|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: so prosinec 06, 2008 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: | cizo: tech 170 se zdalo dost lehkych, 180 ti vylozene vypadlo? , z toho videa vypada, ze na to urcite silove mas...
Jinak na 98kg jsou to uzasny vykony... |
To jsem si taky říkal, že to musel nějak technicky dokonit, protože ten pokus na videu absolutně v pohodě, dynamicky a lehce. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: so prosinec 06, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
ono to mate, tech 170 zrovna lehkych nebylo i kdyz to tak treba na videu vypada... 180 jsem sel dolu a mozna na to i sila byla ale holt zbytek tela rekl ne a najednou jsem to proste hodil do stojanu, proste nebyla vule to zvednout :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 10:14 pm Předmět: |
|
|
Cizo pěkně jsi se do toho obul. Vypadá to, že příští rok budeš na soutěžích atakovat čelní místa. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 10:27 pm Předmět: |
|
|
170 jak hovno Cízo... 180 das zitra no  , libi se mi u tech jednorucek jak mas zmaklou techniku ikdyz jedes s tak velkou vahou na tak malo opakovani...ja bych se tam trepal jak ovar
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 10:40 pm Předmět: |
|
|
Dobrá práce Cizo.Čelní dřep je animal a jednoručky taky super.Zlepšil se ti i bench nebo si jen jednoručkový monstrumentál? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 2:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Konecne "magickych" 100kg na benchi |
Gratuluju
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
Cizo,jak to ze tak malo ten benc s JC? Tu si borci o 30-40 kg lahsi hadzu s 40-45 kg jendoruckami jak nic _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
psat a delat je rozdil ;) vyjimky jsou, ale rozhodne jich neni plna Blava ..
|
|
| nahoru |
|
 |
starik
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 9:18 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem viděl borce dělat shyby širokým úchopem a střílel tam jeden za druhým. A přitom vypadal, že bych neměl kýchat jeho směrem, mohlo by ho ten náraz vzduchu odnést.
Je tedy fakt, že to bylo zvláštní styl plavání prsou ve visu na hrazdě, držel se asi na šířku uší (středních lopuchů), a nahoru dolů skákal asi 15cm za pomocí žabích škubání nohou.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 9:28 pm Předmět: |
|
|
a o tom mluvim .. taky vidim "borce" jak davaj bezne 40tky .. akorat ze sotva ve 40% rozsahu, kdyby to dal nahodou o 1cm niz, tak mu to urve ramena .. vaha neni vsechno a tim bych to uzavrel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|