V pátek 255kg mrtvola, nylon opasek + trhačky . Jel jsem to na 15 let staré totálně ohoblované ose, to se prostě bez trhaček nedalo Plán je 260kg do konce roku, ale bylo to totálně na krev, tak nevím nevím, asi to bude chtít pozvedat častěji jak 1x týdně.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
celni drep 1x170 (jsem zklamany, cekal jsem vic, 180 uz jsem dole vyklopil )
bench s jednoruckama 5x55, 2x60
na soucasnou vahu jsou to vsechno moje osobaky (98kg)
nejaky video:
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Drep solidni , a ty tlaky maj peknou hloubku co mas za bandy?
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
bandy jsou modry titany, elastaky jsou neopreny od rehbandu, muzu vrele doporucit, opravdu vynikajici vec
nicmene tu mam jeden vykon ktery je z katgorie "freak" :)
sparing (mysH) a jeho celni drep 1x180 bez bandazi:
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
wygh: bohuzel nedavno jsem byl tyden nachcipanej, parkrat jsem se behem dne nestihl prejidat a hned jsou 3 kila dole... je to tak na mesic nez to zase naberu zpatky, na sile se to odrazilo jen u nekterych cviku (jak byva pravidlem)
cizo: tech 170 se zdalo dost lehkych, 180 ti vylozene vypadlo? , z toho videa vypada, ze na to urcite silove mas...
Jinak na 98kg jsou to uzasny vykony...
Jo, a hlavně se koukni na mainweb, hledají tam muže pro focení, byla by tě s touhle formou věčná škoda . Pak tam taky hledaj zedníky a hráče am.fotbalu, ale na to budeš asi moc levej ....
A ne že tu nějaká práskačská kurva upozorní moderátora ...
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru