|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
total-magor

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 3:12 pm Předmět: . |
|
|
Tak já sleduji jen váhu, cvičím jak ehm, magor :))) jím a tak a váha stejná.
Nasadím kreoš a do 2 týdnů mi naskočí 3-4kg a za měsíc i 4-6kg což jsem si někdy někdy řikal, že jsem byl debil a mohl šetřit na placebo suplementech...
Ale je fakt možné že na někoho jo a na někoho ne.
Já myslím že protein, kasein, malta, kreoš, víc ke štěstí ze suplemntů nepotřebuji.
Teď řeším tribulus, vždy jsem si ríkal OK, ale teď nevím no :) Jako nadrženost nemusí znamenat velké zvýšení tvorby tst že.... na nadrženost stačí málo ....
Ani kofeinovkám moc neholduju, protože vemu 200mg a nic, dám 2 turky a peklo, prý je v kávě ještě něco co v těch tbl. není. _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lamerr
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 3:52 pm Předmět: |
|
|
Zdravim , mam tento kreatin AONE Creatine CRE CLEAN v navode mam napisane ze mam davat 3g pred treningom staci tak alebo mam dat ine davkovanie ? ... a este som sa chcel spytat nerozumiem tejto vete "Pre podporu rastu svalovej hmoty je treba kreatín užívať po dobu cca 30 dní v množstve 100 mg na 1 kg telesnej váhy" to ako myslia tak ze ked mam 85kg vahu ,tak mam ten kreatin zmiesat vo 8500 mg vode ? a este tejto vete nechapem "Po tejto dobe stačí udržiavacia dávka"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 4:01 pm Předmět: |
|
|
Ak nechapes,tieto zakladne veci,mal by si s tym kreatinom pockat,lebo ti bude na hovno  Ale v skratke - pri monohydrate ides nasycovaciu fazu (asi tyzden),a neskor udrziavaciu,ked uz len udrziavas konstantnu hladinu v tele.Ak chces vazit 8500mg vody,nech sa paci,ale je to myslene na ten kreatin - cize 8.5g ale kludne daj aj ovela viac _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 12:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 9:29 am Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Tak, a CEE to isté. |
Děkuji Vám mistře
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazant12
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
nevadi ked rozmixujem kreatin v citronovej stave?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
Ja myslím, že by to vadiť nemalo. Ale hneď potom to vypi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazant12
|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 10:59 pm Předmět: |
|
|
ale stve ma, ze ten kretin nie je uplne rozpustny vo vode, musim to vzdy vypit na 4krat
|
|
| nahoru |
|
 |
Netro
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 12:03 am Předmět: |
|
|
jedna otazka mam kreatin monohydrat bol rok otvoreny akože len ten papier čo je pod vrchnakom tam nebol ale vrchnak bol normalne zavrety. A expiracia je až v roku 2009 v septembri. Je to ešte v pohode? nevadi ked bol už vlastne ten papierovy obal preč? Lebo som si ho dal dneska rano s proteinom a saharidmi a no njak mi bolo zle od žaludka tak neviem a je to od firmy ATP Nutrition
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 12:04 am Předmět: |
|
|
Pokiaľ sa z toho nepose****, tak v poho. Ale je otázka aká bude účinnosť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Keregi

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 7:57 pm Předmět: |
|
|
zdravim začinám brat kreatin od noviho roku a chcu se zeptat jeslti mám před tréningem dat proteinák a po tréningu s kreatinem nebo jestli mám brat jenom kreatin před a po sám s džusem ?? děkuji za odpověd _________________ Máš nějakou slabinu? tak ji využij jako svou výhodu
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
kolik ti je, že už chceš brát kreatin ? Já bych dal protein hned po tréninku a kreatin před, ale podle toho jak s tím šetříš, klidně dávej před aji potom.. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Keregi

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 8:18 pm Předmět: |
|
|
| peacer napsal: | | kolik ti je, že už chceš brát kreatin ? Já bych dal protein hned po tréninku a kreatin před, ale podle toho jak s tím šetříš, klidně dávej před aji potom.. |
no za dva měsice my bude 18 a šetřit tim nastoprocent nechcu _________________ Máš nějakou slabinu? tak ji využij jako svou výhodu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 12:14 am Předmět: |
|
|
Po tréningu poroteín, kreatín a maltu spolu. Kreatín aj potom v priebehu dňa podľa dávkovania. Monohydrát najlepšie po jedle.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|