nenapisal som ze od neho udzobavas, ale ze odvtedy co viem ze si pod jeho kridlom tak si isiel hore. Co a ako tam s tebou robi netusim.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
jo našel jsem to hele máš recht taky je to pěkně zkurvený akorát já stojím víc nigga, teda westside. příště zkusím ty dvě jednoručký ale postoj si westside nedovedu představit, to už je zapotřebí dělat s gay úzkým postojem že? jo a teda vyrovnal jsem tvůj osobák dnes ale jen na jednu ruku:-)
ja myslim ze chyba je do toho moc drepovat... tohle mi pripada mnoohem lepsi:
Asi tak, pod činku si také nedřepuji, když jsem k tomu výskoku přidal ještě rozhození nohou je to o něčem jiném (i u klasického snatche) ... každopádně jsem ještě neměl možnost vyzkoušet si tu 60 jednoručku
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
jo našel jsem to hele máš recht taky je to pěkně zkurvený akorát já stojím víc nigga, teda westside. příště zkusím ty dvě jednoručký ale postoj si westside nedovedu představit, to už je zapotřebí dělat s gay úzkým postojem že? jo a teda vyrovnal jsem tvůj osobák dnes ale jen na jednu ruku:-)
ja myslim ze chyba je do toho moc drepovat... tohle mi pripada mnoohem lepsi:
Asi tak, pod činku si také nedřepuji, když jsem k tomu výskoku přidal ještě rozhození nohou je to o něčem jiném (i u klasického snatche) ... každopádně jsem ještě neměl možnost vyzkoušet si tu 60 jednoručku
Páni mě zase při všech cvičebních instruktážích zakazovali skákat při trhu, o nadhozu je to ok... Ale při trhu jsem neustále musel pilovat "trhovej dřep".. (příjde mi pochopitelnější skákat u trhu, ale odnaučil jsem se to)
tady je ale rozdil... Pri trhu klasickem si drepnes uplne a s cinkou nad hlavou si stoupnes. Jenze tady prakticky vsichni nedrepuji skoro vubec, jen trochu pokrci kolena, u me je jeste nejspis chyba ze cinku trochu dotlacim, tedy ze ji nemrdnu nahoru primo do napnute ruky, ale premisteni s vytlakem to taky nastesti neni... Proste takovej zmrd. Zitra zkusim natocit vsechny mozny varianty a treba budem chytrejsi...
tady je ale rozdil... Pri trhu klasickem si drepnes uplne a s cinkou nad hlavou si stoupnes. Jenze tady prakticky vsichni nedrepuji skoro vubec, jen trochu pokrci kolena, u me je jeste nejspis chyba ze cinku trochu dotlacim, tedy ze ji nemrdnu nahoru primo do napnute ruky, ale premisteni s vytlakem to taky nastesti neni... Proste takovej zmrd. Zitra zkusim natocit vsechny mozny varianty a treba budem chytrejsi...
tak nějak, nicméně jsem koukal na pár videí a je tam jasně vidět ten výskok, domnívám se, že optimální trh pro člověka, který se nechystá na soutěž ve weightliftingu by mohl vypadat takhle
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
jinak, to rozskoceni jak tam nekde bylo, to je dobry kdyz clovek nechce jit moc do drepu a cinka mu jde nizko. Ale jak vyskoci, ubere to na rychlosti se kterou jde dolu pod cinku, takze lepsi je nevyskocit, jen udelat vypon na spicky, vytahnout a jit pod to.
Atleti to vetsinou teda taky delaji do polodrepu, tam jde vic o tu dynamiku a skubnuti na konci.
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru