soráč, ale jak mi jede Wejdrův kreoš (prostě po 2 týdnech je tam +3-4kg min. a to vždy) tak stejné to mám s jejich Tribulusem, já fakt nevím, nejsem si jistý, ale házel jsem snad 20-25g tribulusu od Plutina a potom 10g od Wejdra a přišlo mi že minimálně můj ó všemocný má pořád chuť :))
Stejně bych chtěl zkusit Tribestan, ten pravý bulharský, proč to nikdo neprodává...
Ještě mám jako "novice" nějaká omezení, tak to šupnu k tomu tribulu.
Nevíte co znaméná když jsem měl u rozboru hormonů u testosteronu 24/27 kde 27je max? Je to denní produkce tst v mg/ den?
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 5:54 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Tak dnes jsem si koupil od PVL Mega Krea-K. Nema nekdo zkusenost? Je lepsi davkovat pred a po treniku a nebo rano a pred treninkem? Vyhovuje vam taky brat vse hned rano nalacno nebo to rozdelujete na rano a vecer?
|
hrst rano, hrst pred treninkem, hrst po treninku a hrst vecer
doufam ze sis koupil hodne baleni protoze tohle je tak na 2-3 dny
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 6:04 pm Předmět: |
|
|
kolik je toho v jedne tablete?
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 6:05 pm Předmět: |
|
|
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Kre-Alkalyn 850 mg
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 6:08 pm Předmět: |
|
|
5x0,8 = 4gramy kreatinu za den - to bude pecka teda
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 6:09 pm Předmět: |
|
|
Jenomže oni jdou na tom s popisem fikaně:
Popis:
Mega Krea K
Většina kreatinových výrobků však využívá inzulinové špičky a k jejímu dosažení potřebuje cukry. Tohle je důležitá informace pro ty, kteří chtějí dobrou kondici bez nabírání vody či tuku z cukrů. Kre-alkalyn je také jedinečným druhem kreatinu. Kre-alkalyn vzniká přidáním 2 vodíkových atomů ke kreatinu a vyrovnáním na pH 12. Přidání těchto dvou vodíkových vazeb má několik důsledků. Kre-alkalyn je rozpustný jak v tucích tak ve vodě. Proto lehce projde buněčnou membránou bez potřeby uvolnění inzulinu a bez srážení (ztrát). Tím se stává kreatin 10 krát účinnější, takže 1 gram kreatinu Kre-alkalyn se rovná 10 gramům kreatin monohydrátu. Další zajímavostí je, že nová chemická struktura se 2 dalšími vodíky způsobuje 100% stálost ve vodě. Takže na rozdíl od standardního monohydrátu, který s vodou (H2O) reaguje a oxiduje na kreatinin (je toxickým vedlejším produktem), lze tento jednoduše bez zdravotního rizika smíchat s vodou.
MĚL JSEM KREALKALYN JEDNOU A UŽ NIKDY. VĚTŠÍ BOLESTI HLAVY JSEM NEZAŽIL. EFEKT NULA. Zlatej monohydrát nebo cEE.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 6:18 pm Předmět: |
|
|
muzou na to jit jak chcou  1000000x ucinejsi jako monohydrat super turbo 4x4 narust ciste svalove hmoty do 2O vterin od polknuti tablety
ja nevim me prijdou tyhle baleni po 100 tabletach dost smesny, pri nasycovaci fazi u monohydratu se bere rekneme 20g denne, to ze je to 10x ucinejsi jak monohydrat je blbost aspon z mych skusenosti takze treba ja bych davkoval 25 tablet denne to je 25x0,85 = nejakych 21gramu kreatinu... 120 baleni deleno 25 rovna se 4,8 dnu
asi jsem idiot ale tohle je muj nazor plynouci z mych zkusenosti s temato suplementama, pokud nekomu slape 1gram krealkalynu jako 10g monohydratu - gratuluju
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
jednou jsem zkousel Kre-Alkalyn od Aminostar, ale od nich teda hovno :D CEE je asi fakt ten z nejlepsich. Ale to davkovani neni nikde no pic...e
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|