Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nenapisal som ze od neho udzobavas, ale ze odvtedy co viem ze si pod jeho kridlom tak si isiel hore. Co a ako tam s tebou robi netusim.
keba

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
nenapisal som ze od neho udzobavas, ale ze odvtedy co viem ze si pod jeho kridlom tak si isiel hore. Co a ako tam s tebou robi netusim.

Právě, že nic.Jak řikam netrénuje mě.Jen díky němu můžu trénovat disciplíny a to jepodle mě klíč k velký mrtvole.
ursus.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

adam128 napsal:
Qwake napsal:
gameboy2 napsal:
Dobrý výkon

Nemáš ty něco jako ban ?

to sa ti len sniva, on nieje skutocny

vola sa to dynamicka ip
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ursus.

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
g_dgrim napsal:

Právě, že nic.Jak řikam netrénuje mě.Jen díky němu můžu trénovat disciplíny a to jepodle mě klíč k velký mrtvole.

ake discipliny konkretne? rozvin to trosku :)
Adno

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ursus. napsal:

Sice niesom Keba, ale aspon co som cital od viacerych ludi, tak napriklad taky tire flip vraj vie poriadne pomoct na mrtvom tahu...

Inac, fakt neskutocny vykon Keba
Wygh

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
kouba the man napsal:

jo našel jsem to hele máš recht taky je to pěkně zkurvený akorát já stojím víc nigga, teda westside. příště zkusím ty dvě jednoručký ale postoj si westside nedovedu představit, to už je zapotřebí dělat s gay úzkým postojem že? jo a teda vyrovnal jsem tvůj osobák dnes ale jen na jednu ruku:-)
ja myslim ze chyba je do toho moc drepovat... tohle mi pripada mnoohem lepsi:

Asi tak, pod činku si také nedřepuji, když jsem k tomu výskoku přidal ještě rozhození nohou je to o něčem jiném (i u klasického snatche) ... každopádně jsem ještě neměl možnost vyzkoušet si tu 60 jednoručku

Jesse Marunde
Koroze

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
CIZOPASNIK napsal:
kouba the man napsal:

jo našel jsem to hele máš recht taky je to pěkně zkurvený akorát já stojím víc nigga, teda westside. příště zkusím ty dvě jednoručký ale postoj si westside nedovedu představit, to už je zapotřebí dělat s gay úzkým postojem že? jo a teda vyrovnal jsem tvůj osobák dnes ale jen na jednu ruku:-)
ja myslim ze chyba je do toho moc drepovat... tohle mi pripada mnoohem lepsi:

Asi tak, pod činku si také nedřepuji, když jsem k tomu výskoku přidal ještě rozhození nohou je to o něčem jiném (i u klasického snatche) ... každopádně jsem ještě neměl možnost vyzkoušet si tu 60 jednoručku

Páni mě zase při všech cvičebních instruktážích zakazovali skákat při trhu, o nadhozu je to ok... Ale při trhu jsem neustále musel pilovat "trhovej dřep".. (příjde mi pochopitelnější skákat u trhu, ale odnaučil jsem se to)
kouba the man

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je ale rozdil... Pri trhu klasickem si drepnes uplne a s cinkou nad hlavou si stoupnes. Jenze tady prakticky vsichni nedrepuji skoro vubec, jen trochu pokrci kolena, u me je jeste nejspis chyba ze cinku trochu dotlacim, tedy ze ji nemrdnu nahoru primo do napnute ruky, ale premisteni s vytlakem to taky nastesti neni... Proste takovej zmrd. Zitra zkusim natocit vsechny mozny varianty a treba budem chytrejsi...
DrLift

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc peknej vykon na tvuj vek Keba !!!

Sice technika zaplakala, ale to se u takovyhle dorazu stava.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Wygh

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba the man napsal:
tady je ale rozdil... Pri trhu klasickem si drepnes uplne a s cinkou nad hlavou si stoupnes. Jenze tady prakticky vsichni nedrepuji skoro vubec, jen trochu pokrci kolena, u me je jeste nejspis chyba ze cinku trochu dotlacim, tedy ze ji nemrdnu nahoru primo do napnute ruky, ale premisteni s vytlakem to taky nastesti neni... Proste takovej zmrd. Zitra zkusim natocit vsechny mozny varianty a treba budem chytrejsi...

tak nějak, nicméně jsem koukal na pár videí a je tam jasně vidět ten výskok, domnívám se, že optimální trh pro člověka, který se nechystá na soutěž ve weightliftingu by mohl vypadat takhle

Jesse Marunde
WildOrchid

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

140 do polo? teda, hezky..

jinak, to rozskoceni jak tam nekde bylo, to je dobry kdyz clovek nechce jit moc do drepu a cinka mu jde nizko. Ale jak vyskoci, ubere to na rychlosti se kterou jde dolu pod cinku, takze lepsi je nevyskocit, jen udelat vypon na spicky, vytahnout a jit pod to.
Atleti to vetsinou teda taky delaji do polodrepu, tam jde vic o tu dynamiku a skubnuti na konci.
keba

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ursus. napsal:
keba napsal:
g_dgrim napsal:

Nejvíc jednoznačně tyre flip (převracení pneu) pak kufry, schody síly, super jařmo, koule trošku, úchop taky přidává nějaký kg aspoň u mě.

Drlift: díky od tebe je to už vážně pocta.Těch 250 bylo na hraně tudíž bylo jasný jak těch 260 technicky povedu
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samej OT tady omfg .Dneska drepy 160x5krat (jak howno) , kolena mi krupaly , jako kdyz se dela popkorn v mikrovlnce
venca.v

PříspěvekZaslal: st prosinec 24, 2008 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska sem poprvi v zivote udelal shyb jednou rukou , a udelal bych mozna dva
Seva98

PříspěvekZaslal: st prosinec 24, 2008 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Tak dneska sem poprvi v zivote udelal shyb jednou rukou , a udelal bych mozna dva

Bez toho aby sis tu ruku, kterou visis prichytil druhou ?

https://www.zonetraininglog.com

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: