|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ChickenEater

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 10:16 am Předmět: |
|
|
no, ledacos by se dalo vylepsit, je to o prioritach : ) _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cratach

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 2:02 pm Předmět: |
|
|
He he to je ale po dlouhy dobe zase peknej log  Nechces este dodavat prubezne naky fotky, treba jak si po 9 pivech davas parek v noci, to by tomu dodaly ty spravny grady  Sam na pivko obcas zajdu, ale klobouk dolu, takhle bych o tom log psat nedokazal _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 6:58 am Předmět: |
|
|
Tak se po včerejším tréningovým volnu zase hlásim o slovo.. Vim, že bych ty kalby měl kapku omezit, ale dnes (2 dny před Vánocema) jsem dostal padáka, takže jsem se na to včera v hospodě řádně připravil..  . Teď jsem asi ještě vožralej a zhulenej, jako kráva. Vůbec si nepamatuju kolik sem toho včera vypil, ale asi to bylo velký  . Jinak k snídani jsem měl misku ovesných vloček a kafčo. Teď jsem přišel z tý práce a zchroupal jsem ještě jablíčko  . Asi máte pravdu, měl bych se fakt dát krapátko dohromady, protože sám cejtim, že 10-15 kousků denně mi fakt docela docela bere sílu nejen do posilovny. A pak je tu ještě estetická, zdravotní a sociální stránka věci.. Dnes bych chtěl zajít na klasickej tréning a pak ještě na box. Zaplať pánbůh tam dnes nebude trenér, takže si dam tréning ze starý školy. Ne, že by to byl špatnej trenér, ale musim se vrátit k základům, abych mohl něco pořádně dělat. No, nic _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 7:07 am Předmět: |
|
|
Omg
Kecas tady o tom uz 2 stranky a stejne se zase vecer pujdes zborit do knajpy. Tenhle log vubec nema smysl si tu psat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 7:29 am Předmět: |
|
|
To tě pysk. Rád bych viděl tvůj trénink den poté, co se tak ožereš. To musí být kvalita. Nezvracíš taky někdy? Já dát dřepy po té tvé akci, tak to dobře teda nedopadne.
P.S.: vlastně já zapomněl, ty dřepy neděláš _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 10:09 am Předmět: |
|
|
teda nechci mu křivdit, ale neni možný že si z vás jenom dělá prdel? :D jako takovej boj proti těm vymakancum co neznaj nic jinýho než činky a znaj na spaměť nutriční hodnoty všech potravin? Víte jak to mylsim :D pač tohle to opravdu nejni normální
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 10:28 am Předmět: |
|
|
TEn ještě začne přispívak do "Naše,vaše osobáky" kolik dal kousků
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 11:37 am Předmět: |
|
|
10-15 piv denne ... bliz k ty horni hranici to je sud piva za tyden  tj. skoro 2 litry cistyho alkoholu _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dendron
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 12:45 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | teda nechci mu křivdit, ale neni možný že si z vás jenom dělá prdel? :D jako takovej boj proti těm vymakancum co neznaj nic jinýho než činky a znaj na spaměť nutriční hodnoty všech potravin? Víte jak to mylsim :D pač tohle to opravdu nejni normální |
Jo tohle me taky napadlo, ale zatim jeste jsem ho z toho nechtel obvninovat. I kdyz treba ne, kdyz se na zacatku tak pekne rozepsal..... Kazdopadne nechci nikoho demotivovat ani odrazovat od napravy, ale tenhle log nema budoucnost, leda ze by dotycny mel opravdu pevnou vuli se sebou neco udelat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 1:01 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle je drsnej log. Chlast, cigára, tráva a pařby. Sem tam nesmyslnej trénink v posilovně a strava na nule. Nechci ti do toho kecat, ale nespletl sis fórum? _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
No už ted je hotovej zabiják
http://lide.ronnie.cz/jarack
Možná by si se měl na to vykašlat ,protože to chlastání,kouření atd. ti jde evidentně líp,tak se ho drž. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
Musíme ho podpořit.
Zdálo se mi o pivu. o pivečku _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|