|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarack
|
Zaslal: st leden 14, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
Dnešek jsem zahájil 2 volskými voky s tekutým žloutkem, chlebem, jablkem, mandarinkou a kafem  . Pak jsem vyrazil na boxerský trenál, kde jsem se koncentroval na nácvik jednotlivých úderů na pytel. Dal jsem i stínovku a kombinace, ale hlavně jsem jel jednotlivé údery, jejich techniku, rychlost a tvrdost. Pak jsem dorazil domu, kde jsem hodil špagety se sýrem a kečupem . Teď jedu k zubaři a to mě vůbec netěší, i když je to jen preventivní prohlídka a se zubama (naštěstí) nemarodim. Zatim _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: so leden 17, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
Včera jsem si dal kompletní tréning v posilovně. Už spravili pás, takže mě pěkně bolej nožky  . Dneska nevim, jak to budu stíhat, jelikož musim ve dvě na ňákou přiblblou schůzi, tak se kdyžtak ještě ozvu _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 1:41 pm Předmět: |
|
|
Tak se po delší době zase hlásím o slovo.. Posledních 14 dní jsem se malinko předkalil a samozřejmě jsem na činky nebo pytel ani nesáhl. dobrá stránka tohodle chlastacího splitu je, že mam skoro 85kg, takže budu mít nejtvrdší pravej hák v Západních Čechách  . Ta horší je, že to neni asi ani trochu ve svalech. Dneska jsem se ráno vzbudil a dal jsem 2 volský voka, chleby, ňákou zeleninu a šel jsem korbit. Pustil jsem to tam klasicky, akorát na kole jsem jel tak cca 2 minuty, protože mi po včerejšku bylo kapku nevolno  . Když jsem přišel domu, tak jsem měl radost, jelikož mamka udělala sledě s kaší a já jsem do toho ještě namrskal pórek. Sice to bylo samá kost, ale po 14 dnech žraní nakládanejch hermelínů a utopenců mi to ani nepřišlo  . Nastrouhal jsem si ještě mrkev, ale tu jsem nedožral, takže jí mam v ledničce. Chtěl jsem jít ještě na box, ale asi na to seru, abych to nepřepálil.. Zatim _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
je to prdel  taková kulturistická satira, fraška, která baví _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 2:22 pm Předmět: ... |
|
|
| mathas napsal: | Tohle fakt ne. Děláš si z nás prdel a nebo se jdi léčit . Lidi vy mu to žerete? |
Ja mu to verim, akorat by to chtelo postnout nejaky aktualni fotky, at mame treba za 2 mesice s cim porovnavat
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
nahodou je to fajn, tenhle log by mel nakonec prijit do archivu pod nazvem "jak to nema v zadnem pripade vypadat - road to nowhere" :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
Ok, teď jdu s kámošem na pivko, ale večír nebo zejtra hodim ňáký foto a dam to sem. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 2:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
Mam problém sehnat někoho, kdo by mě vyfotil. Naši šli někam do divadla nebo co a stejně jim moc řikat nechci, aby na mě nekoukali jako na mentála. Jednu fotku mam na profilu a od tý doby se nic nezměnilo, s vyjímkou těch 2-3 kil navíc  . V dohledný době něco nafotim a dam to sem. Jdu se ještě kapku vystínovat a spát _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 11:15 am Předmět: |
|
|
Včera proběhl klasický trenál v posilovně se všim všudy. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
Tak se zkus vyfotit sam _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|