navleky su super, nepridaju sice zhola nic (o to mi aj islo) ale drzia kolena pekne v teple :) a ano su neoprenove
inac este k tomu predklonu, ked som daval bandaze a opasok tak ma to proste neako podrzalo a mohol som drepovat s mensim predklonom, raw sa ta technika dost meni
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Presne timhle zpusobem jsem drepoval driv, ale diky bolestim zad jsem to musel zmenit. Mam ted mnohem naprimenejsi postoj. Takhle drepuju uz jen s paskem, to se tolik nebojim. Takze s tema Raw drepama to moc neprehanej:)
odkedy drtim brucho 3x do tyzdna mam chrbat v klidu
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
dnes kratsi trening, vecer musim pisat neake veci do skoly tak som sa nechcel dnes odrovnat... Inac vsetko fajn, bench gut, mrtvola super. Dnes mi ta mrtvola fakt isla a bolo to lahke. Cinku som skusal davat blizsie k holeniam, na co minule narazal Cizo a zda sa mi ze mi to sedi. Inac jak sa mi zmenila technika tak som si za posledny mesiac uplne oholil stehna tycou :).
Som rozhodnuty na 90% ze dam tyzden pauzu (asi uplnu, nielen benche) lebo potrebujem odbencovat este 4 tyzdne velkeho objemu a 2 tyzdne peaku a ta cecka sa nelepsi. Je to zatuhnute, divne, neboli, len to "citim", smerom dole som opatrny.. vlstne aj smerom hore a instinktivne viac zatazujem druhu stranu co neni gut. Zacinam si myslet ze tam mam asi zapal, takze ked ma niekto neaku rozumnu radu - sem s nou.
Mam kupenu ibuprofenovu mast (10%), skusim to mastit minimalne 3x za den + asi nahodim aj tablety (nemalo by sa to kombinovat, ale co mi ine zostava?)
do prdele aj s tym
som chory, od minulej soboty mam zapalene mandle, jem tak 1 pizzu denne a este tak tyzden aj chory asi budem. Krasa :)))
tak aspon neake videa
ako sa setupnut na mrtvolu
sexi eva, po kazdom kole zhodi cast oblecenia
ako spravne spotovat pri benchi
4. jednorucky bench
3x10r 20kg
5x15r 12kg
5. rozne cviky na kozy, ramena atd. pumpovacka.
ajajaj ajajaj cele zle! Ta koza je stale zla, najhorsie na tom je ze neviem co tomu je. Keby to je natiahnute tak uz to mam po takej pauze OK. Lenze stale smerom dole "citim" take malinke pichanie v nej. Kludne by som s tym mohol odcvicit pracovne serie akurat viem ze zas by sa mi to dostalo do takeho stadia ake to bolo 2 tyzne dozadu - cize by to bolo uplne zle. Zacnem to asi pravidelne pumpovat a prekrvovat, nic ine ma nenapada.
Inac drep v pohode, mrtvola nic moc ale aj tak spoko no. Vaha 106,4. Tzn. ze som schudol skoro 4 kila za 2 tyzne : (.
1. bench
10x20kg
10x50kg
10x70kg
10x70kg
10x80kg
10x90kg
5x100kg (prso ok, takze som rad ale najblizsi mesiac asi bench nepojdem... len som si to chcel dnes testnut)
2. tlaky na sikmej - jednorucky
5x10r 20kg (pomaly dole, pauza, pomaly hore, ruky sa mi neskutocne klepali)
3. rozpazky
len pokus
4. pullover
5x6r 20kg (totalne ma to vycerpalo, citil som ako mam stuhnuty cely chrbat a som sa bal ze mi tam nieco jebne :) )
5. drep
10x20kg
8x60kg
7x90kg
7x120kg
3x150kg (gut, nechcel som ist vacsi objem lebo by som zas tyzden nevedel chodit, srat na to teraz)
6. plank
len tusim 2x a mal som dost, maximalne tak 15 sekund :)
cas: hodina aj kusok
isiel som domov a klepal som sa jak na Salbe, CNS ma radost :). Zajtra si dam neaky chrbat a este nieco. Uvidim co povedia zajtra kozy, chcem vyskusat neake cviky na kozy na lopte. Teda, chcel som uz dnes ale nebola tam. Ciel najblizsieho mesiaca bude zrehabilitovat si tu cecku a dostat sa celkovo do neakej rozumenj kondicky. Aj tak minimalne do leta nebudem mat asi cas tahat neake sialene vahy, budem sa skor snazit drzat si standartnu vykonnost + vyskusat neake nove veci co sa treningu tyka.
Z minuleho makrocyklu som si zobral ponaucenie, ze netreba podcenovat deload. Aj ked si clovek mysli ze je OK, tak treba kazde 3-4 tyzne dat pauzu. A nezabudat na rehab.
No tak riadny respekt pred Zuzou. Ma aj nejake sutazne ambicie, alebo ju to len tak bavi ? Cvicila uz predtym pod nejakym dozorom alebo si ju takto "vycvicil" len ty?
sutazne ambicie sice ma, ale este nesutazila. Ked uz pojde sutazit tak nech neni posledna. Predtym nerobila ziaden sport, dostal som ju k tomu ja... cize aj co sa tyka treningu atd. som plne zodpovedny.
4. tlaky jednoruciek na fitlopte
20x10kg
5x15r 20kg
hehe srandovne to je, ked som uplne dole tak ma to odrazi, nieco jak jednorucky v bench triku :)))
No, dva tyzne dozadu ma po prvom treningu rozbila choroba, takze antibiotka a dalsie 2kila dole... konecna vaha po uz ani neviem ako dlhej pauze je 103.5kg.... dostu hruza. Ale gut je ze isiel dole aj tuk, na opasku to spravilo 2 dierky :). Vaha ma aj tak moc netrapi, ako sa poznam, tak za mesiac tam bude neakych 108-9.
Momenalny problem: prsny sval, neidentifikovane zranenie (ale odhadnute ako zapal). Momentalne to vypada celkom dobre, sice to necitim, ale aj tak budem usilovne robit rehabko. Do toho davam Phlogenzym aby sa mi to fixlo.
1. mrtvola (zamok)
8x115kg
10x115kg
5x145kg
3x165kg
gut gut, technika fajn, zacnem tahat co najviac zamkom
2. celny drep
10x60kg
8x80kg
8x100kg
celkom prekvapenie, islo to dost v pohode na to ze som nedrepoval 2 mesiace, hlavne problem s kyslikom
3. tlaky jednoruciek v sede
10x18kg
8x24kg
8x24kg
8x24kg
ten vrsok je oslabnuty viac ako spodok, no ale co sa da robit... je to len otazka casu
4. rehab prsneho svalstva - tlaky jednoruciek na lopte
20x10kg
10x24kg
10x24kg
10x24kg
10x24kg
10x24kg
ten cvik sa mi zacina strasne pacit, kto to neskusal tak nech ide do toho. Inac strasna pumpa, skoro ma roztrhlo.
este pomedzi tie tlaky som skusal pullover na tej lopte, ale moc mi to nesedelo, musim to neako vymaknut
dnes taka rychlovka, tusim 50 minut to len trvalo. Spal som len asi 2 hodiny dnes tak to nebolo idealne ale co uz. Od buduceho tyzdna skusim trosku pridat a hlavne ist 3x cvicit. Od pondelka som uz pribral 1 kg, cize 104.5kg momentalne, este 5 kilo a mam to spat :).
Inac prso som necitil vobec a ani po treningu necitim, takze sa zda ze je to na spravnej ceste. Len to neunahlit.
3. ramena - jednorucky v sede
5x18kg
5x26kg
5x32kg
4. pritahy jednorucky
5x5 32kg
5. tlaky jednoruciek na fitlopte
20x9kg
15x26kg
15x26kg
15x26kg
15x26kg
6. pullover + rozpazky na fitlopte
10kg
7. plank + crunch
dnes to uz bolo trosku objemnejsie, ale citil som sa fajn tak preco nie. Drep celkom gut, skusim robit taketo striedacky 10rep/1rep. Uvidim kam sa dostanem. Ale som celkom prekvapeny aku mam celkom znesitelnu formu na tom drepe, musel som mat po tom sheikovi brutalne natrenovane... no nic.
Fitlopta-benche fajn, zas som pridal trosku vahu ale easy stale. Pri rozpazkach v maximalnom natiahnuti citim trosku lavu stranu - asi upon, inac v pohode.
vaha zas trochu stupla: 105kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru