|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rahorus
|
Zaslal: so prosinec 13, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
V rondu je vstup za 49kč, strojů je tam dost, ale já si vystačím hlavně se železem=). Ze stropu už nekape. Nevím, co máte proti Karlovi, je to férovej chlap, rozhodně mi nepřijde férový takhle někoho pomlouvat na netu. A pes bývá v kleci, do posilovny nechodí, navíc ho mají všichni rádi a dávají mu piškoty:D
| Bara napsal: | | MOOG napsal: | | useyourhead napsal: | | Douglas napsal: | | kouba the man napsal: | | jaké je v tom rondu vybavení, značka, a kolik chcou za jeden vstup případně? dík za odpověď |
Nedokazu odpovedet ani na jednu otazku, ale dovolim si predpovedet, ze se ti tam bude libit, jestli je tam obdobna situace jako pred cca 8 lety. Ja, nemit to tak daleko, bych chodil jen tam. Je to tam trosku svojske, ale treba zase moc fitnessaku tam nepotkas. Majitel mi prisel hodne v pohode, zeleza urcite dost, obcas tam v sezone kaplo ze strechy - je to hold pod ledem, ale treba to je dneska jine. |
posilovna u starého kokota... tam se ti určitě nebude líbit. majitel není vůbec v pohodě. možná kolem tebe bude běhat jeho čokl /nějaký bojový plemeno/ když budeš cvičit bench a možná na tebe taky skočí... |
Jj, pravdu dis, majitel Karel Friedjung, jeho fifi Marketa a jeji bulterier. Tri velke minusy, ktere te odradi od navstevy... |
Můj ty bože Karel se té Maky ještě nezbavil? Tak to je zajímavý.Před dvanácti lety to byla docela pěkná holka,ale IQ někde daleko v mínusu. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 5:55 pm Předmět: |
|
|
Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba? _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba? |
Která to je? Hoď odkaz na mapě, mám pocit, že bych to měl znát, ale nějak si nemůžu vybavit. na kounicové je posiloven jak máku
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 6:03 pm Předmět: ... |
|
|
Byl ted nekdo posledni dobou v BobyCentru ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 6:11 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Douglas napsal: | | Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba? |
Která to je? Hoď odkaz na mapě, mám pocit, že bych to měl znát, ale nějak si nemůžu vybavit. na kounicové je posiloven jak máku |
neni to takova ta "HC" na rohu jak tam je ta zakladka nebo co to je? Jak tam vzdycky vecer stoji lehke zeny z Moulinu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Douglas napsal: | | Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba? |
Která to je? Hoď odkaz na mapě, mám pocit, že bych to měl znát, ale nějak si nemůžu vybavit. na kounicové je posiloven jak máku |
Odkaz na netu neni, aspon sem teda nenasel
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | YUD napsal: | | Douglas napsal: | | Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba? |
neni to takova ta "HC" na rohu jak tam je ta zakladka nebo co to je? Jak tam vzdycky vecer stoji lehke zeny z Moulinu.. |
Ne, to je vic jakoby z mesta, zastavka nejblizsi Klusackova, pred tim pres cestu je takova multifunkcni budova - Billa, lekarna, bankomat, pravnik... Je to snad v budove nejakych koleji, ale nevim jestli je to jeste ta Druzba, nebo uz ne... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
jj uz to vidim jakoby po kolejich smer k Dobraku vubec sem nevedel ze tam neco je
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 7:41 pm Předmět: Posilovny v Brně. |
|
|
Nevíte někdo,prosím, jakou úroven a jak to v souč. době vypadá v posilovně Libora Minaříka na Staré Osadě? _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
byl sem tam v lete, nepopsany jednorucky s dlouhejma madlama ktery se protaci, bench posvarovanej snad z lesenarkejch trubek, kladky atd ve strasnym stavu, pred 20 lety to tam bylo dobry ted ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ano, děkuji, já tam chodil od r. 88-98 pravidelně, tak jsem jenom chtěl vědět, jak to vypadá, jestli se tam mám stavit a zavzpomínat, ale radši to nebudu riskovat, děkuji. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
zítra se dozvím,jestli dostanu dovolenou (a mohl bych přiject)..ale radši si nedělám naděje...takže zítra večer napíšu,jestli dorazím,nebo ne. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | zítra se dozvím,jestli dostanu dovolenou (a mohl bych přiject)..ale radši si nedělám naděje...takže zítra večer napíšu,jestli dorazím,nebo ne. |
jestli ne tak dostanes po čuni
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|