KETOSA ráno - 0 podle zkušeností bude až zítra ráno
snídaně: 100g Vysočina
svačina: 90g Camembert 60%
oběd: 200g Haberská klobása
svačina po trenálu: 50g Herkules
večeře : 40g Herkules
před spaním 1 polévková lžíce oleje
TRENÁL
benč 5 x 5
přítahy kladky na prsa š.ú. 5 x 8
military press 5 x 6
výpady s JR 5 x 10+10
Celý trénál v posilovně trval 60 minut. Včera mě ráno začala bolet spodní záda. Bolest mi vystřelovala z kříže směrem k pánvi. Namazal jsem Dolgitem a bylo to v pohodě.
Dneska v posilce jsem zjistil, že mě záda bolí z leg-pressu . Takže jsem nahradil leg-press výpady s JR a udělal jsem dobře.
cejtim se skoro provinile že ti sem píšu log si vedě fakt moc pěkně ;) ale jaký nejel jsem nohy měl jsem svalovku to ani nezkoušej po pár serkách by to odešlo a vždycky je lepší dát si něco aspoň lehce než vůbec
Nebylo by nějaké aktuální foto ? Opravdu dobrá práce
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Foto bude. Ale až v půlce prosince (přijde ježíšek ). Já žádný velký progres nevidím. Pořád jsem jak prase
25KG To bych neřekl, že to je až tak málo ...
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
DEN 07 - 21.11.2008 100,6 kg - 0,3 kg
KETÓZA ráno - 1-2
snídaně: 125g Mozzarella
oběd: 200g Ostravská klobása
svačina 1: 70g Vysočina
svačina 2: 70g Vysočina
večeře : 70 g Vysočina
celkem za den 20g oleje
KETÓZA večer - 1 ale zejtra bude určitě za 3
Dnes mám volno. A tak si připravuju lyžičky
Byl jsem se podívat na sjezdovku co mám kousek od baráku a už se nastříkává sníh. Tak to si asi brzy aero hodím na sjezdovce
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru