Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rahorus

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2008 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V rondu je vstup za 49kč, strojů je tam dost, ale já si vystačím hlavně se železem=). Ze stropu už nekape. Nevím, co máte proti Karlovi, je to férovej chlap, rozhodně mi nepřijde férový takhle někoho pomlouvat na netu. A pes bývá v kleci, do posilovny nechodí, navíc ho mají všichni rádi a dávají mu piškoty:D
Bara napsal:
MOOG napsal:
useyourhead napsal:
Douglas napsal:
kouba the man napsal:
jaké je v tom rondu vybavení, značka, a kolik chcou za jeden vstup případně? dík za odpověď

Nedokazu odpovedet ani na jednu otazku, ale dovolim si predpovedet, ze se ti tam bude libit, jestli je tam obdobna situace jako pred cca 8 lety. Ja, nemit to tak daleko, bych chodil jen tam. Je to tam trosku svojske, ale treba zase moc fitnessaku tam nepotkas. Majitel mi prisel hodne v pohode, zeleza urcite dost, obcas tam v sezone kaplo ze strechy - je to hold pod ledem, ale treba to je dneska jine.

posilovna u starého kokota... tam se ti určitě nebude líbit. majitel není vůbec v pohodě. možná kolem tebe bude běhat jeho čokl /nějaký bojový plemeno/ když budeš cvičit bench a možná na tebe taky skočí...

Jj, pravdu dis, majitel Karel Friedjung, jeho fifi Marketa a jeji bulterier. Tri velke minusy, ktere te odradi od navstevy...

Můj ty bože Karel se té Maky ještě nezbavil? Tak to je zajímavý.Před dvanácti lety to byla docela pěkná holka,ale IQ někde daleko v mínusu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Douglas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba?
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
YUD

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba?

Která to je? Hoď odkaz na mapě, mám pocit, že bych to měl znát, ale nějak si nemůžu vybavit. na kounicové je posiloven jak máku
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 6:03 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Byl ted nekdo posledni dobou v BobyCentru ???
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Douglas napsal:

Která to je? Hoď odkaz na mapě, mám pocit, že bych to měl znát, ale nějak si nemůžu vybavit. na kounicové je posiloven jak máku

neni to takova ta "HC" na rohu jak tam je ta zakladka nebo co to je? Jak tam vzdycky vecer stoji lehke zeny z Moulinu..
Douglas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Douglas napsal:

Je to priblizne tady: http://www.mapy.cz/#x=138117232@y=132864320@z=16@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=brno%20kounicova%2050@sss=1@ssp=138120164_132834493_138138692_132849693
Nedavno jsem kolem toho sel na obed a nejak se nemuzu dopatrat informaci.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Douglas napsal:

Odkaz na netu neni, aspon sem teda nenasel
Douglas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
YUD napsal:
Douglas napsal:

neni to takova ta "HC" na rohu jak tam je ta zakladka nebo co to je? Jak tam vzdycky vecer stoji lehke zeny z Moulinu..

Ne, to je vic jakoby z mesta, zastavka nejblizsi Klusackova, pred tim pres cestu je takova multifunkcni budova - Billa, lekarna, bankomat, pravnik... Je to snad v budove nejakych koleji, ale nevim jestli je to jeste ta Druzba, nebo uz ne...
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj uz to vidim jakoby po kolejich smer k Dobraku vubec sem nevedel ze tam neco je
Douglas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
jj uz to vidim jakoby po kolejich smer k Dobraku vubec sem nevedel ze tam neco je

No ja taky ne a to tama jezdim denne do prace a smiruju tam ty mlade, blondate fasistky v uniformach s minisuknema jak rano chodi z kasaren do buzer palace na Kounicove do prace chranit vlast.... Az sem jednou hledal, kde se dobre (a levne) najim a narazim na toto, mam to kousek z prace, tak bych to tam rad omrknul, ovsem bez referenci z webu se mi tam pude tezce.
Michael Müller

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 7:41 pm    Předmět: Posilovny v Brně. Odpovědět s citátem

Nevíte někdo,prosím, jakou úroven a jak to v souč. době vypadá v posilovně Libora Minaříka na Staré Osadě?
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

byl sem tam v lete, nepopsany jednorucky s dlouhejma madlama ktery se protaci, bench posvarovanej snad z lesenarkejch trubek, kladky atd ve strasnym stavu, pred 20 lety to tam bylo dobry ted ne
Michael Müller

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, děkuji, já tam chodil od r. 88-98 pravidelně, tak jsem jenom chtěl vědět, jak to vypadá, jestli se tam mám stavit a zavzpomínat, ale radši to nebudu riskovat, děkuji.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zítra se dozvím,jestli dostanu dovolenou (a mohl bych přiject)..ale radši si nedělám naděje...takže zítra večer napíšu,jestli dorazím,nebo ne.
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2008 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
zítra se dozvím,jestli dostanu dovolenou (a mohl bych přiject)..ale radši si nedělám naděje...takže zítra večer napíšu,jestli dorazím,nebo ne.

jestli ne tak dostanes po čuni

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: