|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tyrael

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
Blizzard nici lidem zivot vic nez chlast :-) Nehrajete/Nezkousel jste nekdo Warhammer online ? Co sem cetl taky vyborne propracovany pvp. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CrazyLom

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
nový diablo a starcraft by vůbec neměly vycházet, protože mě okradou minimálně o pět litrů na aktualizaci pc. ve dvojce hraju zásadně adrenalinový hardcore, ale doufám, že trojak je vymaká - tj že třeba po smrti půjde podívat na poslední momenty, vybavení, statistiky atd..
a na s2 doufám, že vyjde nějakej mód ve stylu doty:-) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 3:55 pm Předmět: |
|
|
| total-magor napsal: | | Tomi88 napsal: | Aj fallout 3 je supeeeeeeeer |
Coože super? Kde je to staré dobré Fallout ...
Tohle je zmutovaný Oblivion, teda, ano, hrál jsem to asi 10minut a pak exit>>>
Kdyby tak ty kuny překopali Fallout třeba přes flash do web prohlížeče a hrálo by se to jako travian nebo spíš Red Dragon (kvůli těm tahům), prostě na web serveru aplikace, online multiplayer, grafiku Fallout 1 by flash zvádl v pohodě a dnešní kompy taky. |
No grafiku upraviť museli, každý musí ísť s dobou. Ja som tiež miloval Fallout 1 a 2 a na 3 som sa strašne tešil a zároveň bál, že to dojebú. Lenže sa im to fakt podarilo, atmosféra, hratelnosť, príbeh, všetko je super, čo je potvrdené aj hodnoteniami tejto hry, ktoré sa pohybujú od 95 do 100%
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | CrazyLom napsal: | nový diablo a starcraft by vůbec neměly vycházet, protože mě okradou minimálně o pět litrů na aktualizaci pc . ve dvojce hraju zásadně adrenalinový hardcore, ale doufám, že trojak je vymaká - tj že třeba po smrti půjde podívat na poslední momenty, vybavení, statistiky atd..
a na s2 doufám, že vyjde nějakej mód ve stylu doty:-) |
Tak nehraj ne | jooo, to se lehko rekne, je videt ze jsi nikdy neprozil par bezesnych dnu a noci zatuhlej u PC _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 4:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 6:37 pm Předmět: |
|
|
Jasne D2 ja mozem, sa tesim, ze barbar ostal aj v D3ke. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Wygh napsal: | | CrazyLom napsal: | nový diablo a starcraft by vůbec neměly vycházet, protože mě okradou minimálně o pět litrů na aktualizaci pc . ve dvojce hraju zásadně adrenalinový hardcore, ale doufám, že trojak je vymaká - tj že třeba po smrti půjde podívat na poslední momenty, vybavení, statistiky atd..
a na s2 doufám, že vyjde nějakej mód ve stylu doty:-) |
Tak nehraj ne | jooo, to se lehko rekne, je videt ze jsi nikdy neprozil par bezesnych dnu a noci zatuhlej u PC |
Hehe.. to víš, že zažil ... hrál sjem takhle Wow |
tak to sme dvaja,tato hra je velice nakazliva a ak sa do toho vzijes nema konca, prve tri mesiace som poznal len skolu a wofko,do 2-3 rana som hraval kazdy den a o 6 vstavat na bus do skoly ... ale som rad ze ma to omrzelo nachvilu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | tak to teda jo ... btw a co counter strike? |
tak to je smrt! dakedy som to kalil niekolko hodin denne, teraz tak raz do tyzdna, skoda, ze mi ukradli steama xD
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Tomi88 napsal: | | total-magor napsal: | | Tomi88 napsal: | Aj fallout 3 je supeeeeeeeer |
Coože super? Kde je to staré dobré Fallout ...
Tohle je zmutovaný Oblivion, teda, ano, hrál jsem to asi 10minut a pak exit>>>
Kdyby tak ty kuny překopali Fallout třeba přes flash do web prohlížeče a hrálo by se to jako travian nebo spíš Red Dragon (kvůli těm tahům), prostě na web serveru aplikace, online multiplayer, grafiku Fallout 1 by flash zvádl v pohodě a dnešní kompy taky. |
No grafiku upraviť museli, každý musí ísť s dobou. Ja som tiež miloval Fallout 1 a 2 a na 3 som sa strašne tešil a zároveň bál, že to dojebú. Lenže sa im to fakt podarilo, atmosféra, hratelnosť, príbeh, všetko je super, čo je potvrdené aj hodnoteniami tejto hry, ktoré sa pohybujú od 95 do 100% |
Tak já to o viku testnu :) stejnak se budu nudit. Fallout je Fallout a Blizzard byla jedna z mých nej firem na gamesy (jako Fallout 1, Diablo 1, Starcraft ... to nemělo ve své době chybu)
Jinak je jasné že se musí jít s dobou, ale mi fakt připadá že tahle "nová" grafika některým hrám spíš uškodila.
Není to jen o grafice, mohou implementovat nové funkce do her, umělou inteligenci, možnost hrát v single a potom s tím jít na online multiplayer, vymyslet nový žánr... tohle je pořád jen o lepší grafice+zvuky+interface k ovládání (ikdyž ovládání v češtině hlasem by bylo lepší :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|